Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
tuate bune shi fromoase, da` io tot am o nelamurire: in diapozitivu 14, poza 3, din postu 3, se vede extremitatea inferioara a lu gagone sau e tot ceva ce tzine de peisaju den firenze?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
fix ezact aia!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
hehe, deci po sa dau lincu p-imprejur shi sa zic c-au aparut poze cu gaga pe net?;)
-
bre, merluc, hai sa inchidem discutia asta intelijenta aici ca acuj vine shakilicutzica si katzilicutzica si ne da na,na la poponetze ca le facem tredu varza. hai, valea pe cemeu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pacha, invidia ta e mic copchil pe langa invidia mea cand vaz preunblarile si cabanele si ciunpercile la matale asa ca suntem chit
iaodi: io acu ce fac, curat si mancare sau mai bag o fila de poveste pana nu uit ce s-a mai tanplat?

iaodi: io acu ce fac, curat si mancare sau mai bag o fila de poveste pana nu uit ce s-a mai tanplat?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
interesante ideile lui bhuttu si chiar marfa intr-un mod destul de sadic si sinistru...mi-au placut ultimele 2 scrieri ale lui
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-
shiona - Junior Member
Shaki scrie:alexandra, cand mai treci prin bucureshti sa-mi aminteshti sa-tzi copiez dvdul "end of an era"
Yes ma'am!
Ultima intrare a lui Bhuttu nu e tocmai ce vroiam sa ma trezeasca, dar nu pot sa neg ca e frumos.. frumos de sadic. Love is in the air.
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Frumos nene Pescadorului. Imi aduci aminte de Vlad Musatescu
De obicei n-am timp la scarbici sa citesc tot, le printez si le citesc in autobuz spre casa. Azi se anunta soare si program de bombe in Londra. Daca vezi la bibisii un autobuz facut muci si multe coli A4 e cu jurnalul lu'mata!

De obicei n-am timp la scarbici sa citesc tot, le printez si le citesc in autobuz spre casa. Azi se anunta soare si program de bombe in Londra. Daca vezi la bibisii un autobuz facut muci si multe coli A4 e cu jurnalul lu'mata!

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Da ce la Londra se si munceste la servici? Nu aveti nici o filiala a Drepturilor Omului unde sa faceti contestatie?
Auzi, ai dracu, ce au inventat englezii... 

- pescadorul
- Junior Member
- pescadorul
- Junior Member
Sunt la scarbici, am ajuns cu bine
Azi zi scurta, dau un semn cand ajung acasa....(daca ajung...)

Azi zi scurta, dau un semn cand ajung acasa....(daca ajung...)
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
baixule, vaz c-o sa ai un concurent tare(functzie de gradele lichidului) pe pronosticuri sportive!
domnu localizat in stuf, brava cu tuate palmele den dotare!
domnu localizat in stuf, brava cu tuate palmele den dotare!
-

deci mi-a sarit berea pe nas de ras cand am citit ce scrie butu

deci bre pisihiatrii s-au terminat prin romania, e incapabili iei care ieste sau pur si sinplu ne dam telectualo-sado-masochisti nene butu? (e retorica, nu raspunde ca mi-i lene satz re-raspund).
- gaga
am ciordit-o cu acordul a jumatate din partzi deci jumi juma
acu o sa dau pe scrie mesaj rapid si nu pot sa dau altab in alta parte ca tre sa inchid sunetu la vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum sa ma kak in ia ca ma dau pe orengi

acu o sa dau pe scrie mesaj rapid si nu pot sa dau altab in alta parte ca tre sa inchid sunetu la vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum sa ma kak in ia ca ma dau pe orengi
- gaga
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale