C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ioteeeee, facu ochishori kante miru, numi vine sa cred, ie uare real?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu bre, nu ploo deloc (am nadushit si sufar)
asta imi aminteste de bietul amza cu scheciu' lui cu "olteanu' mic, negru, tzandaros si nadushit"

da bre a inviat, aparuse si pe mess da o disparut
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ce voiam sa va spui io....
aaaaaa
da, cargo rulz
aaaaaa
da, cargo rulz
-
buna seara
mi-e teribil de somn, drept pentru care ma pijpe el de doiciland-poland si mac la nani.
mi-e teribil de somn, drept pentru care ma pijpe el de doiciland-poland si mac la nani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
zmorning evribodi.
ai ca m-am returnat. verificat corespondenta. multe plice nici nu le-am dezchis (de frica
) da pe unele le-am cetit dalcapoalfine. ioteasa am aflat ca vine bassu! vine bassu! vine bassu! vine bassu !
ai ca m-am returnat. verificat corespondenta. multe plice nici nu le-am dezchis (de frica

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
buna ziua
pupam aiu si SODilicutelu
am plecat la munca
pupam aiu si SODilicutelu
am plecat la munca
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimine
pupam jijica
tzutzuim lordistele, shuistele si antiadonistele
bre, mam dezobijnuit sa stau in biuro, ma simt cam stingher, prefer vapuarele si briza marii. am belit belengheru 3 sactamani intre 4 pereti
pupam jijica
tzutzuim lordistele, shuistele si antiadonistele

bre, mam dezobijnuit sa stau in biuro, ma simt cam stingher, prefer vapuarele si briza marii. am belit belengheru 3 sactamani intre 4 pereti
-
banuiesc ca tza mai ramas fro doo dejete din ursusu ala pe care lai loat in muiedia ca sa te faci praf cand vii in bucale ? 

-
banuiesc ca tza mai ramas fro doo dejete din ursusu ala pe care lai loat in muiedia ca sa te faci praf cand vii in bucale ?
ie jumate bre, ca am tinut cura. am zis sa nu beau prea tare

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
gaga scrie:omleta facuta cu ou

tare gagalino asta
-