)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
servus
iacsa, am gasit in sfarsit o slujba ... numai sa ma ia acolo, ar fi de vis pentru mine. E un magazin imens de scule muzicale (unul din vreo 40), ii zice Pro Music, si cauta salesman pentru sectiunea de chitare. Genial. La asa ceva am experienta, imi vine si SSN'ul, si poate pica norocul peste mine si ma angajez acolo. Mai bine ca la Del Taco oricum.
miidordevoitoti
Meropi, te iubesc
iacsa, am gasit in sfarsit o slujba ... numai sa ma ia acolo, ar fi de vis pentru mine. E un magazin imens de scule muzicale (unul din vreo 40), ii zice Pro Music, si cauta salesman pentru sectiunea de chitare. Genial. La asa ceva am experienta, imi vine si SSN'ul, si poate pica norocul peste mine si ma angajez acolo. Mai bine ca la Del Taco oricum.
miidordevoitoti
Meropi, te iubesc
-

whatever - Mesaje: 2848
19:59 stefan Viewing Thread : Divizia A - Sezonul 2006-2007
ce viata trepidanta si plina de evinemente tresa aibe fane in finlandia daca a-nceput sa savureze si tredurile de folbal
ce viata trepidanta si plina de evinemente tresa aibe fane in finlandia daca a-nceput sa savureze si tredurile de folbal

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:ce viata trepidanta si plina de evinemente tresa aibe fane in finlandia daca a-nceput sa savureze si tredurile de folbal
Ochilă, doar ştii că-s fan şi te citesc şi pe subiecte despre motocositoare sau despre datu la strung...

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
unleashed, io vb serios.
sa stii ca alta aminare nu mai pupi
zeitzo, da cu numaru la sutien nu vruseshi sa aberezi
sinelo,
biensur ca mi-s gelos. uite cum concurentii, in loc sa se concentreze la creatiile literare, se holbeaza la sutiene
sa stii ca alta aminare nu mai pupi
doamne ce chef de aberat am azi!!!!
zeitzo, da cu numaru la sutien nu vruseshi sa aberezi
sinelo,
biensur ca mi-s gelos. uite cum concurentii, in loc sa se concentreze la creatiile literare, se holbeaza la sutiene

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
doar ştii că-s fan şi te citesc
si io...
eee, imediat incepe meciul. sper sa si-o ia teutonii peste nas rau de tot ca asa-s de aroganti de cand au batut cu chiu cu vai Argentina...
Schade Deutschland, alles ist vorbei
alles ist vorbei, alles ist vorbei
............................
- sin ella
Nu are rost sa-ti mai aduc aminte ca am fost un sot fidel si grijuliu. Zeita m-a consolat dupa ce am terminat-o cu tine, asa ca n-are rost sa faci acum accese de gelozie. Si, stai linistita, nu ramai tu fara pensie alimentara... numai ca nu stiu cum sa fac, sa-ti aduc banii sau sa-ti iau direct bautura?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237