tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
baldabac iubi
tzutzu la cine mai suporta
kante mire, te activasi?
tzutzu la cine mai suporta

kante mire, te activasi?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
iote tzake initziatorul acestui subiect de larg consum
bre ceam patzit bre ... mi-am luat frumuasa revista good food pe care o ceteam la o terasa impreuna cu pretena mea. tuborg o chiama.
si am lasat io revista si cutia la nivelu solului ca sa ma duc sa arunc ceva la gunoi. bre si taman atunci a aparut din senin mitica. mitica deh, cainele care mushca si mi s-a pishat atat pe minunata revista cat si in recea bere. scurt si cu jet.
caine prost.

bre ceam patzit bre ... mi-am luat frumuasa revista good food pe care o ceteam la o terasa impreuna cu pretena mea. tuborg o chiama.
si am lasat io revista si cutia la nivelu solului ca sa ma duc sa arunc ceva la gunoi. bre si taman atunci a aparut din senin mitica. mitica deh, cainele care mushca si mi s-a pishat atat pe minunata revista cat si in recea bere. scurt si cu jet.
caine prost.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tzutzu gaga, park mi-a venit shi mie unpic de chef sa merg la obitaurashii da m-am trezit cam tarziu... btw:
http://www.youtube.com/watch?v=KD7NstfRsnE
fi atenta ce voce are tipu de la novembre, mi-a brutalizat urechile de cu dimineatza
http://www.youtube.com/watch?v=KD7NstfRsnE
fi atenta ce voce are tipu de la novembre, mi-a brutalizat urechile de cu dimineatza

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
buna, oamini. una bucata salut calduros, ca n-am mai fost de multishor pe aici. fi-v-ar concertele ca-s tuate la oarashu ala al vost. nush daca mai ajung nici la depeche, ca nu prea chef, nu prea bani, distanta samd
-
Daimon - Mesaje: 5074
emire, eu ma simt bine la orice fel de evenimente metaliceshti cu conditzia sa nu se inbranceasca shi calce in picioare, din motive lesne de intzeles, daca nu pricepi itzi explica gaga cate kg am, k o face mai plastic decat mine 

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
itzi explica gaga cate kg am
eh nu e ca muma nushcui deloc decat daca a facut un copil de circa un gram, adica mama lu muc cel mic. da nu e adevarat, rezista la inbranceli. e adevarat ca dupe manifestatzie o racaie cate un ruacher de pe talpa de la bocanc si tre sa o strangem cu farashu' da daca o dai unpic la calcat e ca noua. porma tzio trimit prin fax acasa ca incape pe fanta aia pe unde iese hartia

- gaga
eh, la nishte locuri. las, pacha, nu dispera, ca vine iea inapoi.
intre timp, tzutzu, cubu ! ca shtiu ca se topeshte tot cand aude salutu' asta, cat ie iel om de mare shi serios.
intre timp, tzutzu, cubu ! ca shtiu ca se topeshte tot cand aude salutu' asta, cat ie iel om de mare shi serios.

-
nocturna - Mesaje: 8725
tzutzu copchii si ma duc la nani ca vaz stele verzi. va saliut pe totz si va arat o ultima chestie: in turnu domului din florens au pus ajtia grilaje ca sareau aia in cap. sinucigasii deh. ce credetz ca a scrijelit unu cu linba de muarte pe pervaz?
daca nu se vede vedetz denumirea atashamentului
tare nocturnicioaso, tare

daca nu se vede vedetz denumirea atashamentului

tare nocturnicioaso, tare

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- gaga
tzutzu gaga
mai are italienii bere sau i-ai lasat olteni?
mai are italienii bere sau i-ai lasat olteni?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma