Sinucidere

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce metoda de sinucidere alegetzi ?

prin impuscare
3
0%
spanzuratoare
1
0%
taierea venelor
1
0%
luat pastile (otravire)
7
0%
"hara-kiri"
1
0%
aruncare de pe bloc
1
0%
dat foc
1
0%
aruncat in fatza metroului /trenului
2
0%
curentare
1
0%
citind "Gardianul"
19226
100%

Voturi totale : 19244

Mesajde mu-mu,be-be » Dum Iul 02, 2006 4:14 pm

Io creca questia asta tzine shi de cultura ex:
japonezi, pai aia au numai cultura de orez si soia, in fiecare zi numai o rez, soia shi peshte, pe la 25 de ani i-shi baga picioarele in ea viatza shi-shi taie matzele :hang: :tai:
ori columbieni au culturi de porumb, griu, fasole, coca, marijuana... toata ziua puff-puff ce motive ar avea cand cultura lor e atat de bogata??? :banana:
... shi totushi, moartea n'are ceas !!!
mu-mu,be-be
Junior Member

Mesajde NicuDavid » Mar Iul 04, 2006 2:04 am

Eu nu m-as sinucide! Nici voi nu v-ati sinucide! Si daca mintea cuiva ajunge pana in stadiu' ala in care e hotarat sa se sinucida, nu mai sta sa aleaga metoda cea mai putin dureroasa.
Oricum, am vazut ca multi dintre voi ati crezut ca moartea prin otravire e cea mai putin dureroasa. Iti provoaca dureri foarte mari, de exemplu e mult mai usor sa mori impuscat, da' sa te nimeresti bine din prima.
Noroc!
NicuDavid
Junior Member

Mesajde pitwontstop » Mar Iul 11, 2006 11:49 am

nicu poate omu spera si crede intr`un miracol si sperantele alea is suflate ca frunzele in vant si vine timpu si ii zice ca visele alea o sa ramana vise
pitwontstop
Junior Member

Mesajde kacio » Mar Iul 11, 2006 12:27 pm

carmenutza_me scrie:hy all :) vreau doar sa imi spun si eu parerea :) am incercat si eu sa ma sinucid intr-un moment"critic" din viatza mea ....si as fii reusit daca nu m-ar fii gasit mama in pat aproape in coma...metoda aleasa de mne?...30 de diazepame...cea mai usoara....nu simti durere,nu simti nimic...doar dormi...numai ce de data asta daca ai noroc "somnul vesnic"

eu zic sa mai incerci odata ca oricum lumea nu are nevoie de idioti , idioate ca tine care vor sa se sinucida
hai fa asta pentru mine
urasc oamenii care au ganduri de sinucidere pentru ca am avut si 2 cunostinte din pacate . Ei cred ca lumea va fi mai bine faraei , dar va fi o pula , vor lasa familie in spate , la tara , acolo unde doar el castiga bani (asta un caz) sau isi vor baga mama in spitalul de nebuni (asta al-2lea caz)

nu am nici un pic de mila pentru ei ... nu am nici un pic de lacrima pentru ei la inmormantare...de ce sa sufar eu pentru prostia altuia?

Cei care vreti sa va sinucideti...faceti-o mai repede
kacio
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Iul 11, 2006 12:42 pm

hehe...pentru prima uara cand is de acord cu mister kacio.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde LiveHotels » Mar Iul 11, 2006 12:44 pm

Sinuciderea este o boala, metoda aleasa e mai putin importanta. Ideal este sa poata fi depistata la timp (boala) si sa fie tratata.
PS. In nici un caz nu consider un act de curaj.
xxxxxxx- Cazare in Romania
Nu sunt permise in semnatura link-uri catre alte site-uri
LiveHotels
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 11, 2006 12:52 pm

ie lashitate tuata ziooa. parerea mea
kahlan
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iul 11, 2006 12:54 pm

Parerea voastra cu lasitatea e cam aiurea. Si Kacioss simplifica prea tare, de asemenea. Exista oameni cu probleme mari psihice care au nevoie de ajutor .
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde pacha » Mar Iul 11, 2006 12:56 pm

Mah,K kacioss(joc de litere fara nici o ofensa)deloc de acord cu tine.Lasa omul sa simta cum doreste nu-l indemna tu sa faca ce doreste.
Si asta trece !
pacha

Mesajde kacio » Mar Iul 11, 2006 1:27 pm

cum pot sa fiu de acord cu sinuciderea ? cum poate cineva sa fie de acord cu sinucidere? Asta e un act mare de lasitate ...desi nu am o varsta f inaintata am avut si eeeuu muulte probleme unele f grave , insa am trecut peste ele,de unul singur , fara nici un ajutor major .Si tot timpu aveam probleme in perioada aia , de multe ori problemele degenerau , nu mai stiam cum sa ies din ele . Atunci ce trebuia sa fac? sa ma sinucid si sa scap de toate ? pai as fi fost ultima tarfa . Ori iti iei viata in piept (poate o zic prea metaforic) ori te lasi la mana ta frate si te sinucizi ca ultimul las .
Cum as putea eu sa fiu de acord cand (urmeaza o poveste) am un unchi care s-a spanzurat si a lasat in spate o sotie si 2 copii mici ? Cum pot sa fiu de acord ?? Cand el era aproape singura sursa de venit a casei . El muncea campu (ca traiau la tara) , el aducea banii . Om gospodar , si-a facut casa (reparat-o) singur , si-a facut curte singur ...si se sinucide . Cum poti sa faci omule asa ceva ? Sa pierzi totu intr-o fractiune de secunda . e cea mai mare prostie .Si unchiul asta al meu nu avea nici o problema psihica (ca a fost adusa vorba asta) . Nu poti repara asa ceva prin psihiatru , ca nici unu nu anunta ca se va sinucide ca sa-l intampini .Aproape nici unu.

nu stiu ...dar sinuciderea mi se pare cea mai mare prostie pe care o poate face cineva si de asta eu zic , nu sufar deloc din cauza altora . Pur si simplu nu simt nimic cand stiu ca acel om s-a sinucis . A fost alegerea lui , sa si-o "asume" (ce ciudat suna)
kacio
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iul 11, 2006 1:39 pm

Kacioss tu nu cu sinuciderea ai probleme, ci cu logica. Acuma zici ca sa-i lasam sa se omoare ca nu ne pare rau, dupa aia zici ca nu-i bine sa se sinucida, ca nu li-i rusine sa se sinucida lasand in urma atatea suflete? Pan la urma cum e : sa se sinucida primesti, da numa dc is singuri pe lume?
piskeshu
banned

Mesajde kacio » Mar Iul 11, 2006 1:46 pm

sper ca urmatoru post sa clarifice ce gandesc despe sinucidere ...si va fi unul scurt

raspuns la intrebare : daca vor s-o faca , da ..s-o faca dar sa nu sufere altii din cauza lor
exemplu : daca ai incerca sa te sinucizi in fata mea , nu as ridica nici degetu mic sa te salvez
kacio
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Iul 11, 2006 2:13 pm

da mah, kacioss, ai si tu dreptate: oricat de greu ti-ar fi, nu ai dreptul sa impovarezi pe ceilalti cu moartea ta

pe de alta parte, se poate ca viata (vorbesc de situatii extreme, nu de tristeti de palide feciuare) sa fie mai greu de suportat decat moartea; teoretic - nu pot accepta ideea sinuciderii; practic - n-as vrea sa ajung in situatia in care sinuciderea sa fie o alternativa

cei ce se sinucid pentru ca facturi mari sau pentru ca se tem de nushce esec - inconstienti, poate ca si lasi
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde alice* » Joi Iul 20, 2006 1:30 pm

kant emir scrie:cei ce se sinucid pentru ca facturi mari sau pentru ca se tem de nushce esec - inconstienti, poate ca si lasi

Lasitatea, mda e discutabil ...dar inconstienta ???? nici vorba de asa ceva.
Cum credeti voi ca cineva care se hotaraste sa`si puna capat zilellor nu gandeste ce face? e poate unul din cele mai "vii" momente ale vietii lor. Numai ca , mai mult decat atat ... acela e cel mai disperat moment in care s`au aflat vreodata. In esenta, asta este sinuciderea - un gest disperat , intr`un moment in care speranta si vointa nu mai exista, in care viitorul pare ca se disipa si nu poate aduce nimic bun.

Cred, desemenea ca e un gest care isi are "radacinile" in neputinta, dezamagire si singuratate. (excluzand pseudo-sinuciderile ...adica aia care se sinucid din prostie, razbunandu`se pe alti semeni, cu ideea clara uneori si scrisa pe biletele de adio "sa mai ai pe constiinta"....sau alta idee de tot rhtu dubla sinucidere-"iubito hai sa ne unim in moarte, forever and ever").

Si btw kant emir ..zici tu "nushce esec" ...daca n`ai avut niciunul ferice de tine, si tine`o tot asa ! (pe bune, si din inima iti doresc). Insa nu subestima puterea unui esec .
Make decisions
Without your television
alice*
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iul 20, 2006 5:28 pm

ba, sa fii matale sanatuasa (si multzam de gandul bun), nu mi-au lipsit cele "esecuri", numa ca io nu pun botu - "ei si? asta este, mergem inainte!" este gandul care-mi vine de obicei, nu stau sa-mi plang de mila (nu ca subestimez puterea esecului, da' nici iel, esecu, sa nu ma subestimeze pe mine, da?)
p'orma zici:

Cred, desemenea ca e un gest care isi are "radacinile" in neputinta, dezamagire si singuratate.

poi, nah, sa ma erte sinucigasii care se vor simti desconsiderati, dar asta miroase a selectie naturala
kant emir

Mesajde sin ella » Joi Iul 20, 2006 6:20 pm

kant emir scrie:numa ca aste sunt sitoatzii de mare ecsceptzie (cum ar fi - spre-o pilda - USA president uo muiere ciocolatie la piele, cu ochii olbici si nascuta prin Mexic]

n-am inteles ce e cu femeia president. Cine se sinucide si de ce? Ea? Oricum sunt nevoita sa te contrazic. Situatii speciale exista cu duiumul. am avut ocazia sa cunosc oameni din mai toate colturile pamantului. E incredibil prin ce au trecut multi dintre ei si cu ce probleme sunt confruntati unii. Sa zicem ca in tara ta esti condamnat la moarte, ca ai reusit sa scapi din inchisoarea in care erai torturat fara mila si ca ajungi intr-o tara democratica in care autoritatile iti spun ca minciuni din astea aud in fiecare zi si iti spun, fara sa se oboseasca sa verifice daca minti sau nu, sa-ti faci bagajele si sa te pregatesti de expulzare. Nu mai bine iti tragi un glont in cap? Si culmea e ca oamenii astia nu-si doresc altceva decat o viata normala, nici intr-un caz nu vor sa moara. D-apoi daca destinul ii fute in mod sistematic ce le mai ramane de facut? Cand au epuizat toate posibilitatile is chiar bucurosi ca le ramane alternativa sinuciderii.

eyewitness scrie:problema ie ca sinuciderea ta afecteaza si pe altii, deci, pe langa multe altele este si un act egoist

in cazul asta mie avortul mi se pare un act mult mai egoist.
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Joi Iul 20, 2006 6:29 pm

muerea respectiva era un exemplu de situatie exceptionala, ce nu s-a mai vazut (si nici nu e prea probabil, sau nu in viitorul apropiat)
si poti sa ma contrazici cat vrei, apreciez asta
Cand au epuizat toate posibilitatile is chiar bucurosi ca le ramane alternativa sinuciderii.
da, cand ai epuizat tot-tot-tot, alternativa asta este singurul gest liber; dar cati dintre sinucigasi se pot lauda cu asa ceva?
nu te contrazic cu avortul
kant emir

Mesajde sin ella » Joi Iul 20, 2006 7:04 pm

aha, deci n-avea treaba cu sinuciderea, era deci un exemplu off-topic :P

apreciez [...] nu te contrazic [...]

ce ne sincronizam noi doi. o fi vreun semn A-)?
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Joi Iul 20, 2006 7:08 pm

tocmai am zis sio asta - deci ie boring tare
kant emir

Mesajde alice* » Joi Iul 20, 2006 11:04 pm

kant emir scrie: alice* :

Cred, desemenea ca e un gest care isi are "radacinile" in neputinta, dezamagire si singuratate.

poi, nah, sa ma erte sinucigasii care se vor simti desconsiderati, dar asta miroase a selectie naturala

1.sinucigasii n`au cum sa se mai simta desconsiderat ..they`re dead ..remember ?? ... (sau poate crestinul din tine se vrea iertat din toate partile posibile :))))
2. tentativii de sinucigasie ...cu siguranta imi vor da dreptate. Motivele rezida nu numai in problemele pe care le au ..dar si in lipsa unui sprijin uman
3. "selectie naturala " ??? ...dude , wtf ? ..can you be more cruel to the subject
4. ce`am scris io acolo sus ar trebui sa va dea de gandit, si sa va scanati mental prietenii, si sa vedeti despre fiecare ce mai stiti ...pe care nu i`a mai vazut nimeni ?? ...cine nu mai da semne de viata ?? (cat de funebra imi pare intrebarea asta acum ...) ..aveti prieteni care au probleme ? ce stiti despre ei?
Make decisions
Without your television
alice*
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iul 20, 2006 11:15 pm

bre, io nu scanez pe nimeni; prietenii mei nu au probleme la mansarda (ori ca nu-s io in stare sa ma imprietenesc cu sinucigasii?)
in rest nu m-ai contrazis (desi poate ti s-a parut), asa ca n-am ce sa comentez
kant emir

Mesajde shiona » Vin Iul 21, 2006 10:26 pm

sa va scanati mental prietenii, si sa vedeti despre fiecare ce mai stiti
alice* de multe ori chiar nu ai cum sa-ti dai seama de intentiile celor cunoscuti...am cunoscut la un moment dat o persoana cu capul pe umeri, genul de persoana care zambea mereu,daca te vedea suparat un pic te facea sa razi,sa te simti mai bine, despre care nu ti-ar fi trecut nici macar 1 sec prin minte ca s-ar putea sinucide...si totusi a facut-o
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde alice* » Sâm Iul 22, 2006 3:48 pm

Shiona ...imi pare rau pt cunostinta ta.
Noah ..poate n`ati inteles bine sau nu m`am exprimat eu cum trebe.

Ideea de baza era :sa iti pese de cel de langa tine ...iar in momentul in care stii de necazul altuia, nu`l abandona si ajuta`l cum poti. O vorba buna conteaza.
Make decisions
Without your television
alice*
Junior Member

sa fi mort e ca inainte sa te nasti....

Mesajde sunt_om » Mar Iul 25, 2006 12:29 am

-eu as alege varianta cu arma (scurt ,rapid si la obiect)
-partea proasta e ca .... de unde fac eu rost de o arma?
-are careva sa ma imprumute? :calm:
sunt_om
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Iul 25, 2006 12:35 am

pai si cum o mai dai inapoi?
nu merge, cauta sa cumperi
kant emir

Mesajde shiona » Mie Iul 26, 2006 3:25 pm

da poate sa imprumute arma cu tot cu mana care apasa tragaciu'si atunci mana isi ia arma inapoi...da...asta nu ar mai fi sinucidere...sau ar fi?!?
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Iul 26, 2006 3:31 pm

Cica a crescut rata sinuciderilor din cauza caldurii.
piskeshu
banned

Mesajde Icstrym » Sâm Aug 12, 2006 10:17 pm

carmenutza me,vreau sa vbsc ceva cu tine,imi trimiti u un email,pls?
Icstrym
Junior Member

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 11:06 pm

de ce vrei sa te omori numai cand esti nefericit= de ce nu exista oameni care se omoara de fericire?
pace
Elsa...
Junior Member

Mesajde pacha » Dum Aug 13, 2006 8:13 am

Nu au timp :)
Si asta trece !
pacha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma