mai devreme decat m-am ashteptat...

Shaki scrie:informatii importante de ultim moment - s-a schimbat locatia concertului!!!
citez din comunicatu oficial:
" Concertul trupei de gotic-simfonic LACRIMOSA se va tine pe 1 iulie la ARENELE ROMANE, cu incepere de la ora 21.00. Din cauza caniculei din ultima saptamana, organizatorii au propus schimbarea locatiei de la Sala Polivalenta la ARENELE ROMANE, din Parcul Carol."
intreg comunicatul, aici:
http://www.nightwish.ro/news_ro%20lacrimosa.htm
personal, gasesc k ie o mutare neinspirata shi o lipsa de profesionalism sa schimbi locatia unui concert cu cateva zile inainte... plusk la ora aia s-ar putea sa dea shi o pluaie

accesu la party din underworld nu ie numa pt cei cu arlequin pass?
serios acu, afara pluaie pluaie shi iar pluaie shi ceru arata k mai are resurse ink, pana hat deseara. shi cum nu crek e permis accesu cu umbrele, o sa fie ai de capu nostru 

accesu la party din underworld nu ie numa pt cei cu arlequin pass?

Anima Atra scrie:nu, intrare libera, fara arlequin pass.
tare mijto, deshi crek o sa fie calcare in piciuare...Anima Atra scrie:nu, intrare libera, fara arlequin pass.
mi-e gruaza sa nu se anuleze concertu
)

~p~p
conform ultimelor anuntzuri din partea acvaticilor, concertul se va tzine indiferent de conditziile meteo, adik nu se anuleaza. acu stramoshii noshtrii gotzii cand se duceau la cotropit nu se intrebau de pluaie sau starea vremii
asha k merem oricum, nu? 

+ filmulet clar si nemiscat de la alles luge si de la halt mich si de la stolzes herz! + inca niste zeci de poze facute pe la after party.

Shaki scrie:k sa nu mai reiau tot ce-am zis aseara, le urez organizatorilor numa bine![]()
iar tilo dac-ar fi putut sa cante un pic mai jos ar fi fost excelent... in rest, piesele foarte misto, cateva chiar super (le-a mentionat deja wenzdei mai jos). Mi-a placut foarte mult si melodia care-au cantat-o numai tilo si anne, cum ii zice ca nush?
cand am iesit, era in fatza noastra o tipa cu fusta lunga uda si plina de noroi pe la poale, destul de mult...

ca asa cum s-o simtit miercurica la lacrimosa, asa ieream io la danshii, de nu m-as fi miscat d-acolo neam...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator