C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cam racuare pt baldabac
maciucele de bragadiru, apa ie calda precum cafeaua lu kante miru, deci indubitabil azi baldabac
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
numa finca mi-am pus la urechiuse "In A Darkened Room" de Skid Row
, pe care nu l-am mai ascultat de mult din lipsa de casetofon (noroc cu mp3-urile si pretenii sensibili la suferintele si vaicarelile mele
)
ca-n rest, laifsacs (c)rekina.
ps - cred ca aiu e-n alta dimensiune decat noi, muritorii de rand

ca-n rest, laifsacs (c)rekina.
ps - cred ca aiu e-n alta dimensiune decat noi, muritorii de rand

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
si transparenta ca nesu tau?
nu, ca ochii albajtri ai flufanelei

-
iaca nah, ca m-AI in bogatzi tu piun sidi! (sa jtii ca ie d'ala cu poster)
nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand
da puate tzi-l dau la schinb, or puate ... hmmmmmm .... ma m'AI gandesc, vedem, vorbim maine (daca noi uita panatunci de tine!)
nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand nu-l vand
da puate tzi-l dau la schinb, or puate ... hmmmmmm .... ma m'AI gandesc, vedem, vorbim maine (daca noi uita panatunci de tine!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
flufa, merluc
mai restranjeti semnatura aia, eventual scuate randurile de paose sau folosejte size 1. nu ie voe cum o ai tu
mai restranjeti semnatura aia, eventual scuate randurile de paose sau folosejte size 1. nu ie voe cum o ai tu
-
si zi ca-i Slave to za Grind
cu merlucu nostru-n frunte: abarnam ce ie, da' parca ash face prinsuare ca nu ie ala
(da Gin Blossoms nutz trebe? or - nah, zic sio - Die Toten Hosen, ceva? shinca o lista de netrebnice pe care nu le ascult, numa le tot mut de ici-colo)
- kant emir
e mai bine asa? adevaru ie ca si mie mi se parea greu de urmarit
kantemire, ian afla ce e, ca primu album e ok, al doilea super, al treilea cam nashpa.
Gin aia nu-i cunosc, die toten hosen n-am ascultat...

kantemire, ian afla ce e, ca primu album e ok, al doilea super, al treilea cam nashpa.
Gin aia nu-i cunosc, die toten hosen n-am ascultat...
-
ma uit breh, am zis ca ma uit!
iar cei Gini creca-s pe gustu tau (ei, nu poci sa bag manan foc), iara totenhosanii am zis sio, asa (ca aia nu place nimanui, ie numa de palmares)
ideea ie ca am niscai sidie (cele mai multe originale) cu care nu prea mai am ce sa fac, le tziu cam degeaba
iar cei Gini creca-s pe gustu tau (ei, nu poci sa bag manan foc), iara totenhosanii am zis sio, asa (ca aia nu place nimanui, ie numa de palmares)
ideea ie ca am niscai sidie (cele mai multe originale) cu care nu prea mai am ce sa fac, le tziu cam degeaba
- kant emir
kante mire, te las sa urmarejti in continoare evolutiile ayalei la pemeie inegale si ma duc la baldabac. poate mai intru printre baldabacuri. vam pupat pe sidie
-
Creca n-a vinit gagone!Era linishte shi pace azi in salajan!Pietonii zburdau in voie care incotro, masinile ishi urmau cursul lor linishtit, nu se auzea nici un claxon, injuratura sau sa se fi intamplat vreun mic blocaj rutier.
Seara buna tutulor!
Deci dizvortzu s-a intamplat intocmai invers!Berea face minuni!

Seara buna tutulor!
Deci dizvortzu s-a intamplat intocmai invers!Berea face minuni!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
bon dimine
pupam jijica si sodica
azi vine sodi, uraaaaaaaaaaaaaaaa!
tzutzu lacrimosele, mimosele si shuistele
baldabac kante mire
tzuicuim cecu
la multi ani lu uncle sam
pupam jijica si sodica
azi vine sodi, uraaaaaaaaaaaaaaaa!
tzutzu lacrimosele, mimosele si shuistele
baldabac kante mire
tzuicuim cecu

la multi ani lu uncle sam
-
olario. mismi?
am ajuns ieri cu intarzierile prevazute de bluer care probabil ca-s date de pretzu la beletu care este. cald al draq bre. si scunp.
noroc cu romanii din italia care sunt mai multz decat italienii si care m-au ajutat sa imi fac escursia cum trbe sa o faca copilu lu capo di tutti cappi.
asa ca doo zile o sa dorm nentuarsa
guzmorning lumilor.
am ajuns ieri cu intarzierile prevazute de bluer care probabil ca-s date de pretzu la beletu care este. cald al draq bre. si scunp.
noroc cu romanii din italia care sunt mai multz decat italienii si care m-au ajutat sa imi fac escursia cum trbe sa o faca copilu lu capo di tutti cappi.

guzmorning lumilor.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0600.jpg (697.14 KiB) Vizualizat de 3070 ori
- aphextwinz
- Junior Member
olario. mismi?
guzmorning lumilor.

guzmorning lumilor.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatza buna. uelcam bec gaga.
si pentru cine se plangea de prea frig pentru baldabac uite o poza cu baldabac gigiell, si una mai aproape de petele albe din prima poza:D
si pentru cine se plangea de prea frig pentru baldabac uite o poza cu baldabac gigiell, si una mai aproape de petele albe din prima poza:D
- Fişiere ataşate
-
- cindrel (170).jpg (104.46 KiB) Vizualizat de 3085 ori
-
- cindrel (129).jpg (91.25 KiB) Vizualizat de 3087 ori
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
deci io nu la multzan lu usa decat daca promit ca-l debarca pe bush si aleg unu mai acatarii...
uelcam bec, gaga
asteptam poz(n)e si relatari mirobolante. mai ales in ceea ce priveste comportamentul romanilor de peste hotare fatza de confrati (am eu o curiozitate hapropo de asta, daca s-a mai schimbat ceva intre timp, ca io stiam ca romanii emigrati se feresc de compatriotii lor, da' asta sigur ca se putea datora temerii de securitate de pe vremea lu ceashca, deci acu poate o fi altfel? )
deci tzutzu la toata lumea, inclusiv la baldabaci
ps - si lu sodu, care vaz c-a aparut cand io ma uitam in partea cealalta
uelcam bec, gaga

deci tzutzu la toata lumea, inclusiv la baldabaci
ps - si lu sodu, care vaz c-a aparut cand io ma uitam in partea cealalta

-