C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
da, buna optservatzia matale, bunabuna! am so notez pre ia undeva, ca sa nu se pearda cunva (ie de lasat mojtenire)
si cu ievol lutzia ie asa: dupa ce s-au dat jos din copaci, unele maimutzici or regretat (finca nu tuate au ievoloat in om, ci unele au ajuns sa fie batute de OM)
si cu ievol lutzia ie asa: dupa ce s-au dat jos din copaci, unele maimutzici or regretat (finca nu tuate au ievoloat in om, ci unele au ajuns sa fie batute de OM)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bon dimine
vaz ca pacilea ati cam batut maimuta in lipsa mea si tot kante miru ie capu rautatilor
de azi mapuc de lucrarile de la concursu de creatii, rugativa sa fiu in tuane bune
vaz ca pacilea ati cam batut maimuta in lipsa mea si tot kante miru ie capu rautatilor
de azi mapuc de lucrarile de la concursu de creatii, rugativa sa fiu in tuane bune

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
peste vre-un sfert de oră plec la examen. mă gandeam că poate că interesează.
peste vre-un sfert de oră plec la examen. mă gandeam că poate că interesează.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dupa peste 4 ore de paosa feceu sia revenit. domnii de la connex, unde ie instalat serveru care sa blocat, au asteptat 4 ore sa apese pe butonu reset, kranu vorbind cu iei la ora 10. halal servicii, halal firma
-
helou.
io acu am deschis feceu si nu aveam abar ca a fo blocat dar domnilor de la conecs vodafon le uresc si io multamuie.
alfel mia pus al de sus mana in cap: am primit o sticla de bere. nu ar fi mare lucru daca nu ar fi adusa din belgia. si poate nici atunci nu ar fi mare lucru daca nu ar avea 750 cl!
e tare bunutza. am mai primit si o cutie de bere f raspandita cica la ei, ceva cu albastru. buna si aia da leffe o pisha. hai noroc!
aiulicutzicu acu intrai am vazut bau tau.
io acu am deschis feceu si nu aveam abar ca a fo blocat dar domnilor de la conecs vodafon le uresc si io multamuie.
alfel mia pus al de sus mana in cap: am primit o sticla de bere. nu ar fi mare lucru daca nu ar fi adusa din belgia. si poate nici atunci nu ar fi mare lucru daca nu ar avea 750 cl!
e tare bunutza. am mai primit si o cutie de bere f raspandita cica la ei, ceva cu albastru. buna si aia da leffe o pisha. hai noroc!
aiulicutzicu acu intrai am vazut bau tau.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gaga, piscina teajteapta, john daniels si techila la fel, tu decizi 

-
buon giorno
in sfirsit nu munc
nu de alceva, dar iar am parasit locatia la 4 dimineatza, precum se poate vedea din activitatea mea intensa la ore matinale.
bre imi dau demisia daca ma mai puneti mult sa am grija de forum la ore tirzii
apropos, nene aiule, ce se mai aude cu moderarile alea??
in sfirsit nu munc

nu de alceva, dar iar am parasit locatia la 4 dimineatza, precum se poate vedea din activitatea mea intensa la ore matinale.
bre imi dau demisia daca ma mai puneti mult sa am grija de forum la ore tirzii

apropos, nene aiule, ce se mai aude cu moderarile alea??
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nene ienbieme, asteptam si noi cateva zile, sa vaza uamenii anuntu, sa se pronunte si porma hotaram, ti se pare corect?
-
bre kante mire, acel om a fost interpelat de tz useri sa esplice anumite chestii si asa cum voi ati dat quote la ce a afirmat crejtinu iel nu a facut decat s-o tina p-alui, icnorand total userii care l-au interpelat. deci tred inchis, forumu presupune un dialog, o discutie, o desbatere, plm. deci nu te supara pe mine
-
ho, bre, ca nuso suparat nime! ca daca ma suparam, protestam ion frumfel, n'AI grije!
si da, e drept ca amicu ie idiotan, grossen idioten, da-l in maica lui (da' asa tenbel cum ie iel, ne m'AI dadea ocazia sa ne aratam noi dejtebtaciunile personale; dal in masa aghein, ca vin altzii)
si da, e drept ca amicu ie idiotan, grossen idioten, da-l in maica lui (da' asa tenbel cum ie iel, ne m'AI dadea ocazia sa ne aratam noi dejtebtaciunile personale; dal in masa aghein, ca vin altzii)
- kant emir
asa, sa-nchinam un pa'rel de techila de zioa moshilor, sa traiejti kente mire
-
care moshi breh? sa traejt orcum (inchinatu mere in orce conditzii)
kente? cinei cu kente, ca io nam mai fumat de nu mai tziu minte kente - si nici num trebe (da nejte Dunhill dala de se laoda daimonu tot ar mere)
kente? cinei cu kente, ca io nam mai fumat de nu mai tziu minte kente - si nici num trebe (da nejte Dunhill dala de se laoda daimonu tot ar mere)
- kant emir
bon dimine
ce plm faci kante mire, ma lasasi singur cu mosafirii?
Utilizatori Activi: 327 (1 membri si 326 vizitatori)
eyewitness*
ce plm faci kante mire, ma lasasi singur cu mosafirii?
Utilizatori Activi: 327 (1 membri si 326 vizitatori)
eyewitness*
-
zmorning
deci tre sa va zic ceva. bre cel mai bun pui la cuptior pe care l-am halit in veatza mea l-a facut aiulicutzicu.
si cand zic cel mai bun nu va ganditz la condimente & stuff ci la tecnica. merluc vorbesc.
deci tre sa va zic ceva. bre cel mai bun pui la cuptior pe care l-am halit in veatza mea l-a facut aiulicutzicu.
si cand zic cel mai bun nu va ganditz la condimente & stuff ci la tecnica. merluc vorbesc.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buenos dias
de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat!
de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat, de rahat!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117