Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Ce-mi place mie de Dana, cum povesteste ea, asa...
Si cum bea bere scumpa care in Romania n-am mai vazut de vreo 12 ani, si cum inteapa mereu chelneritele de cate 2 beri...
Pula mea, o fi bine in patria haleului?
Si cum bea bere scumpa care in Romania n-am mai vazut de vreo 12 ani, si cum inteapa mereu chelneritele de cate 2 beri...
Pula mea, o fi bine in patria haleului?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
si io te iubesc butulica
e bine in orice tzara daca ai bani si o freci. nush daca in fasia gaza m-as risca dar in europa e ok
uite ca mai pun atunci ca mai am fo trei localitati salvate.

e bine in orice tzara daca ai bani si o freci. nush daca in fasia gaza m-as risca dar in europa e ok

uite ca mai pun atunci ca mai am fo trei localitati salvate.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
merci uit uit
nu stau sa le bibilesc prea mult, ma uit la poze si scriu si eu ce imi vine la dejte. si pt ca am treaba si nu am chef imi gasesc motiv sa mai pun si ultimele doua localitatzi din excursie.
ps: ce vrei papa sau excursie?

nu stau sa le bibilesc prea mult, ma uit la poze si scriu si eu ce imi vine la dejte. si pt ca am treaba si nu am chef imi gasesc motiv sa mai pun si ultimele doua localitatzi din excursie.
ps: ce vrei papa sau excursie?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
the big end!
Slava Domnului
pana la anu respiram usurati

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu cred ca ai procedat bine...Wild Rose scrie:
am decis, in urma cu cateva zile cred, ca a venit timpu' sa fac curat. am aruncat tot.. poze, biletele, jurnale samd.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
pescadorule, la multi ani!
(e posibil sa nu fi inteles eu bine... e posibil sa dau cu nuca-n perete, dar n-ar fi prima data, sunt campioana la asa ceva, deci da! inca o data!)
La Multi ani, pescadorule!
(e posibil sa nu fi inteles eu bine... e posibil sa dau cu nuca-n perete, dar n-ar fi prima data, sunt campioana la asa ceva, deci da! inca o data!)
La Multi ani, pescadorule!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
dar nu e una care sa nu aibe dooj de orgasme???
pt ca aia de fapt nu le violeaza,vor sa le arate cat de bine e sa faci sex.ei de fapt sunt niste adevarati care stiu cum e cu clitorisu si penetrarea

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
A mai aparut un trandafiras la buchetelul... de proze
Multumesc pentru urare, oricum am fugit si m-am uitat in cartea de identitate ca sa nu existe dubii. Nu e...

Multumesc pentru urare, oricum am fugit si m-am uitat in cartea de identitate ca sa nu existe dubii. Nu e...
- pescadorul
- Junior Member
super ! inca o gafa! ramin campioana !
da tot am reusit ceva. pescadorule, in sfirsit ai reusit sa intri in vorba cu noi!

da tot am reusit ceva. pescadorule, in sfirsit ai reusit sa intri in vorba cu noi!
aizzz&co
-
De obicei, timpul liber mi-l petrec storcandu-mi creierii. Dar particip cu placere la o discutie atunci cand este nevoie. Dar am observart, in general, discutii personalizate si sa ma bag asa ca musca in zona pe care si-o aeriseste calul cu coada....
- pescadorul
- Junior Member
exagerezi.
am vazut ca tot ce ai scris pe forum se regaseste si pe un alt site. practic ai fost curios sa vezi doar reactiile cititorilor, din moment ce nu ai raspuns diferitelor comentarii, foarte elogioase ce-i drept. ne bucuram insa daca ne tii companie cind iti permite timpul
am vazut ca tot ce ai scris pe forum se regaseste si pe un alt site. practic ai fost curios sa vezi doar reactiile cititorilor, din moment ce nu ai raspuns diferitelor comentarii, foarte elogioase ce-i drept. ne bucuram insa daca ne tii companie cind iti permite timpul

aizzz&co
-
Nimic nu poate scuza totusi o reactie cam lipsita de delicatete (delicat spus) din partea mea. Normal ca apreciez parerile celor care citesc si nu-mi ramane decat sa le multumesc, macar acum in al 12-lea ceas. Si eu citesc la randul meu, ma amuz sau ma-ngrozesc
Acel 'alt site' este pagina personala unde va invit de fiecare data cand sunteti plictisiti.

Acel 'alt site' este pagina personala unde va invit de fiecare data cand sunteti plictisiti.
- pescadorul
- Junior Member
ete fleosc, ce sa zic, abia terminasem de citit cartea si am scris postul pe fuga pt c'ar fi trebuit sa fiu demult la birou.. de parca n'ai mai fi vazut in viata ta un typo (si daca n'ai vazut, poti sa'ti arunci ochiul critic chiar la primul post din al tau jurnal.. e un continuu pe'acolo de mai mare dragul.. sau n'o fi typo? mai mai!!!)! da' tu nu te opri, da'i cu copchilu minune acolo inainte 
PS: si cum tot esti moderatoare pe aici, in loc sa stai, poate pui si tu manuta sa'l corectezi, ca n'ati binevoit sa lasati omul sa'si poata edita macar jurnalul cum si cand il taie capul.

PS: si cum tot esti moderatoare pe aici, in loc sa stai, poate pui si tu manuta sa'l corectezi, ca n'ati binevoit sa lasati omul sa'si poata edita macar jurnalul cum si cand il taie capul.
odi et amo
- adonys
- Junior Member
jurnalul lui pijkeshus scrie:acest Ace laudat atata de gospodinele alea insipide in reclame miroase clar a SPERMA.
inclusiv ala albastru?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale