)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
serviciul asta ma rupe
sa num zici ca te-au angajat cei de la podu turcului degustator!
si vesca oitza AIa avea slujba ingrata de a asculta confesiunile lu cel moldovean (a nu se confunda cu cel vrancean!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nocti scrie:sica, cum mai merge cu abecedaru' ? vaz ca te-ai deprins shi cu englezele intre timp. bravo !
mersi misto

kant_emir scrie:sa num zici ca te-au angajat cei de la podu turcului degustator!
aia nu au vrut, bulangii, ce le-am tras rosii in geamuri.
am acum un loc de munca bun, dar si munca cat de cat

nbm scrie:ia uite ce de lume atrage sica
sunt precum un magnet

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
vroiam doar sa va spun ca io-s prinsa in febra campionatului si ca e o atmosfera superba in toata tara. suporteri care sarbatoresc impreuna, indiferent de ce tara reprezinta si indiferent daca echipa favorita a pierdut sau a castigat, bun simt si voie buna. n-am crezut ca e posibil asa ceva cand e vorba de fotbal. in rest:
HAI BRAZILIA!!! Asa da!!! Cel mai fain meci de pana acum.
si Bravo Ghana!
HAI BRAZILIA!!! Asa da!!! Cel mai fain meci de pana acum.
si Bravo Ghana!
............................
- sin ella
Brazilienii ne-au aratat in sfarsit ca au fotbalul in sange (si samba, of course). Cu meciul asta si-au spalat toate pacatele de pana acum. Iar jurnalistii acum o sa-l ridice in slavi pe Ronaldo, dupa ce l-au facut cu ou si cu otet. Ipocritii (unii)!
HAI BRAZILIA!!! Sau am mai zis asta?
fac foarte bine, sica
. Mersi. Si matale?
HAI BRAZILIA!!! Sau am mai zis asta?
fac foarte bine, sica
. Mersi. Si matale?............................
- sin ella
enbi,
. am vrut sa-ti dedic o poza cu gagicile dansand samba, dar nush de ce merge asa prost fc-ul... am renuntat ca mi-e somn si pentru ca nu-s chiar asa faine (nici pozele, nici mandrele).
nb tutulor
. am vrut sa-ti dedic o poza cu gagicile dansand samba, dar nush de ce merge asa prost fc-ul... am renuntat ca mi-e somn si pentru ca nu-s chiar asa faine (nici pozele, nici mandrele).
nb tutulor
- sin ella
sin_ella scrie:fac foarte bine, sica . Mersi. Si matale?
eu sunt obosit, foarte nervos (o cearta cu mama care duce la un silenzio stampa pt. vreo 6 zile intre noi
, slava Domnului) dar in rest bine 
-

Sică - Junior Member
iubi brazilianca scrie:iar cand incep sa fac ceva, probez de o suta de ori,
legenda : fac = fuck
asa iubi, nu pune botu din prima, probeaza de-o suta de ori inainte

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pe lumea asta urasc 3 categorii de oameni:
zgarcitii, prostii (nu cei lasati de la Dumnezeu, aia care chiar nu vor sa invete nimic pe lumea asta) si romancele care se freaca cu tigani iar apoi vin plangand la fraierii de le iau
zgarcitii, prostii (nu cei lasati de la Dumnezeu, aia care chiar nu vor sa invete nimic pe lumea asta) si romancele care se freaca cu tigani iar apoi vin plangand la fraierii de le iau
-

Sică - Junior Member
Offf ce nasol ca se gata campionatul... deja e asa o liniste suspecta pe aici
hova, vremea e de regula cam naspa peste tot. Dimineata nu stii daca o sa ploua sau o sa fie canicula. Orice e posibil. Eu ma uit in fiecare dimineata aici: http://www.wetter.rtl.de, si cam de fiecare data e exact invers de cum zic ei. A fost mai urat pana m-am prins cum sta treaba.
[size=75]In incheiere nu pot sa nu o citez pe prietena mea (pacat ca nu am si zambetul ei - mai ceva ca al lui ronaldinho): “mi-am tras niste sandalutze pis*oaaaaaaseâ€Â
hova, vremea e de regula cam naspa peste tot. Dimineata nu stii daca o sa ploua sau o sa fie canicula. Orice e posibil. Eu ma uit in fiecare dimineata aici: http://www.wetter.rtl.de, si cam de fiecare data e exact invers de cum zic ei. A fost mai urat pana m-am prins cum sta treaba.
[size=75]In incheiere nu pot sa nu o citez pe prietena mea (pacat ca nu am si zambetul ei - mai ceva ca al lui ronaldinho): “mi-am tras niste sandalutze pis*oaaaaaaseâ€Â
- sin ella