Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
ie nijte unele chestii in lumea asta care nu poate fi esprimate decat in cuvinte...grele, iar visavis de jurnalu singuricii inpartasesc parerea lu pijkej ezat asa cum a formulat-o 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aiutz, cam tare formularea pt jurnale, da daca zici tu...
pana una alta...
artemis,
pana una alta...
trasa din tuate incheieturile mi se pare engleza lu titincaTitina scrie:Nobody is obligated to love you
artemis,

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
imi dau seama ca-s o tampita si jumatate
statistic vorbind, inregistram o crejtere a coeficientului de tanpenie cu 50%, care se incadreaza in limitele inregistrate la nivel national

-
totzi, mai putzin adonys, ale carui cuvinte inshiruite in jurnal ma fac sa uit de mediocritatea existentzei shi de cat de limitatzi sunt barbatzii, proiectandu-ma instantaneu in cele mai inalte sfere shi nebuloase. nebuloase mai ales...Necko scrie:ei ce? barbatii ajtia toti, nijte porci!
aliatzi, right? 

-
Necko, nu io am corupt-o pe Arthemis, ci nenorocitu ala de Bachus. A uitat pana sa si traga cu arcu, ii tremura mainile mai ceva ca piftia in furculita. Uite, chiar si chipesul Adonys, de cand umbla cu el, a devenit un badaran si nu mai are pic de respect pentru sexu frumos. Si destept. 

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
hai bre, nu toti barbatii e porci, mie-mi plac asa cum sunt, doar ca deh mai are si omu nebunii si probleme la mansarda, plus ca am descoperit efectele miraculoase ale berii, deci situatia e salvata si se anunta o vara placuta si plina de suspans si aventuri.
fetele, mi-ati facut pofta de o bauta ca-ntre fete, e o idee buna ce se cere pusa in aplicare.
fetele, mi-ati facut pofta de o bauta ca-ntre fete, e o idee buna ce se cere pusa in aplicare.
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Titina, perhaps you find this language easier to comprehend, albeit i find it hazardous to assume you know much of it, aside from some dispersed catch-phrases and random trendy sayings.
but I'll get to the point, as I hate digressing, I absolutely abhor when slow witted individuals, barely able to tie together a coherent sentence in their native tongue, dabble in more than one at the same time, like a gonad in a bucket.
it's not smart, it's not funny, it's not even interesting, it just shows your lack of knowledge in one language. and your willingness to compensate by brutally assraping another.
so i guess it's high time you took this into consideration, as I belive I am not the first to pick on your nonexistent English skills, displayed so vulgarly on a message board. I find your lack of common sense disturbing.
but I'll get to the point, as I hate digressing, I absolutely abhor when slow witted individuals, barely able to tie together a coherent sentence in their native tongue, dabble in more than one at the same time, like a gonad in a bucket.
it's not smart, it's not funny, it's not even interesting, it just shows your lack of knowledge in one language. and your willingness to compensate by brutally assraping another.
so i guess it's high time you took this into consideration, as I belive I am not the first to pick on your nonexistent English skills, displayed so vulgarly on a message board. I find your lack of common sense disturbing.
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
Necko-"ei ce? barbatii ajtia toti, nijte porci! iei ie de vina !"
Arthemis-"ei ce? barbatii ajtia toti, nijte porci! iei ie de vina !"
Sunt,100%,de parerea lui Necko.
Parerea mea e sa-i asculti pe cei cu experienta.Ei nu se inseala niciodata !
Arthemis-"ei ce? barbatii ajtia toti, nijte porci! iei ie de vina !"
Sunt,100%,de parerea lui Necko.
Parerea mea e sa-i asculti pe cei cu experienta.Ei nu se inseala niciodata !
Si asta trece !
- pacha
in atentia lu bombonika, diegis shi a altor iuzeri noi:
REGULAMENTUL nu permite postarea de comentarii direct pe jurnalul unui forumist, pentru aceasta existand threadul "comentarii impertinente la adresa jurnalelor". am dat pm-uri cu explicatii, insa va rog sa cititi cu atentie macar doo randuri din regulament, altfel o sa incep sa impart averturi. multumesc.
REGULAMENTUL nu permite postarea de comentarii direct pe jurnalul unui forumist, pentru aceasta existand threadul "comentarii impertinente la adresa jurnalelor". am dat pm-uri cu explicatii, insa va rog sa cititi cu atentie macar doo randuri din regulament, altfel o sa incep sa impart averturi. multumesc.
aliatzi, right? 

-
adevarat, jurnalu pescadorului si al scavengerului merita citite si reprezinta o oaza de umor fin in multitudinea de jurnale ale fetelor deznadajduite, triste, singuratice si in pragu sinuciderii 

-
Maine plec la mare si cortul meu e dat prin straini si n-am cort si strainii nu raspund la telefon, ce ma faaaaaaaaaac???? Unde dorm?????
din 10 iulie sunt la mare, iti ofer o camera cu vedere spre mare daca promiti ca ma vei calca seara de seara cu tocurile-ti patrunzatuare de cel putin 15 cm peste nivelu marii, incepand cu zona ficatului, continuand usor si escitant spre plamani, dandu-mi lovitura de gratie si extazu galactic la pancreas. ce zici?

-
"Tanara blonda, sani generosi, picioare lungi, posesoare de tocuri cui de 15 cm, ofer senzatii tari si ascutite, domnilor cu camera cu vedere spre mare, pentru satisfactie garantata pot aduce si o prietena usurica, dar cu tocuri la fel de tari si de ascutite, pentru masarea simultana a mai multe organe vitale."
Cam asa trebuia sa arate postul meu de la jurnal.
Nene aiule, multumesc, dar pana pe 10 iulie eu ce fac?
Cam asa trebuia sa arate postul meu de la jurnal.
Nene aiule, multumesc, dar pana pe 10 iulie eu ce fac?
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale