Revista SUNETE are pe pagina de net (http://www.revistasunete.ro) un sondaj in care ne intreaba pe cine vrem sa veden live in Romania.
In acest moment, formatia Depeche Mode are doar 81 de voturi (ultimul este al meu) si sunt pe locul 3 dupa U2 (105) si Coldplay (82).
Sa ne fie rusine !!!!
Nu este visul nostru, al fanilor DM, ca ei sa vina in Romania?
Un amarat de sondaj nu ii va face sa se urce in primul avion ca sa vina sa sustina o cantare live special pentru noi, dar am putea sa votam mai multi ca sa se vada ca ne dorim sa ii vedem aici.
Sondajul asta ma duce cu gandul la 1993? Va mai aduceti aminte de "Evenimentul Zilei"?
Nici atunci nu a contat vointa fanilor si nici acum nu cred ca va conta dar, daca tot ne-au intrebat, sa le raspundem.
VOTATI SI VOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din pacate nu se poate vota decat o singura data asa ca asta e tot ce am putut face eu. Voi faceti ce vreti.
Ar fi frumos sa nu ne mai lamentam ca nu vin in Romania si sa ne implicam cat de cat, atat cat putem.
Sondaj SUNETE - Pe cine vreti sa vedeti live in Romania?
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Am trimis si eu votul meu si sincer vorbind, eu n-am stiut nimic despre acest sondaj. In schimb, prin forumul oficial (DMMB) exista un subiect intitulat "thank you Depeche Mode", cu ajoutorul caruia le poti trimite ceea ce simti tu pentru ei, prin e-mail la userul Dave's Angel. Bineinteles, ca am trimis si eu si i-am rugat sa vina sa concerteze si in Romania, pentru ca avem un numar mare de fani. Mi-am mai exprimat aceasta dorinta de mai multe ori....
Mai ales acum ca isi vor lansa un nou album si vor face turul lumii, mai exista inca o sansa. Macar una.

Mai ales acum ca isi vor lansa un nou album si vor face turul lumii, mai exista inca o sansa. Macar una.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Chayanne
Singura persoana"vedeta" pe care mi-as dorii sa o vad live in Romania este CHAYNNE. Si zau nu vad de ce nu ar fii posibil! Nu mi se pare un lucru asa de greu de realizat.Desi pina acum n-am aflat prea multe despre el sau marele sau succes de anul acesta"Cautivo" din ziarele sau revistele romanesti.Despre televiziune" romaneasca "nici nu mai discut......
Probabil ca sint eu o fire prea romantica pentru zilele noastre, dar nu pot sa cred ca nu mai exista in Romania iubire si tandrete sau indragostiti care asculta melodii care iti ajung pina in adincul sufletului.
Ma rog..... asta este generatia de aur a noii Romanii.
Deci,revenind la "oile noastre" , desii am doar 32 de ani, daca l-as vedea macar o singura data pe Chayanne in Romania as putea murii fericita
Probabil ca sint eu o fire prea romantica pentru zilele noastre, dar nu pot sa cred ca nu mai exista in Romania iubire si tandrete sau indragostiti care asculta melodii care iti ajung pina in adincul sufletului.
Deci,revenind la "oile noastre" , desii am doar 32 de ani, daca l-as vedea macar o singura data pe Chayanne in Romania as putea murii fericita

- Ioanabn
- Junior Member
- shak_shackled
- Junior Member
cine mai vrea concert cu chayanne in RO?
Ioanabn scrie:Singura persoana"vedeta" pe care mi-as dorii sa o vad live in Romania este CHAYNNE. Si zau nu vad de ce nu ar fii posibil! Nu mi se pare un lucru asa de greu de realizat.Desi pina acum n-am aflat prea multe despre el sau marele sau succes de anul acesta"Cautivo" din ziarele sau revistele romanesti.Despre televiziune" romaneasca "nici nu mai discut......
am vazut mesajul tau despre chayanne, si mie mi-ar placea sa vina in Ro in concert. tu stii vre-un forum unde intra mai multi fani chayanne? pt ca as vrea sa vad daca suntem multi doritori, asa...poate strangem niste semnaturi ceva si putem misca vreo chestie...poate cineva care se ocupa de concerte de astea chiar ar putea sa il aduca pe la noi, e important insa sa demonstram ca Chayanne are intr-adevar public in Romania.
multa bafta si astept raspuns daca mai intri pe aici!
- chayannefan
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1