vreau sa inchinati astazi un pahar in cinestea unei persoane speciale. ne-a incantat, ne-a merveliozat, ne-a injurat, ne-a sensibilizat, ne-a facut sa visam. alaturi de wild rose, eu o vad pe amaterasu exponentul unei generatii care citeste si altceva in afara de libertatea si nu asculta manele.
i :wuv: amaterasu
sanatate, bunastare si tot ce iti doreste inimioara!
la multi ani, floarea noastra de colt
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
la multi ani, floarea noastra de colt
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
da, de acord, sincer lamultzeani pentru o persuana deosebita
sa fii iubita amaterasu si cand dai de hopuri vino la nenea aiu pe ilui
sa fii iubita amaterasu si cand dai de hopuri vino la nenea aiu pe ilui
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
La multi ani, Amateras frumos!
sa fii sanatoasa, iubita si fericita si bine ar fi sa mai treci sa ne vezi cind si cind. io jtiu caco piii isi iau zboru de la cuib cin cresc si invata sa zbuare, da zau ca mi-ar fi tare drag sa te mai vaz paici!
sa fii sanatoasa, iubita si fericita si bine ar fi sa mai treci sa ne vezi cind si cind. io jtiu caco piii isi iau zboru de la cuib cin cresc si invata sa zbuare, da zau ca mi-ar fi tare drag sa te mai vaz paici!

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
să fie lamulţani lu Amaterasu cu scuze de antirziere.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii