.)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
enbi, deci da. poti sa faci o regula: vreo zece minute tot am sforait si am tors ca monstruletzul lui flufi in timpul meciului... si cica au fost furtuni ingrozitoare noaptea, dar eu am dormit neintoarsa. Doamne ce bine-i sa dormi!!! Cel mai frumos lucru de pe lume
.
.............................
- sin ella
si io de fro saptamana ajung la 9:45 in zona de chinuri...
(si-acu s-au apucat vecinii de dedesubt sa-si dea gauri in tavan cu bormasina aia de sparge beton
nashpa e ca tot de fro saptamana fac asta... )
sufla-ti bre nasu.
(si-acu s-au apucat vecinii de dedesubt sa-si dea gauri in tavan cu bormasina aia de sparge beton
nashpa e ca tot de fro saptamana fac asta... )
dezlantuitu scrie:Am muci...
sufla-ti bre nasu.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
macar o ramas(pentru moment) aia cu li(m)bile!
sa vedem ce mai pica...!
sa vedem ce mai pica...!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Djinn scrie:sufla-ti bre nasu.
sau fă biluţe.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ai un fel de mancare favorit* care necesita incalzirea bucatariei pe canicula. sa zicem ardei coptz. ce zicetzi la consoarte/iubite/amante? fa-mi ardei coptz sau lasa draga ca e prea cald? ca-s curiuasa.
ma scuzati ca ma amestec in discutii intre oameni mari, dar ma gandeam ca poate te-ntere si raspunsul meu. deci iubi meu nu ar zice sa-i fac. si tocmai de aia i-as face si de m-as topi acolo
.............................
- sin ella
poi da, ca nu te-am vazut de mult si inca nu am gustat dulceata de zmeura. te pomeni ca hrapareata de Necko
...
Neeeeeeeeckoooooooooo!!!!! a fost buna?
pai daca tu ai refuzat politicos, ceia ce nu ie neaparat rau

...
Neeeeeeeeckoooooooooo!!!!! a fost buna?
baldabac hac scrie:(am opt servat io ca-i cam face avansuri lu flaf, ceia ce nu ie neaparat rau)
pai daca tu ai refuzat politicos, ceia ce nu ie neaparat rau

............................
- sin ella
apoi la apetitu tau de shepte centri
adevaru-i ca n-ai de unde sa stii. stai fara griji. nu ma dau la balamaua ta, ca am retinut de mai demult ca nu te mai tine
, lucru pe care l-ai reconfirmat acusica
. cu baldabacul poate sa stai ceva mai ghinisor, da asta nu tine de dulceata............................
- sin ella