Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Neatza lume matinala!
Stiti filmul "You've got mail?".......la mine s-a transpus in realitate, da numai pana la jumate
oare ajung si la finish? 
Stiti filmul "You've got mail?".......la mine s-a transpus in realitate, da numai pana la jumate

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Poti sa intelgi tot ce vrei
E, pana sa devin eu om de afaceri mai este.........ma refeream la partea cu mailuit si cunoscut doar prin mailuri.....care in cazul meu e inlocuit cu discutii tarzii pe messenger....
a...plus impactul f mare pe care l-a avut asupra mea respectiva persoana, kiar si asa...pe net....

E, pana sa devin eu om de afaceri mai este.........ma refeream la partea cu mailuit si cunoscut doar prin mailuri.....care in cazul meu e inlocuit cu discutii tarzii pe messenger....
a...plus impactul f mare pe care l-a avut asupra mea respectiva persoana, kiar si asa...pe net....
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
cubu scrie:Nu.
Ma asteptam sa se intample exact invers......tu sa ma incurajezi, kant_emir sa nu ma incurajeze...i was wrong, asta e....
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
neata necko
zuzu cubu
bre cubule, ce k@tzi la orele doo pe forum? matale nu te hodinejti nuaptea ca sa-ti recuperezi forta de munca pentru a dooa zi?
redcapu ie bun
dejteptareeeeeeeea lenesilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kante mire, iara dormi?
zuzu cubu
bre cubule, ce k@tzi la orele doo pe forum? matale nu te hodinejti nuaptea ca sa-ti recuperezi forta de munca pentru a dooa zi?
redcapu ie bun
dejteptareeeeeeeea lenesilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kante mire, iara dormi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimineata, copii liberi !
gata! am terminat cu bacul vietii. acest an se va distinge printre generatiile de bacalaureati ce-au fost si cele ce vor veni ca fiind generatia lui "Moromete si Ion - doi mari intelectuali romani!" . sa-mi bag picioarele in sistemul de invatamint romanesc !
dar sa lasam prostiile deoparte! avem treburi mai importante de facut, precum ar fi savurarea unei cafelutei (prima) delicioase si relaxarea mintii in vederea concursului de literatura ce-mi va fi precum un pansament pe ranile mele de la bac inca proaspete.
neatza aiule ! neatza kanti !
cub, daca opreste cineva pamintul, cobor si eu cu tine. dar sa nu uitam sa luam cafeaua si schnapsul cu noi.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gata! am terminat cu bacul vietii. acest an se va distinge printre generatiile de bacalaureati ce-au fost si cele ce vor veni ca fiind generatia lui "Moromete si Ion - doi mari intelectuali romani!" . sa-mi bag picioarele in sistemul de invatamint romanesc !
dar sa lasam prostiile deoparte! avem treburi mai importante de facut, precum ar fi savurarea unei cafelutei (prima) delicioase si relaxarea mintii in vederea concursului de literatura ce-mi va fi precum un pansament pe ranile mele de la bac inca proaspete.
neatza aiule ! neatza kanti !
cub, daca opreste cineva pamintul, cobor si eu cu tine. dar sa nu uitam sa luam cafeaua si schnapsul cu noi.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
dupa o saptamana de cosmar, in sfarsit a venit si clipa in care sa strig linistita tuturor: BUNAAAAAAAAA DIMINEATZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
mneatza tuturor
cubule, eshti un rau
nenea necko, bafta in continuare, la facultate, k bacu a trecut cu bine
katzy, nu shtiu daca tzi-am zis da crek imi pun shi io termopanetermopane. puate ne vedem shi noi cat de curand sa uaresce
noct va pupa ink o data, m-a informat k are net pe aeroport. ashtept sa aflu daca s-a pus net pe turnu eiffel
ailaviu shi va urez uichend placut...
cubule, eshti un rau
nenea necko, bafta in continuare, la facultate, k bacu a trecut cu bine

katzy, nu shtiu daca tzi-am zis da crek imi pun shi io termopanetermopane. puate ne vedem shi noi cat de curand sa uaresce
noct va pupa ink o data, m-a informat k are net pe aeroport. ashtept sa aflu daca s-a pus net pe turnu eiffel

ailaviu shi va urez uichend placut...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
avem treburi mai importante de facut, precum ar fi savurarea unei cafelutei
AIa, da, necesara si nimerita precizarea
redcapu ie bun
asta ieste uo minciuna injuratuare (da ne facem ca n-am vazut, m'AI inchidem si noi catiun ochi, macsim doi)
da breh: dormdormdorm, dupa care dorm iara, shapoi m'AI dorm umpic, sa ma refac; can ma simt io odicnit bine, sun clopotzelu sa vie muerile cu masaju si cafiaua, dupa care ma odicnesc umpic, sa prind putere, s-o iau de la capatkante mire, iara dormi?
mneatsa neco si poporu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
neata necko
zuzu cubu
trecut-am deja la savurarea celei de-a dooa cesti de redcap (sa muara kante miru de pizma)
azi va las sa dormiti, nu va mai strig dejteptarea in dormituare
zuzu cubu
trecut-am deja la savurarea celei de-a dooa cesti de redcap (sa muara kante miru de pizma)
azi va las sa dormiti, nu va mai strig dejteptarea in dormituare
-
Buna dimineata, copii minunati!
e minunat sa te trezesti in aroma unui real Jacobs ! cine vrea o cejcuta doo trei?
neata aiu
somn usor kanti
cub, bebe aia mica si vorbareata la ora asta doarme dusa. asa ca schnaps linistit.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
e minunat sa te trezesti in aroma unui real Jacobs ! cine vrea o cejcuta doo trei?
neata aiu
somn usor kanti
cub, bebe aia mica si vorbareata la ora asta doarme dusa. asa ca schnaps linistit.
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
cubulime, da fro stire deosebita, fie ia si neplacuta, nu mai ai?
-
bre, a ajuns bre, zicea ajtia la realitatea c-a stat aia doi de pe naveta fro 6 ore in spatiu sa repare treaba aia. plm, oi fi uitat matale sa le dai tubulara de doojdoi la plecare sau a pierdut-o boii printre scaunele de la naveta?
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma