Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neata necko
zuzu cubu
cubule banuiesc ca te lovesc in cuarda sensibila daca-ti spun vestea cea mare, a iesit pe piata ultimu album florin salam, progresiv inbinat cu black care va fi pe gustu tau si nu numai
zuzu cubu
cubule banuiesc ca te lovesc in cuarda sensibila daca-ti spun vestea cea mare, a iesit pe piata ultimu album florin salam, progresiv inbinat cu black care va fi pe gustu tau si nu numai

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Se anuntau azi chiar 39°C astia-s nebuni!
astia care anunta sau astia care au deschis caldura?
(ce-mi plac mie echivalarile gen: "temperatura este de x grade, dar de fapt noi o simtim ca fiind x+7 grade; de aia s-au inventat termometrele, ca noi simtim aiurea)
neatsa
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pacho, culmea ie ca la iel asta nu mai trece 

-
la iel asta nu mai trece
apoi n-ar fi pacat?
eo inca nu simt ca-i asa cald..
apoi si la mine ie bine tare (numa dimineatsa o fo umpic m'AI caldutz, da nu de transpirat), ie racuare placuta si linistituare
da' neco pe unde tot unbla? ca n-am cu cine bea o cafea buna
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
apropou cubule de copilu minune, ie adevarat ca aditza minune al nostru scuate un album inpreuna cu filarmonica din viena "3 procente io, 97 tu" pe versuri OMV si muzica BCR ?
-
neata necko
zuzu cubu
tanti necko pe unde unblati? la baldabac sau v-ati izolat sa creati anecdota pentru concurs? ati lasat copiii ajtia gen kante miru fara cafelutza si de doo zile fie dorm fie unbla bezmetici si debusolati pe forum
zuzu cubu
tanti necko pe unde unblati? la baldabac sau v-ati izolat sa creati anecdota pentru concurs? ati lasat copiii ajtia gen kante miru fara cafelutza si de doo zile fie dorm fie unbla bezmetici si debusolati pe forum
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma