Daca are cineva de vanzare un Nokia 6610 fie el shi i sa'mi dea un PM. Omu sa fie serios iar telefonul sa fie intr'o stare acceptabila. Ne intelegem noi cumva si la bani.
Multzam anticipat.
Cumpar Nokia 6610(i)
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
bre mie mi'o furat un nene tele shi am stat doo luni cu telu vechi a lu consuarta, care acu o tribuit sa'l dea la parintz shi am ramas fara..l'am luat p'alu mama temporar insa trebe sa i'l returnez cat mai curand ca are nevoe..cum eo nu's fan telefoane mobile, adica nu ma intere de nici o culoare subectu am zis sa'mi iau ceva mai vechi dar despre care shtiu ca o fo bun la vremea lui (baterie buna, ergonomie shi un design clasic)..
prin magazine am vazut la noica doar plastice nasoale pana in 5-6 mil iar ce e peste pana spre 13-14 chiftelutze sunt telefoane next gen cu sisteme de operare de cacao shi nu vreau sa am brobleme..ashadar cum altceva decat nokia nu dorex am zis sa intreb de 6610 sau 6610i..am vazut ca preturile variaza de la 250 la 350 RON pe net insa daca telul e in stare buna shi bateria e in regula sunt dispus sa dau shi 350 fara brobleme..
so daca cineva vrea sa'shi schimbe telefonul sau pur shi simplu are un 6610i de care s'a saturat im here to buy it.
tante necko, te shtiu tante de incredere sunt convins ca telu ie in stare buna deci daca matale vrei sa'l instrainezi da'mi un PM shi vedem ce shi cum poate mai plusez shi neshte bani ca duar suntem in famelie
o zi buna va dorex.
prin magazine am vazut la noica doar plastice nasoale pana in 5-6 mil iar ce e peste pana spre 13-14 chiftelutze sunt telefoane next gen cu sisteme de operare de cacao shi nu vreau sa am brobleme..ashadar cum altceva decat nokia nu dorex am zis sa intreb de 6610 sau 6610i..am vazut ca preturile variaza de la 250 la 350 RON pe net insa daca telul e in stare buna shi bateria e in regula sunt dispus sa dau shi 350 fara brobleme..
so daca cineva vrea sa'shi schimbe telefonul sau pur shi simplu are un 6610i de care s'a saturat im here to buy it.
tante necko, te shtiu tante de incredere sunt convins ca telu ie in stare buna deci daca matale vrei sa'l instrainezi da'mi un PM shi vedem ce shi cum poate mai plusez shi neshte bani ca duar suntem in famelie

o zi buna va dorex.
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
3 mesaje
• Pagina 1 din 1