voinicu scrie:maxim doo, ie pe bani multz
C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alo, domaistru! dejtebtarea, ie zioafara, ciripiala multa, pasarele din belshug si suarele se pregatejte sa arda tot ce prinde
(nu tzo fo racuare la talpi?)
spor la lucratori si lucratuare
(nu tzo fo racuare la talpi?)
spor la lucratori si lucratuare
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
zmorning
tzutzuieli si alea alea lalo rdiste, depejisti si jurishti
o harnicie debordanta ma ndeamna sa ies den casa la ora asta. ai pa si ne-om auzi.
tzutzuieli si alea alea lalo rdiste, depejisti si jurishti
o harnicie debordanta ma ndeamna sa ies den casa la ora asta. ai pa si ne-om auzi.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
pupam jijica si sodica
tzutzu fetili ceor fi iele
baldabac kante mire
vazui ca vati calcat in piciure asear, bravo voo, tot inainte. io am probleme cu alcualele deci abarnam cum vine chestiile astea insa kante miru se pare ca ie profesionist
shaki, poate o ghidonati si voi pe bombonika spre tredu de comentarii sa nu mai bonboneasca derect pe jurnale. un pimeu sigur uil du
in rest, saveti o zi caniculara
pupam jijica si sodica
tzutzu fetili ceor fi iele
baldabac kante mire
vazui ca vati calcat in piciure asear, bravo voo, tot inainte. io am probleme cu alcualele deci abarnam cum vine chestiile astea insa kante miru se pare ca ie profesionist

shaki, poate o ghidonati si voi pe bombonika spre tredu de comentarii sa nu mai bonboneasca derect pe jurnale. un pimeu sigur uil du
in rest, saveti o zi caniculara
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buenos dias
pupam aiu si SODi
aiule, in ceea ce priveste semnatura te afliii in eruoare: Poli o sa aiba ciitor cu Cartu, dar numai daca viitorul nu depaseste careul mare propriu.
pupam aiu si SODi
aiule, in ceea ce priveste semnatura te afliii in eruoare: Poli o sa aiba ciitor cu Cartu, dar numai daca viitorul nu depaseste careul mare propriu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
indubitabil
chiar am auzit ca prefectu de timis, la sujestia domnului sorin cartzu, va mobiliza din august tuate autobazele judetului, fie iele de stat sau private, pentru a asigura pe tinpu partidelor pe care le va juca poli, parcu auto necesar blocarii tuturor cailor de acces spre puarta timisorenilor
chiar am auzit ca prefectu de timis, la sujestia domnului sorin cartzu, va mobiliza din august tuate autobazele judetului, fie iele de stat sau private, pentru a asigura pe tinpu partidelor pe care le va juca poli, parcu auto necesar blocarii tuturor cailor de acces spre puarta timisorenilor
-
neatsa.
bravo lu hovaaaa
breh, io de Oracle stiu numa ca se chinuie astia de secole sa-l implementeze la chefere si tot pe loc pe loc pe loc sa rasara busuoic
de Oracle Corporation per se, sorry. Nu stiu. Da' daca-ti trebe la cv si la dezvoltarea ulterioara...
bravo lu hovaaaa

breh, io de Oracle stiu numa ca se chinuie astia de secole sa-l implementeze la chefere si tot pe loc pe loc pe loc sa rasara busuoic

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
mneatza
felicitari licentziatului aka hova
multa bafta celor care au examene de orice fel in perioada asta, in special lu fratimiu care-shi sustine azi lucrarea de masterat
aiule, m-am ocupat cu un pm de fata entuziasta de pe jurnale
in rest, e cald al dracu', monsher
felicitari licentziatului aka hova
multa bafta celor care au examene de orice fel in perioada asta, in special lu fratimiu care-shi sustine azi lucrarea de masterat
aiule, m-am ocupat cu un pm de fata entuziasta de pe jurnale
in rest, e cald al dracu', monsher

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
aiule, da mi-a placut ce-a zis cartu: "io am facut tactica echipelor in functie de jucatorii pe care ii aveam la dispozitie. la poli o sa joc ofensiv. la fc arges am bacat autobaza in careu, dar Steaua ce-a facut la middlesbrough, a pus bioingu in poarta?!"
~p~p

ANTI
-
pl...steaua la boro a pus numa biciclete in puarta, care ca tot trecea minjea pe langa.
neatza bobor muncitor sau nu
neatza bobor muncitor sau nu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bre jijica, cand furi 4 goluri ie clar ca ai bagat duar jvaitzer in poarta, nicidecum boingu 

-
buon giorno,
felicitari lu tinaru care a crescut numaru de licentiati de pe cemeu
si pentru fluf linc la crnica lu je despre concertu DM: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15945&page=3
in rest, sa nu muritzi de cald...
felicitari lu tinaru care a crescut numaru de licentiati de pe cemeu

si pentru fluf linc la crnica lu je despre concertu DM: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15945&page=3
in rest, sa nu muritzi de cald...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
shaki tensheli, vorbeam de eficienta unor mijluace de transport si a unor produse lactate in veata de zi cu zi si nicidecum de folbal, abarnisto!
-
si dupa cum se observa, boingu si autobuzu e bune pe cand biclele si cajcavalu nu...
merluc: ochila, care ii cel mai folosit dialect chinezesc?
merluc: ochila, care ii cel mai folosit dialect chinezesc?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
creca tenseli ienbieme, linba din nord, mandarina, ie cea mai vorbita.
cantoneza duar in sud putin sin hong kong
de fapt la chinezi se poate vorbi fuarte putin de dialecte, dialectele fiind defapt linbi diferite, un cantonez cu un mandarin de ezenplu nu senteleg neam, vorbejte doo linbi total diferite, ca de ezenplu memetu cu kante miru, ajtia nu senteleje nici daca isi fac lejende la posturi
cantoneza duar in sud putin sin hong kong
de fapt la chinezi se poate vorbi fuarte putin de dialecte, dialectele fiind defapt linbi diferite, un cantonez cu un mandarin de ezenplu nu senteleg neam, vorbejte doo linbi total diferite, ca de ezenplu memetu cu kante miru, ajtia nu senteleje nici daca isi fac lejende la posturi

-
sa muara bibi de nu am scris nainte de gini un post de felicitatiuni la uamenii ajtia cu neamuri de 10 ! da vaz ca nu-i.
probabil ca nu am dat send.
deci iara da. felicitari, shaki si enbi pentru fratiori si surioare!
probabil ca nu am dat send.
deci iara da. felicitari, shaki si enbi pentru fratiori si surioare!

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
salutare bre, si ie tot cald, asa sa jtitz!
martore, nus calacator si nici la calcat nu stau, numa am vrut sa vaz ce are omu de zis (amu am vast ca s-a cam in putzit socoteala - AIa ie!)
martore, nus calacator si nici la calcat nu stau, numa am vrut sa vaz ce are omu de zis (amu am vast ca s-a cam in putzit socoteala - AIa ie!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bon dimine
pupam jijica si sodica
tzutzu la lume
iar vati calcat in picioare
kante mire, alai dereglat bre, nu trebe loat in seama
felicitari pentru frati, surori, cumnati, fiice, fii si alte rude de sanje sau duar bere
si cum intratam in sezonu estival si al concediilor ia sa spuna fiecare cand va loa conced vara asta ca sa ne organizam si noi pe perioada verii
io unu nu iau concediu vara precum stiti, duar iarna la tzunami, asa ca voi fi prezent tuata periuada
kante miru nu se pune ca iel ien conced din frajeda pruncie
ceilalti?
pupam jijica si sodica
tzutzu la lume
iar vati calcat in picioare
kante mire, alai dereglat bre, nu trebe loat in seama
felicitari pentru frati, surori, cumnati, fiice, fii si alte rude de sanje sau duar bere
si cum intratam in sezonu estival si al concediilor ia sa spuna fiecare cand va loa conced vara asta ca sa ne organizam si noi pe perioada verii

io unu nu iau concediu vara precum stiti, duar iarna la tzunami, asa ca voi fi prezent tuata periuada
kante miru nu se pune ca iel ien conced din frajeda pruncie
ceilalti?
-
buenos dias
pupam aiu si SODi (abia ajtept sa se intanple 4 iulie si sa schinb ordinea mondiala
~p~p)
dej io si consuoarta ne lom conced intre 28 august si 10 sectenbrie.
pupam aiu si SODi (abia ajtept sa se intanple 4 iulie si sa schinb ordinea mondiala

dej io si consuoarta ne lom conced intre 28 august si 10 sectenbrie.
ANTI
-
tzutzu
azinuapte a fost ceva de speriat, cald, galagie, cainii latra, pisicile miorlaia, bitongii oracaia, mashinile nu shtiu ce naiba facea la orele alea, in conclusie abia am pus geana pe geana
aiuly, conced iau candva in august, nu shtiu prea bine sa precizez perioada da crek spre sfarshit, cand abia ashtept s-o tai unde vad cu ochii (shi unde nu e canicula asta, uof)
necko, daca o vezi pe daba sa-i spui k imi e dor de ea
azinuapte a fost ceva de speriat, cald, galagie, cainii latra, pisicile miorlaia, bitongii oracaia, mashinile nu shtiu ce naiba facea la orele alea, in conclusie abia am pus geana pe geana

aiuly, conced iau candva in august, nu shtiu prea bine sa precizez perioada da crek spre sfarshit, cand abia ashtept s-o tai unde vad cu ochii (shi unde nu e canicula asta, uof)
necko, daca o vezi pe daba sa-i spui k imi e dor de ea

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
shaki, vezi cascapat o fatuca debusolata pe muzichie, poate o busolezi tu : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=479592#post479592
mai are si altele tot la fel de interesante
mai are si altele tot la fel de interesante

-
neatsa. io conced intre 1 si 25 septembrie , sa speram.
altfel, totu bine, azi iar interviuri si testari, m-am plictisit.... nu mai exista bre pe lumea asta absolvent de limbi straine care sa se descurce cum trebe in limbile alea in care cica e licentiat?!
altfel, totu bine, azi iar interviuri si testari, m-am plictisit.... nu mai exista bre pe lumea asta absolvent de limbi straine care sa se descurce cum trebe in limbile alea in care cica e licentiat?!
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332