La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
iaca na! daca nu jtiu cine ie, cum sa multzanesc persuana?
sau nah, mearga de data asta (da numa pentru ca stitz voi, merg pe mana vuastra)
la multzi ani, bre, cunoscutu lor! veselie mare si da-le de baut
sau nah, mearga de data asta (da numa pentru ca stitz voi, merg pe mana vuastra)
la multzi ani, bre, cunoscutu lor! veselie mare si da-le de baut
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
hehehe cubuleeee. veseud, peacolo am si io ceva radacini din partea mamei. poateom fi ceva rude:D ce mica ie lumea
djinule. merci de urari, o sa-i transmit la surioara urarile voastre dupaamiaza dupe ceshi aduce copiii de la scoala:D
djinule. merci de urari, o sa-i transmit la surioara urarile voastre dupaamiaza dupe ceshi aduce copiii de la scoala:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
să trăiască x-tina aguiiera. apropo, că văd că tot nu mi-ai răspuns: cand o punem şi noi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lamultzean lu tanti presedinta lu fanclabu ASIEA
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma