C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nbm » Mie Iun 21, 2006 5:29 pm

bre, n-am niciun chef de treaba, fir-ar sa fie
asha m-as cara acasa... :(
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 5:26 am

bon dimine
pupam jijica
tzutzu fetele lordiste si shuiste

terminatam de notat si fabula, mai am portretu si gata, il pot asalta pe ienbiemu cu pemeie. comentariile dupe 1iulie ca alfel da nenea ienbiem na na la poponetz :D

unde ie baganseama?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Joi Iun 22, 2006 7:36 am

zmorning.

un tzutzu shui pentru aiu
lordistele :rulz:

terminatam de notat si fabula, mai am portretu si gata,

bi calm & gud, pliz ! [-o

dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :*
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Joi Iun 22, 2006 7:53 am

buenos dias

pupam aiu si SODi
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Djinn » Joi Iun 22, 2006 9:08 am

memetShol scrie:jinco....iar esti beata, mama?

~p ~p ~p

noah, ca daca eram beata stiam ca risc sa fac prostii si ma controlam :D

pupam pe toata lumea, aiu, necko :* (btw, la depeche deschid shuiele cu sistem, cica au compus show special pentru asta).

deci ci-or facut nenii Zul_Karnain si pont de si-au luat ban de 181 respectiv 730 (!) de zile?? :blink:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Necko » Joi Iun 22, 2006 10:50 am

Djinn scrie:... necko :* (btw, la depeche deschid shuiele cu sistem, cica au compus show special pentru asta).

pentru shuie si sistem as face tot efortu si m-as duce, da la depeche ba!

editdit. cine-i, mah, belo horizonte?
aizzz&co
Necko

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 11:00 am

deci ci-or facut nenii Zul_Karnain si pont de si-au luat ban de 181 respectiv 730

flufa, mie teama cau strigat huo rapid pe unde nu trebuia :D

necko, hai sa nu fim negativijti, depej a fost un fenomen ai anilor 80 si trebe privit ca atare. io unu, chiar daca nu sunt fan, am savurat cateva piese din repertoriu lor si daca nu as fi avut nijte unele probleme chiar maj fi dus si la concert
eyewitness

Mesajde nbm » Joi Iun 22, 2006 11:09 am

buon giorno,
la DM io ma duc mai mult de gura consuartei, dar si pentru ca sunt curios de show. la fel m-as fi dus si la michael in anii lui de glorie :D
nbm

Mesajde Shaki » Joi Iun 22, 2006 11:21 am

bonzi

necko, da vii cu noi la lacrimosicutza? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Joi Iun 22, 2006 11:42 am

pentru cine intereseaza: aia cu ban pe un an si doi ani, anjurat nejte useri rau de tot (nu mai stiu pe cine si cum, da stiu ca anjurat). aia care si-a luat ban mai recent a vrut sa fie jmecheri si a deschis un thread ca are bilete de vanzare la depej, desi anuntasem ca exista un singur thread in acest sens.

aiule, asa nu dau ban ca sa-mi vars frustrarile (fotbalistice, eventual) pe forum, da? ~p~p~p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nbm » Joi Iun 22, 2006 11:49 am

asa nu dau ban ca sa-mi vars frustrarile (fotbalistice, eventual) pe forum

pai cum sa dai ban, tre sa dai lei grei pentru a le rezolva :D
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 1:17 pm

creca sa vandut tuate beletele la depej ca vaz ca nu mai deschide nimeni niciun tred si tomna acu cand isi intrase jijican mana :D
eyewitness

Mesajde Necko » Joi Iun 22, 2006 1:22 pm

eyewitness scrie:...
necko, hai sa nu fim negativijti, depej a fost un fenomen ai anilor 80 si trebe privit ca atare. io unu, chiar daca nu sunt fan, am savurat cateva piese din repertoriu lor si daca nu as fi avut nijte unele probleme chiar maj fi dus si la concert

nu sunt ma negativista, da zau nu m-as duce la contzert. nush de ce. nu mi-au picat bine nicicind. poate ca nu am ascultat io suficient. ie posibil si asta. da daca-mi placea macar una, ascultam porma tot. vezi shuie. nu ziceam insa nica, da daca a ncercat flufa sa ma ademeneasca cu paparudele, iaca am zis.

shaki, no poci ma sa viu, multzam de invitatie, da ma bazez pe tine ca o sa-mi povestesti.
aizzz&co
Necko

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 1:29 pm

io unu la depej maj fi dus din curiozitate...evident ca la l.o.s.t. merg din placere, vorba lu nenea uomosecsualu, "a woman for needs, a man for pleasure" ~p
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Iun 22, 2006 1:42 pm

aiule, a mai ramas vre-o cateva bilete, stiu sigur, aja ca-i ajtept pe oamini la cotitura.

ps: aiu la concert la depej mod? ~p~p~p~p~p~p
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 1:50 pm

he he he jijicaaaaa, nica nu jtii

cand ascultam mucificati cu sodi pe terasa personal dgizaz la macsim de se cutremurau crucile din cimitiru lu maica domnului tu invatai ca fraieru la ezamenu cu pruteanu :D
eyewitness

Mesajde Necko » Joi Iun 22, 2006 1:52 pm

mah, asta cucu riozitatea e o cheste periculoasa si nu ma mai risc.

io o singura data m-am dus la un "spectacol" acu fro 10 ani, la severin. vuia orasu ca vin unii, vacanta mare, comici, nu gluma! ceva ce nu s-a mai vazut. toate biletele vindute cu o sactamina nainte. tuata floarea orasului, prefectura, primaria, politia, domnii profesori, marii magnati ai urbei, cuco pii, cu soacre si pretini. ce mai ! nebunie in me'edinti. 'ai ma! zic. sa vad si io minunea. ca daca-or ajunge comicii cejtia intr-o buna zi precum sharlot, or stan si bran, or mai grozav, frun tanase ceva, sa ma laod si io la nepoti ca i-am vazt si auzit deadevaratelea. da-i interventii sa obtin bilete, reusesc si merg, frumos intzolita, la teatru al mare din severin, la spectacol.

o saptamina dupa si inca aveam dureri de stomac si-mi venea sa vomit. imi venea sa pling de ciuda ca am asistat la asa ceva.

nu sufera conparatie, scuze fanilor depeche, dar mi-am adus aminte cu mersul din curiozitate. brrrr
aizzz&co
Necko

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 1:54 pm

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=478861#post478861

iote jijica ca tot te manca dejetelele, jtiai tu ce jtiai ~p
eyewitness

Mesajde Djinn » Joi Iun 22, 2006 2:13 pm

deci bre, io sper sa fie profesionisti ominii si soundu beton, ca din spatele stadionului oricum nu se vede mare lucru :D

n-am fost niciodata fan depeche per se, dar imi place muzica lor - si ce-au scos mai recent si ce hituri au avut in trecut... si stiu ca nimic nu se compara cu un concert laiv* - cu conditia de mai sus ;)

*mai ales cu un concert laiv l.o.s.t., asa e aiule? :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nbm » Joi Iun 22, 2006 2:24 pm

fluf, cica o sa aibe vreo sase ecrane gigant. ashea ca poate vezi si tu cevasilea :D
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 2:28 pm

mai ales cu un concert laiv l.o.s.t., asa e aiule?

l.o.s.t. nu se asculta, l.o.s.t. nu se admira ci l.o.s.t. se traiejte, ie un mod de viata, ie un ideal
eyewitness

Mesajde baixinho© » Joi Iun 22, 2006 2:34 pm

eyewitness scrie:iote jijica (...) jtiai tu ce jtiai

aiule, sunt un geniu, trebuie să recunojt.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 3:14 pm

indubitabil si inexorabil :D

si o veste buna pentru tine jijica, razvan ramane la rapid
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Iun 22, 2006 6:00 pm

baga-l in seama iz bec, nush daca AI optservat
apoi:
depej a fost un fenomen ai anilor 80 si trebe privit ca atare.

da, nu zic ca n-a fost, numai ca: fanii lor de atunci erau (zic de cei pe care ii cunosteam eu, prin orasele pe unde ma frecam) la fel de figurantz ca si inshish vedetzii - nu ascultau ruace ca nu-i tzinea, nu ascultau alde Vangelis ca nu pricepeau nica, dar nici discotecareala nu consumau, ca ei ierau dejtebtz ; nu mai ramenea decat populara (da' iei ierau baetz de orash!), sinfonica (da ce, iei ierau Iosif Sava?), pre-maneaua (gen "fooormatzia azuuuuuuuur din braiiiilaaaaaaaaa!") si depejmod (suficient de facila ca sa la intre in creer dar umpicutz deosebita - doara iera depej! masculi in negru, cu ochelari de suare, cu aere afectate, ce mai, pozau frumos tare! nu iera modarntochin or sisicheci!)
Mie muzica lor mi s-a parut intotdeauna (poate sa fi scapat ei o exceptie-doo) o incropeala, si asta pentru ca nu avea mai nimic pe gustul ori (zic asta pentru fani) pe intzelesul meu. Am respectat, intr-o oarecare masura, soundul ceva mai elaborat (fatza de genurile de discoteca), dar nimic mai mult (sound extraordinar gaseam destul si la ruace, deci puteam sa zic pas). Plus ca respectiva categorie ("depeshijtii") nu erau decat asa, o pseudo-elita - fitzoshii acelor vremuri.
si nici showul lor nu ma poate interesa, pentru ca sunetu puternic si clar, luminile si efectele speciale se invart, toate, in jurul muzicii; iar daca muzica nu ie (parerea mea, nu tziu sa ofensez pe nime), restu nu fac decat sa incarce nota - deci nimic nu ie!

in rest - bancu cu "un depej, casa borasc" spune tot
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 6:24 pm

kante mire esti nedrept, depej au fost idolii unei jeneratii, unei jeneratii frustrate de unele conditii politice si economice in care era obligata sa traiasca, o jeneratie dezorientata si indobitocita care poate din teribilism sau poate din alte motive a gasit un refugiu sau o alternativa visavis de rock/metal. la cate curente si stiluri muzicale avem azi, multe din ele execrabile, depej ramane o varianta mult mai acceptabila si ...dijerabila
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Iun 22, 2006 6:34 pm

kante mire esti nedrept

mpare rau, n-am avut intentzia
si da, alternativa da, numa ca ramane un soi facil (shanume: io ascult o pesa, un album, o trupa de mai multe ori; daca la a doua, a treia, a patra auditzie ma plictisesc, casc, sufar, e problema; daca descopar questii noi, valori acunse - vers, instrumentatzie, orice! - imi tot vine sa ascult, sa aprofundez. la astia si la altzii ca iei - pas! nu ie nica de aprofundat)
ca e digerabil? asta se poate; cu ezceptzia unor pese (antipatice foc!), se poate asculta (numa sa nu fie volum prea mare si sa nu tzie prea mult)

si nu tresa compari cu alte soiuri, mai pacatuase, conpara cu soiuri nobile, ca avem de unde alege

sori aghein, nu tziu sa fiu rau, is numa sincer (si normal ca e puntu meu de vedere, parerea mea, nu?); si orcum n-am nica cu nimeni, fiecare asculta ce-i merge la inima, or la creer
kant emir

Mesajde nbm » Joi Iun 22, 2006 6:36 pm

kant emire, doar de curiozitate, ai ascultat/cetit versurile depeche mode?
nbm

Mesajde kant emir » Joi Iun 22, 2006 6:48 pm

nbm, la vremea aia da (nu fuarte serios si nu fuarte mult, pentru ca eu nu pot sa despart muzica de vers; sunt atata amar de romantze, de pese folk si de alte genuri care folosesc versuri incredibil de sensibile, numai ca muzica e puerila; ori ma plictiseste, ori ma face sa rad - rau si asa, si asa), de curios; acuma nu - can ii aud, ma gandesc in alta parte, e un automatism (adica: chiar de nu ma deranjeaza, nu ma supara serios, nici atentia nu mi-o capteaza nicicum)
nu e pe inima mea depeshu (btw de paralela de mai sus - creca tot a ta: daca ar fi sa aleg intre un concert depesh si unu dealu maical, creca ash merge la maical; nu-m place nici asta, da can iera tanar, negru si sbantzuit imi era sinpatec)
kant emir

Mesajde nbm » Joi Iun 22, 2006 7:07 pm

domne, eu te-am intrebat, pentru ca pot fi de acord cu tine ca muzica nu e cea mai tare si oricum nu poate placea tuturor, dar versurile sunt chiar destepte, IMHO. adica nu sensibile, ci inteligente si deosebite. ma rog, la melodiile pe care le-am ascultat eu, ca nu am luat fiecare album in parte...

si nu fac aceasta remarca in calitate de fan, ba chiar dimpotriva. ca tot aduseshi vorba de vremurile din anii '90-92. atunci eram un adolescent rockist si, ca toti tinerii absurzi ai timpurilor acelea, eram intolerant fatza de alte genuri de muzica si ii uram sincer pe depeshari. abia prin '97-98, le-am acordat ceva mai mult interes si chiar au inceput sa-mi placa - in special, albumele mai noi, nu alea din anii 80-90.
totushi, nici acum nu ma extaziaza, dar tot sunt curios :)
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Iun 22, 2006 7:14 pm

kante mire, in mod normal, fanii depej din vremile lor bune ar trebui sa aibe azi peste 30-35 de ani cel putin si nu m-ar mira ca o mare parte din spectatorii de maine sa fie in juru acestei varste. asta visavis de :

fanii lor de atunci erau (zic de cei pe care ii cunosteam eu, prin orasele pe unde ma frecam) la fel de figurantz ca si inshish vedetzii - nu ascultau ruace ca nu-i tzinea, nu ascultau alde Vangelis ca nu pricepeau nica, dar nici discotecareala nu consumau, ca ei ierau dejtebtz

si io unu sunt convins ca multi au inteles si rocku si pe vangelis si poate daca nu atunci, cel putin acu da
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare