)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Ce bine e sa dormi pana la 11.... ce rau e sa mananci prea mult... auci stomacelul.
Alfel, vad ca am ramas io cu flufi sa ne desfatam pe limbi pt baetzi, ca eroii, atat de guralivi ieri intr-o vreme, au dat bir cu baldabacul cum s-a incalzit un pic atmosfera
. Huo! Lasii!
Se stie ei.
Alfel, vad ca am ramas io cu flufi sa ne desfatam pe limbi pt baetzi, ca eroii, atat de guralivi ieri intr-o vreme, au dat bir cu baldabacul cum s-a incalzit un pic atmosfera
. Huo! Lasii!
Se stie ei.............................
- sin ella
Ma duare totzi mujkii de la bratze, gat si spate...
Dar limba nu te doare? E bine? Relaxata? Odihnita?

pai bre fluf si ella ,ce vrei mai mult?poze , filme?
Ce idei bune ai tu... Acusica trimit sotzu pana la coltz
acum, merluc, pe threadul ala era de asteptat sa impartaseasca baetzii experiente, sfaturi, pareri, numere de telefon etc. Si a trebuit sa vina reginele sexului sa va scoata din dilema
acum toti o sa zica ca asta stiau deja, ca nu am zis nimic nou etc. Anyway eu astept (pe buna dreptate) un contraserviciu din partea partii masculine a fc-ului
EDIT: ce naiba se intampla? m-am delogat deja de trei ori si ma vad on-line. nu pot sa scriu/editez mesaje, dar ma vad online.

............................
- sin ella
shi pe mine de la piciuare mai ales, dupa ce am mers shi eu alaltaeri vreo 3 statzii pe jos. n-am antrenamentUnleashed scrie:Ma duare totzi mujkii de la bratze, gat si spate...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
sin ella scrie:Anyway eu astept (pe buna dreptate) un contraserviciu din partea partii masculine a fc-ului
adica sa postam si noi cum ne place sa fie prestat sexul oral de catre fete?
si ca fapt divers,dupa "studiul" efectuat de mine , la 70% dintre masculi ,prima limba se da dupa o betie crancena.
mai apoi prind gustul si nu mai au nevoie de alcool 
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Alfel, vad ca am ramas io cu flufi sa ne desfatam pe limbi pt baetzi, ca eroii, atat de guralivi ieri intr-o vreme, au dat bir cu baldabacul
nimfomano, nu-ti mai ajunje....

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
off, iubi, asa ma stii tu pe mine
? acum, merluc, chiar ma asteptam la un fel de feedback din partea domniilor lor; ceva de genul: bah, sinelo, numa prostii vorbesti, sau da ceva nou nu ne zici?, sau io fac tocmai invers si nu am avut plangeri, sau stiu si io, orice, d-apoi sunt tare rusinosi (sau secretosi) domnii forumisti. nu-i nimic, noi sa fim sanatosi
. pe de alta parte, decat sa iroseasca literele si sa uzeze tastatura degeaba ca si hova (care uneori are mai putin umor decat tricoul cu fat frumos sau chilotii cu alura de pijama sau pantofii rosu/gri din dotarea lui gigi), mai bine pastreaza tacerea.
PS: azi cred ca baldabac hac repetat. nu-i rau.
? acum, merluc, chiar ma asteptam la un fel de feedback din partea domniilor lor; ceva de genul: bah, sinelo, numa prostii vorbesti, sau da ceva nou nu ne zici?, sau io fac tocmai invers si nu am avut plangeri, sau stiu si io, orice, d-apoi sunt tare rusinosi (sau secretosi) domnii forumisti. nu-i nimic, noi sa fim sanatosi
. pe de alta parte, decat sa iroseasca literele si sa uzeze tastatura degeaba ca si hova (care uneori are mai putin umor decat tricoul cu fat frumos sau chilotii cu alura de pijama sau pantofii rosu/gri din dotarea lui gigi), mai bine pastreaza tacerea.
PS: azi cred ca baldabac hac repetat. nu-i rau.
............................
- sin ella
iubi, parerea mi-am espus-o pe acel tred in cateva randuri si cred io ca am fost elocvent, iar visavis de manualul de buzunar referitor la instructiunile de folosire a linbii pe taramurile pline de neprevazut ale pitpalacilor infometati, acesta l-am espus la gazeta de perete a forumului unde va ramane la loc de cinste atat pentru noi cat si pentru jeneratiile ce ne vor urma:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=481904#post481904
onoarea suprema a unui user fanclub este de a fi citat pe acel tred orice alt comentariu fiind de prisos
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=481904#post481904
onoarea suprema a unui user fanclub este de a fi citat pe acel tred orice alt comentariu fiind de prisos
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
iubi, recunosc ca-s pisaloaga, dar ma iertati voi, avand in vedere cate calitati am pe langa acest mic defect, nu?
retrag cele spuse, nu-i nevoie sa mai batem apa in piua pe (langa) subiect.
doo precizari tot o sa fac: unu nu am cautat si nici nu caut gloria personala si doi pe alti domni ii acuzam (in mod insistent, cer scuze
) de neparticipare.
retrag cele spuse, nu-i nevoie sa mai batem apa in piua pe (langa) subiect.
doo precizari tot o sa fac: unu nu am cautat si nici nu caut gloria personala si doi pe alti domni ii acuzam (in mod insistent, cer scuze
) de neparticipare.............................
- sin ella