Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Neatza, Necko, zuzu aiu, bondim evribadi. Deci in dimineata asta beau cafea, cedez schnapsu lu aia mica, asa, ca azi e o zi specaiala pentru ia.
Deci k@tzy, LA MULTI ANI si من أكثر لغات العالم تداولا إذ أن عدد متكلميها يربو على ال250 مليون نسمة ولها مكانة لدى بقية مسلمي العالم فهي لغة القرآن الكريم. العربية لغة رسمية للكثير من دول العالم العربي. في منتصف القرن العشرين لعبت عدد من الدول.

Deci k@tzy, LA MULTI ANI si من أكثر لغات العالم تداولا إذ أن عدد متكلميها يربو على ال250 مليون نسمة ولها مكانة لدى بقية مسلمي العالم فهي لغة القرآن الكريم. العربية لغة رسمية للكثير من دول العالم العربي. في منتصف القرن العشرين لعبت عدد من الدول.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
neatza, vad ca multa kune e deja in campul muncii, sesiunii samd.
multumesc pt gandurile bune. la multi ani pisuc, sa fii fericita si toate cele, si sper sa ne vedem zileel astea;)
p.s. alex:kiss2:
multumesc pt gandurile bune. la multi ani pisuc, sa fii fericita si toate cele, si sper sa ne vedem zileel astea;)
p.s. alex:kiss2:
-
Daimon - Mesaje: 5074
kisiu shaki
najpa, acu biau primu red cup pe zioa de azi, plm a trebuit sa dau nijte sanje de dimine la nijte donshuare, futu-le de vampirese
najpa, acu biau primu red cup pe zioa de azi, plm a trebuit sa dau nijte sanje de dimine la nijte donshuare, futu-le de vampirese

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
puate de la redcapu ala nutz m'AI incape sanjelen tine, d'AIa d'AI la donshuare
shanume de unde so recoltat? cunva de la gingii? or de pe la gat?
shin rest netse si tzutzuri - care si cum pohtejte
shanume de unde so recoltat? cunva de la gingii? or de pe la gat?
shin rest netse si tzutzuri - care si cum pohtejte
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Buna dimineata, copii vampiri!
ce se ntinpla aicisha in cafeneaua mea? Shaki, perverso, daca vede sin ellutza la ce te dedai? sa am ciarta si scandal ca la tradati in dragoste? sa ma ia pe mine de par si sa-mi zica ca am jtiut si tolerat? ia gata!
aicisha tuata lumea bia cafiea, eventual ness (duar aiu are voie, ca de!) schnaps si atita. frumos, ordonat, cu minutele la spate si cu batistutele curate.
kanti, poi tu ce pazesti aici?
cub, nici-o grija ca uskuteí¨nit zcela spravni studna i se tebou rozlisovat tobi.
ce se ntinpla aicisha in cafeneaua mea? Shaki, perverso, daca vede sin ellutza la ce te dedai? sa am ciarta si scandal ca la tradati in dragoste? sa ma ia pe mine de par si sa-mi zica ca am jtiut si tolerat? ia gata!
aicisha tuata lumea bia cafiea, eventual ness (duar aiu are voie, ca de!) schnaps si atita. frumos, ordonat, cu minutele la spate si cu batistutele curate.
kanti, poi tu ce pazesti aici?
cub, nici-o grija ca uskuteí¨nit zcela spravni studna i se tebou rozlisovat tobi.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
necko, rugamintea mea ie sa-i iei tastatura lu baganseama si so dosesti p-undeva, ca cum scapa in lanu de taste, cum numa prostii emite 

-
lasa necko, oi ajunge io la Bucuresti, sa vezi p-orma crima pasionala!!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
neco, neatsa am dat, cafea am baut
da fincam pica ochin tastatura cea isvodituare de ... (marog, de nejte chestii) io m'AI fac o cafe lutza (nu nes, ca tzam zis ca iera ecspirat de prin 98)
mai bia cineva? ie gruasa si cu caimac serios (si fara firicel de zatz, martore)
da fincam pica ochin tastatura cea isvodituare de ... (marog, de nejte chestii) io m'AI fac o cafe lutza (nu nes, ca tzam zis ca iera ecspirat de prin 98)
mai bia cineva? ie gruasa si cu caimac serios (si fara firicel de zatz, martore)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
neatza necko, vazui la teveu de dimine ca azi la timishuara vor fi 34 de grade asa ca io zic sa lasi cafiaua si s-o dai pe bere
incep sa ma obijnuiesc cu redcapu, merje. am inteles ca clasicu nu se va mai produce asa ca nu prea am de ales
zuzu cubu
incep sa ma obijnuiesc cu redcapu, merje. am inteles ca clasicu nu se va mai produce asa ca nu prea am de ales
zuzu cubu
-
Neazta Necko.
zuzu aiu.
Am ramas perplex de diminieata, ati auzit ca untuk mendukung perencanaan regional sangat dibutuhkan peta, data base, dan direktori usaha/perusahaan yang lengkap, rinci dan up-to date yang mampu menggambarkan potensi dan perkembangan kegiatan ekonomi di setiap Kabupaten/Kota seluruh? Cam atat, mai mult nu stiu. Daca aflu detalii, va pun la curent. 220 sau 110, de care vreti.
zuzu aiu.
Am ramas perplex de diminieata, ati auzit ca untuk mendukung perencanaan regional sangat dibutuhkan peta, data base, dan direktori usaha/perusahaan yang lengkap, rinci dan up-to date yang mampu menggambarkan potensi dan perkembangan kegiatan ekonomi di setiap Kabupaten/Kota seluruh? Cam atat, mai mult nu stiu. Daca aflu detalii, va pun la curent. 220 sau 110, de care vreti.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
neatza ai, cafiaua i cafia, berea i bere. fiecare cu rostu ei. dimineata coffee, porma bere cit cuprinde. caldura sa fie, ca nu ma pling!
am vazut redcap cuca dou. daca tot dai banu, macar ramii cu fel si fel de amintiri. nu pe bune acuma, da jacobsu ness nutz place?
Buna dimineata, copii mondiali!
toate terasele din timi sunt dotate cu ecrane gigantice pe care curje folbalu precum berea - valuri, valuri! asta da afacere! asa ca m-am hotarit: dimineata dimineata cafea si dimineata seara bere.
neatza kanti! (somn usor)
cub, vezi ca schnapsu e pe ghí¨zuztra. le-haiim!
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
am vazut redcap cuca dou. daca tot dai banu, macar ramii cu fel si fel de amintiri. nu pe bune acuma, da jacobsu ness nutz place?
Buna dimineata, copii mondiali!
toate terasele din timi sunt dotate cu ecrane gigantice pe care curje folbalu precum berea - valuri, valuri! asta da afacere! asa ca m-am hotarit: dimineata dimineata cafea si dimineata seara bere.
neatza kanti! (somn usor)
cub, vezi ca schnapsu e pe ghí¨zuztra. le-haiim!
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Cam atat, mai mult nu stiu. Daca aflu detalii, va pun la curent
cubule nu ma mai tine in tensiune, deja mi s-a facut inima cat un purice

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma