noa ....
va multumesc foarte mult pentru urari .... conteaza cu atat mai mult pentru mine pentru ca tin cont de faptul ca sunt aproape singur in imensitatea asta de oras si de tara si de continent. Plus ca inca nu am primit nici un telefon de la familia mea, asa ca urarile voastre sunt singurele de pana acuma (in afara de cele de la cativa dintre oamenii de aici)
Meropi te iubesc atat de mult .... si o sa treaca repede vremea, hai ca deja e iulie, imediat ma intorc, si atunci nu te mai las din brate
Cecule, o sa trecem prin Ploiesti amandoi (noi 2 de sus evident) si ne intalnim atunci. Aline, nu am uitat .... vorbim noi mai incolo dupa ce strang si eu ceva bani aici. Si restul ... ce sa mai zic, multumesc frumos tuturor. M-am bucurat tare mult cand am vazut cata lume s-a gandit un pic la mine.
De miercuri incep lucrul, sper sa gasesc cat de curand si un al doilea loc de munca. O sa mai scriu pe aici si mai rar pentru ca nu o sa mai am timp deloc ... Probabil (si sper) ca o sa lucrez pana in 14-16 ore pe zi. Of of of