o fi buna?
cred ca-i buna, ca e plina de intaritori de aroma. io azi am bagat o pizza cumparata la cuptor. a fost buna

~p tu ai bunatati din alea si ti-e pofta de pizza
. maine fac spaghete cu dovlecei, vinete, ardei grasutzi si sos de rosii si poate cu carne de vita (sau de tauras tanar
)
nici io nu gatesc ca-s sin gurica si-mi fac de cap cum vreau io
in schimb nu stiu cum o sa dorm la noapte ca m-o pus michi sa ma uit la clipul lu Lordi si 

mandruto, te rog sa citesti un pic cu atentie citatul din reteta mea. poate o sa observi ca totul e de post cu mici exceptii:Dinstangasemnatu scrie:a urmat calirea catorva cepe(taiate marunt) in ulei (de masline) impreuna cu busuioc si cimbru, din pacate nu am avut menta ca ar fi mers. adaugat orezul fiert aproape complet inainte in apa cu sare. apoi carnea tocata, sare, piper.
Impachetarea sarmalutelor, ca de obicei o treba complicata si migaloasa
si acum e alta viata.
majoritatea dispar ciodite direct din cratitza din frigider
~p normal. alea nu-s sarmalutze care nu se mananca reci cu degetzelele... dar nu tin minte sa fi fost la tine in vizita
ca si eu ciordesc de pe unde merg. am incercat de doo ori sa fac sarmale in foi de varza, dar n-au iesit asa ca mananc la restaurant sau la altii
. si bineinteles ca impachetatul a fost una dintre problemele principale.

in ceea ce ma priveste pentru mine nu conteaza dimensiunea(daca sunt facute de altcineva) ca oricum le zdrobesc in farfurie:D in schimb daca le fac eu, sa iasa cat mai mari pentru manopera mai putinaNecko scrie:ce dimensiune tre sa fie sarmalitzile
la origine sarmalutzele (dolmas) sunt de sorginte turceasca/greceasca

Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator