C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
yummiyummiyummi
sa pui retzeta
daba, merluc, sa-mi aduci aminte cand ne mai vedem sa-tzi aduc neshte cdie pe care le-am facut zilele astea...
uf, prelunjiri... nu mai cashtiga azzuri o data...
sa pui retzeta

daba, merluc, sa-mi aduci aminte cand ne mai vedem sa-tzi aduc neshte cdie pe care le-am facut zilele astea...
uf, prelunjiri... nu mai cashtiga azzuri o data...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
shaki, am bilet la shachira. nu scap de fiemea. crezi ca o sa-mi placa?
ce reteta ma? prajit pejtele-n ulei (dat in prealabil cu sare si faina) si mujdeiu frecat cu ulei ca pe maioneza.
hai italia !!!
ce reteta ma? prajit pejtele-n ulei (dat in prealabil cu sare si faina) si mujdeiu frecat cu ulei ca pe maioneza.
hai italia !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
necko, te invidiez serios
nici daca ar fi bilete, nu ash putea merge, k am nishte treburi la servici in periuada aia
asta e... eu crek o sa-tzi placa. de ce nu? shakira face show 
brava italia

brava italia

aliatzi, right? 

-
guzmorning, e luni sau ce?
am doo mujte care nu ma lasa sa dorm ca de obicei pana la 12, ma duc sa le vanez.
penibil si de kkt, bleah. si acu o mai nimeresc si pe toate posturile din greseala sa imi taie pohta de mancare cacuman ia de parashuta de un metru cinzeci, doi lei si cu ecstensii de freza in care iash da-o cu efect ca ronaldo.
am doo mujte care nu ma lasa sa dorm ca de obicei pana la 12, ma duc sa le vanez.
shakira face show
penibil si de kkt, bleah. si acu o mai nimeresc si pe toate posturile din greseala sa imi taie pohta de mancare cacuman ia de parashuta de un metru cinzeci, doi lei si cu ecstensii de freza in care iash da-o cu efect ca ronaldo.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mneatza
gaga, doomushte?
io alaltaeri aveam una, da crek facea cat 5...
shakira nu ie cum zici tu, adik are o voce deosebita, sau in orice caz deosebita de a divelor cu fitze de cantaretze de opera, care iau nishte note ascutzite shi lungi, de ma dispera de urechi
necko, multzumesc frumos
nu shtiu de ce eu trag nadejde k odata sho odata o s-o vad shi eu intr-un concert 
gaga, doomushte?

shakira nu ie cum zici tu, adik are o voce deosebita, sau in orice caz deosebita de a divelor cu fitze de cantaretze de opera, care iau nishte note ascutzite shi lungi, de ma dispera de urechi
necko, multzumesc frumos

aliatzi, right? 

-
buna ziua
pupam aiu si SODi
pupam aiu si SODi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lu aiu nui merje netu, in cazu in care interesează pe cineva.
ANTI
-
[quote="baixinho ©"]lu aiu nui merje netu, in cazu in care interesează]
da, pe mine ca il clacsonesc de az dimineatza
bre abia mai apuc sa pun si io mana pe propriul meu computer, nu ajungea jocu lu stie aiu cine acu l-am mai avut si toata dimineatza pe hxa pe cap ca i-au taiat netu acasa. abea am scapat de el. da' tot raul spre bine ca am dat o raita la peatza si am gasit rosii f ieftine si fac suc si nitzel bolion pt consumu imediat. si fac si poze
shakule sunt mai multe mushte nu numa doo
m-ai cautat pe imeu?
da, pe mine ca il clacsonesc de az dimineatza

bre abia mai apuc sa pun si io mana pe propriul meu computer, nu ajungea jocu lu stie aiu cine acu l-am mai avut si toata dimineatza pe hxa pe cap ca i-au taiat netu acasa. abea am scapat de el. da' tot raul spre bine ca am dat o raita la peatza si am gasit rosii f ieftine si fac suc si nitzel bolion pt consumu imediat. si fac si poze

shakule sunt mai multe mushte nu numa doo

m-ai cautat pe imeu?
- gaga
da bre, da' si saliveala e pe masura
apropo de semnatura ta, io nush cum de aci la biuro nu vad bannerul respectiv, desi nu am adblock pe firefox. o fi de la firewall?! anyway, pe mine m-a ajutat nebeme in weekend de-am pus adblock la firefox acasa si acu nu mai am probleme...
iedit: noah c-o reaparut si aci
pll, o fi fost la atelier pentru intretinere...
nebeme, felicitatiuni pentru bac

apropo de semnatura ta, io nush cum de aci la biuro nu vad bannerul respectiv, desi nu am adblock pe firefox. o fi de la firewall?! anyway, pe mine m-a ajutat nebeme in weekend de-am pus adblock la firefox acasa si acu nu mai am probleme...
iedit: noah c-o reaparut si aci

nebeme, felicitatiuni pentru bac

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
bon dimine
pishamaj pe toti IT-ii din romania si pe meseria lor
dupa ce a frecat de la 8 la doo serveru, pisiurile cablurile, instalatiile sanitare, caloriferele, contoru de lumina mea esplicat intrun linbaj numa de el jtiut ca linux, windows, partitii plm ca dupa 10 minute sa realizeze cai suiciu prajit. bag p00la cum cajtiga unii bani de pomana
pishamaj pe toti IT-ii din romania si pe meseria lor
dupa ce a frecat de la 8 la doo serveru, pisiurile cablurile, instalatiile sanitare, caloriferele, contoru de lumina mea esplicat intrun linbaj numa de el jtiut ca linux, windows, partitii plm ca dupa 10 minute sa realizeze cai suiciu prajit. bag p00la cum cajtiga unii bani de pomana
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
de-am pus adblock la firefox acasa
io nush ce e ala io acasa am ushe cu cheie si obertaim si am pus dublura la geamuri da nu ma ajutat nbm.
si ce bre daca nu eram io in vacantza tu nu terminai liceu?
aiulicutzicu

- gaga
salut, bre obositzilor de munca
hard rock aleluiaaaa

io intrai sa va zic ca citisem treaba aia cu fata care nare orgazm profund ci numa de suprafatza. si cum faceam io ordine paicisa ca nam mai facut de 10 ani ma gandeam la tofelu si imi imaginam o elefantitza care se ia de barbacsu ca dupe ani si ani nu a avut ia orgazm intern si il trimite p'ala sa ii aduca vibrator.
si am ramas cu gandu in aer ca nu imi pot imagina cat poa sa fie un vibrator pt o elefanta care sa ii dea de capat. cat rapidu de mangalia sau cat 311?
- gaga
ce probleme existentiale are gaga
baixinhoooo
ia uite aci: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=17044
s-a terminat depeche a inceput shakira

baixinhoooo

s-a terminat depeche a inceput shakira

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
bon dimine
ie bun redcapu bre, abarnai tu, tu deaia dormi in nejtire ca bei cafia din aia de nu trezejte nici o musca
pupam jijica
tzutzu gaga, cu parere de rau tzin sati comunic ca sa termenat fasolea
citind pe feceu cateva treduri am aflat ca atat artemiza cat si uaild rouz sar fute, lucru apreciabil si deloc de neglijat
azi in prima faza munci, porma alternativ jidvei si baldabac, porma tot alternativ baldabac si jidvei ceea ce doresc si domniilor vuastre
ie bun redcapu bre, abarnai tu, tu deaia dormi in nejtire ca bei cafia din aia de nu trezejte nici o musca
pupam jijica
tzutzu gaga, cu parere de rau tzin sati comunic ca sa termenat fasolea

citind pe feceu cateva treduri am aflat ca atat artemiza cat si uaild rouz sar fute, lucru apreciabil si deloc de neglijat
azi in prima faza munci, porma alternativ jidvei si baldabac, porma tot alternativ baldabac si jidvei ceea ce doresc si domniilor vuastre
-
buenos dias
pupam aiu si SODi
pupam aiu si SODi
ANTI
-
saraca shaki, parcami pare rau ca am puso mod pe muzici, cand o sa intre shio vedea ca iar a scapat bila in intuneric in lanu de ruace o sa se ia cu mainile de par 

-