nu am cautat si nici nu caut gloria personala
iubi, nici nu s-a pus vreodata problema, merlucian vorbind.
nu am cautat si nici nu caut gloria personala
da' esti rau, sa stii

sin ella scrie:chilotii cu alura de pijama sau pantofii rosu/gri din dotarea lui gigi
, acum cand am si io timp de forumeala ma banezi? nu-i bai, tocmai vroiam sa deschid un subiect interesant1. aiule, de ce tinusi bre sa specifici ca Love2Fly era imbecilul lu' dinu? Si, mai ales, ca L2F e intelectualu' mocofaniei () to the day (tema asta chiar ar merita o dezbatere mai larga)? Nu de alta, da' semnatura aia mergea bine si fara respectivele specificatii.
2. Io-s ff convins ca L2F a avut jurnal pe fanclub. De ce nu mai are?
) si au iz de tabloid. am zis.
actiuni, software mai ieftin decat la concurenta, etc. cred ca primesc vreo 20 de mailuri pe ziobositoru scrie:Parerea mea este ca nimeni nu poate sa iti ofere un manual (cu capitole, etape, pasi, etc) de cucerire a femeii pe care ai pus tu ochii
M-am saturat . Imi bag pula in forumul vostru. Imi cer scuze celor 3-4 useri care mi-au raspuns cu politete si seriozitate.
Nu am sa mai inghit cacatul vostru. ma pish virtual pe pisketu si memetshol loseri de cacat ce sunteti.
si el era inteligentu, 2 saptamani cred ca sunt suficiente sa se racoreascaUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator