Foot fetish

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Mesajde Blade_Runerr » Mar Iun 27, 2006 5:09 pm

RECE la ce ziceti voi "bre nene"
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 27, 2006 5:18 pm

atunci abtzine-te sa dai citate daca nu sugereaza ceea ce vrei sa exprimi pentru ca astfel intri in sfera penibilului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

consider ca

Mesajde Ayala » Mar Iun 27, 2006 5:28 pm

pe langa alte fetisuri asta e unul soft.
si, cum am spus, toti barbatii hetero iubesc picioarele femeii.
eu sunt foarte cerebrala iar prima data cand un tip mi-a spus sa ma dau jos din pat, sa-mi pun sandalele cu toc inalt si sa revin am ramas putin derutata, am spus mai mult pentru mine "esti prea vizual" si am simtit ca am facut o gafa. ei bine, acum nu s-ar mai intampla.
ulterior am inceput sa inteleg faptul ca barbatii sunt foarte diferiti de femei, iar cu cat sunt mai complecsi oamenii cu atat gasesc mai multe nuante ale placerii.
insa mai stiu si ca multe fetisuri vin din copilarie sau adolescenta, cand in subconstient se fac primele asocieri intre placerea sexuala si anumite lucruri.

Blade Runerr:

e foarte bine ca ai expus, e util atat pentru voi, cat si pentru cei care va intalnesc
Ayala

Mesajde Necko » Mar Iun 27, 2006 5:57 pm

Blade_Runerr scrie:...
Traind in cercul vostru stramt
Lumina va petrece
Caci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si RECE

o corectie, daca-mi permiti, blade:

Norocul va petrece,
Ci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si rece.

bai nene, ia ai matale grija cucu vintele eminescului, ca nu-i de gluma. putin respect, da?

cit despre apucaturile tale, io-mi bag picioarele !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Blade_Runerr » Mar Iun 27, 2006 7:55 pm

Ayala Multumesc

Necko - Scriu ce vreau eu bai nene si adaptarea imi apartine ca voi aveti nevoie de lumina nu de noroc.....so think before you write OK ?.Cat despre faptul ca-ti bagi picoarele asa sa fie mai da baga-le in gips.......

So be smart people .....if not be gone....
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Iun 27, 2006 8:07 pm

bai nene, ejti genial !

colosala adaptare ! caci in loc de ci. genial !!! GE NI AL !!
aizzz&co
Necko

Mesajde nbm » Mar Iun 27, 2006 8:15 pm

nene necko, ar trebui sa recunosti oamenii talentatzi, ce naiba?
cind omu reuseste sa scrie niste versuri atit de sublim de superbe si tu te iei de niste mici amanunte. cum adica caci sau ci. cuvintul ie ales intentionat asa.
nu mai vorbim de faptul ca probabil a compus aceste mirifice si mirobolante versuri in timp ce era calcat in picioare cu niste tocuri cui de 1 cmp. si tu-ti bagi picioarele. e frumos asa ceva?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Necko » Mar Iun 27, 2006 8:22 pm

poi da. imi bag piciuarele ca sa fiu on topic. sa nu-mi dea arthemisa ban.

cit despre talent, am recunoscut ca l-am recunoscut. GE NI AL ! acuma da! norocul meu ca m-a luminat cu lumina bai nene.
aizzz&co
Necko

Mesajde Blade_Runerr » Mar Iun 27, 2006 8:37 pm

Pacat de voi ma baieti mai.....
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Ayala » Mar Iun 27, 2006 8:43 pm

cei cu ironiile:
daca voi nu sunteti capabili sa va identificati cu cineva intr-o asemenea postura nu inseamna ca sunteti mai buni decat el. inseamna ca sunteti diferiti. personal, prefer barbatii care, pe o scala, se situeaza la o gradatie ce inclina spre extrema lui Blade si nu spre a voastra. adica cei care sunt capabili sa fie si "pres" la picioarele femeii, pentru ca incapatanarea cu care unii fac totul ca nu cumva sa fie "sub papuc" devine de multe ori ridicola. Extrema nu cred ca mi-ar placea pentru ca despre orgasmul femeii nu s-a pomenit nimic
Ayala

Mesajde Necko » Mar Iun 27, 2006 8:50 pm

enbi, vai de capu nostru ! o sa inbatrinim necalcati !

bai nene! n-am eu treaba cu fetishul tau. numa nu suport sa vad ca cineva indrazneste sa-si bata joc de putinele chestii care merita cu adevarat sa fie respectate, respectiv poezia eminesciana si nu numai. si daca esti asa de luminat, explica-mi si mie de ce naiba a trebuit sa bagi versurile respective in acest subiect. ce ai vrut sa spui ? ia incearca o analiza pe text si lasa abureala cu lasatul rece cind e vorba de parerile celor care nu-ti impartasesc preferintele sexuale, ca nu tine.

editdit: ayala, tu ce vrei, mami? o intilnire cu blade? poi spune-i direct, n-o mai bate-n cap, ca omu nu pricepe decit de tocuri inalte si ascutite, nu de altceva.
aizzz&co
Necko

Mesajde nbm » Mar Iun 27, 2006 9:00 pm

personal, prefer barbatii care, pe o scala, se situeaza la o gradatie ce inclina spre extrema lui Blade si nu spre a voastra.

Ayala, ia explica-ne tu, cu cuvintele tale, care ar fi scala respectiva si, mai ales, care ar fi extrema mea?
nbm

Mesajde Blade_Runerr » Mar Iun 27, 2006 9:05 pm

Ayala sa sti ca orgasmul femeii exista in cursul sedintelor de trampling.Dat fiind faptul ca noi (eu si cei ca mine) suntem la picioarele ei si la propriu si la figurat partenera poate sa ceara sa fie satisfacuta asa cum isi doreste ea cel mai mult.Iar noi ne ingrijim ca totul sa fie pe placul ei.

We always obey ~a ~a ~a
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Iun 27, 2006 9:11 pm

bravo, bai nene ! ayala, ce mai ajtepti? asta-i momentul sa-i dai numaru de telefon.

bebe, bishti de aici, ca esti mica si n-ai voie!
aizzz&co
Necko

Mesajde Blade_Runerr » Mar Iun 27, 2006 9:29 pm

Blade_Runerr scrie:Salut lume.Deschid threadul asta in ideea ca pe acest forum mai sunt si alti iubitori de picioare feminine.

Mai baieti cucuieti ajung sa ma citez pe mine ca sa va deschid un pic dovleceii aia verzi ce ii purtati pe umeri sa nu va ploua-n gat !!!
Deci care n-aveti treaba cu tramplingul mai taiati-o de pe aici .....

P.S. Apropos niste persoane asa stilate , culte si intelepte ca voi asa vb cu o persoana de sex feminin ????
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Ayala » Mar Iun 27, 2006 9:42 pm

sincer? ceva e excitant.... :)
nu sunt sadica, dar imi place sa domin SI sa ma simt dominata.... asa, cu schimbul.
cat despre scala, unii barbati nu suporta sa se simta dominati, iar daca te gandesti ca uneori asta include si sexul cu femeia deasupra.... sa nu mai spun de faptul ca n-ai voie sa fii mai inteligenta decat el
Ayala

Mesajde nbm » Mar Iun 27, 2006 9:50 pm

aha, si cam cit de bine ma cunosti pe mine, ca sa ma categorisesti pe aceasta scala?
sau, reformulez, cit de bine tre sa cunosti pe cineva pentru a-l baga intr-o categorie sau "extrema" cum ii zici tu?

daca cineva ar prefera biciul, dar nu ar suporta tocurile cui in ce categorie s-ar inscrie?

nu vreti sa va luati jucariile si ip-urile la plimbare si sa va conversati pe messenger?
nbm

Mesajde Blade_Runerr » Mar Iun 27, 2006 10:06 pm

Iti dau eu categorie daca vrei :

Nu esti bun nici macar sa saruti urmele pasilor ei ......... :nop:

Si raspuns la intrebare : nu !
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Unleashed » Mar Iun 27, 2006 10:57 pm

Ayala scrie:prefer barbatii care, pe o scala, se situeaza la o gradatie ce inclina spre extrema lui Blade si nu spre a voastra. adica cei care sunt capabili sa fie si "pres" la picioarele femeii, pentru ca incapatanarea cu care unii fac totul ca nu cumva sa fie "sub papuc" devine de multe ori ridicola.

Si tu avusi o copilarie zbuciumata cu barbatzi porci? Sau au fost trapashi? Si, continuand ideea lu' nebemeu, ci ti bagi daca nu jtii, bre? Lasa-ne-n masochismele noastre, ca vem si noi d-alea. Iete io ca nu-nteleg daca aia sadicii a care le place sa calce pe nervi, e si ei tamplari d-ashtia sau ce?

Blade_Runerr scrie:tin sa-ti spun ca nu agreem tramplingul male/male si cu atat mai putin male/female.Deci la inrebarea ta daca ne place sa ni se faca acelasi lucru si noua raspund cu nu.

Ki ki ki. Deci prin 2525 (If man is still alive) or sa apara manifestatii ale celor care tamplarilor care sunt pentru votarea articolului 200 paragrafu' F(oot) ca sa se calce in picioare si male pe male :)). Ce m-am hlizit la ideea de "tamplar, tamplar, da' nu vesel". Io unu' am crezut ca ala se va duce sa le zica "ba pe mine! ba pe mine!", parol.

Blade_Runerr scrie:Sincer nu ma asteptam sa inteleaga nimeni ceva din fetishul asta ....Dar deh asta e ce sa-i faci ...Asa cum bine spunea cineva gusturile nu se pot discuta...Unii se pare ca pot accepta ideea si fara sa o inteleaga...Pentru fiecare dintre noi testul cel mare la capitolul open mind este sa accepti pe cei din jur asa cum sunt ei si cum i-a lasat natura sa fie fara sa incerci sa-i judeci dupa canoanele proprii si mai ales sa intelegi ca ceea ce unora li se poate parea ridicol altora li se poate parea ceva sublim.
Cam asta ar fi pe scurt ceea ce cred eu ....si o sa inchei cu un citat care suna cam asa:

Lumina va petrece
Caci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si RECE

Stai sa inteleg, cineva a lasat priza deschisa si l-a tras curentu' pe tamplar. Bre, esti ipocrit de-a dreptu' si de-a stangu'. Ne zici de "acceptati-i" dupa care "eu is nemuritor in lumea mea", poai ori caci ori caci? (asta ca sa adaptam aia cu "ori caca ori caca") Samuan pliz col nainuanuan coz da carpenter iz on trabal. Bre, cetii povestioara ta, na...fetishu' tau distractia ta, da' nu ne mai freca la melodie cu impresii d-ast gen, ca poate ne ienervam si te calcam in picioare, male/male, si stim ca nu-ti place.

CAC(I)oncluzie : Adicatelea un footist vine si baga-n oala un forum intreg, ca daca ei nu e preshe, e bostani. Apai bre tamplarule, tu mai ai ma pan' s-ajungi presh, ca na, daca ma duc acum la ushe si port o discutie cu preshu', macar ala are destul IQ sa taca atunci cand e prost. Preshul isi recunoaste statutu' si nu face scandal, deci shhhht, ca noi, astia dupe forum nu suntem atat de loco (bine, sa nu generalizam) incat sa vorbim cu preshele. Ia-o de mana pe ailalta intzaleapta (desi nu m-ar mira sa fie proxy) si inpreshtiatzi vestea ca e cuul e voi si ceilaltzi e proshti. Am apreshia acest lucru. Sincer. Presh.e.pishi? Nu-mi raspunde la-ntrebare! Miroase d-aci. Huo vecinii care a lasat catzaua sa pishe preshu'(care este?).

Destinatar : Preshedintele clanului de tamplari ce sufera de hipotermie.
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Ayala » Mar Iun 27, 2006 10:57 pm

nbm scrie:aha, si cam cit de bine ma cunosti pe mine, ca sa ma categorisesti pe aceasta scala?
sau, reformulez, cit de bine tre sa cunosti pe cineva pentru a-l baga intr-o categorie sau "extrema" cum ii zici tu?

daca cineva ar prefera biciul, dar nu ar suporta tocurile cui in ce categorie s-ar inscrie?

nu vreti sa va luati jucariile si ip-urile la plimbare si sa va conversati pe messenger?

am generalizat, insa nu e nevoie de mult timp sa incadrezi pe cineva intre niste extreme.
exemplul dat de tine cu biciul sau tocurile cui nu e edificator.
nu inteleg cum poti avea pretentia sa ne dai afara de aici, unde de fapt TU faci parte dintre invitati...ai lui Blade
ti-a cam sarit mustarul, te simti cumva vizat?
adica, daca o femeie sexy (asa ca mine A-) ) ti-ar cere s-o lasi sa-ti faca un masaj cu picioarele desculte pe spate, nu ai lasa-o??? :* (n-am mai mult de 50kg)

copilarie zbuciumata cu barbati porci? ce sunt aia, barbati porci? barbatii, dupa cate am experimentat eu, in cel mai rau caz sunt niste fiare ce pot fi imblanzite.... excitant si asta
Ayala

Mesajde kant emir » Mar Iun 27, 2006 11:33 pm

bre, ce nu va calmatz? nu m'AI bine povestitz una-alta?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Blade_Runerr » Mie Iun 28, 2006 2:29 am

unleashed ....Ia hai ma viteazule da ochii cu mine si incearca sa ma calci.....ca te fac carne tocata ....loser...
Blade_Runerr
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Iun 28, 2006 3:52 am

Cand fata te calca asha cu toculetele pe trup..tu ce faci in timpul acela??..faci labutza ???..deci Io nu inteleg..voi va mai futeti sau nu?
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde HABEEB » Mie Iun 28, 2006 6:44 am

ayala asl rpd ca am chef sa testez partea aia cu dominarea de care spuneai :))
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde Djinn » Mie Iun 28, 2006 9:16 am

Ayala scrie:adica, daca o femeie sexy (...) ti-ar cere s-o lasi sa-ti faca un masaj cu picioarele desculte pe spate, nu ai lasa-o?

alo, alo! sa nu confundam masajul (asa-zisul "calcat in picioare" ) cu fanteziile erotice ale lu' blade runner, cu toace cui cu tot...

Masajul de genul asta poate fi o treaba extrem de relaxanta si placuta (daca e facut corect - si asta e o arta, punctele de presiune se pot "actiona" si cu picioarele), fara a fi neaparat erotica. Plus ca una e sa calci si sa mangai cu picioarele goale si alta e sa aplici toc cui si atitudini gen domina-slave.

Asadar va rog sa nu le bagati in aceeasi oala.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde memetshot » Mie Iun 28, 2006 11:50 am

Masajul de genul asta poate fi o treaba extrem de relaxanta si placuta (daca e facut corect - si asta e o arta, punctele de presiune se pot "actiona" si cu picioarele), fara a fi neaparat erotica. Plus ca una e sa calci si sa mangai cu picioarele goale si alta e sa aplici toc cui si atitudini gen domina-slave.

o, da fluf. Calcama si atentie la coluana ca ii sensibila...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Djinn » Mie Iun 28, 2006 11:58 am

memete, ai grija ce-ti doresti :D
Djinn

bai....

Mesajde Ayala » Mie Iun 28, 2006 12:39 pm

eu am spus si sustin ca-mi place ca atitudine.
si m-au deranjat cei care au fost ironici, Unleashed de exemplu banuiesc ca pretinde ca are umor, dar el nu stie ca e de proasta calitate si e lipsit de clasa.
si apoi, lasati omul sa traiasca cum ii place fara sa-l judecati, pt mine nu e mai bun unul care are uneori accese de nervi si e capabil sa-si tranteasca mana de masa si sa si-o rupa, sau sa fie hipersexual si sa f...ta tot ce prinde, fara discernamant, sau sa bea/drogheze pana pica sub masa, oamenii sunt deseori supusi exceselor...dar pentru ca astia sunt mai multi si ele mai accesibile devin banale.
si poate e o durere suportabila....cred ca doare mai tare cand ma epilez inghinal...si continuu s-o fac....sunt masochista? stiati ca in timpul durerii organismul fabrica endorfine, astfel ca dupa ce ea trece omul simte o stare de relaxare?
va invit sa discutati, nu sa criticati, e mai constructiv
Ayala

Mesajde Djinn » Mie Iun 28, 2006 2:23 pm

Ayala scrie:cred ca doare mai tare cand ma epilez inghinal...si continuu s-o fac....sunt masochista?

pai zi, daca doare asa tare, de ce-o faci?
Djinn

Mesajde piskeshu » Mie Iun 28, 2006 2:35 pm

Fluffy, dc estia sa curioasa de ce nu faci un subiect cu epilatu inghinal, dc nu exista deja?

Io zic ca Ayala o facut un apel de mare bun simt la sfarsitul ultimului post si va invit sa-l urmati! Si sa nu ne mai scuipam seminte-n cap unii altora!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la vechi: Totul despre Sex