)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
mie, mah, mie-mi trebe chefu meu. ca fara el n-am chef sa fac nik-nik.
io-te gagautza pe la noi in vizita, oare cu ce s-o servim? o cafia, o bere, un vin, o tzuica? ca altceva oricum n-avem. ufff, si nici curatenie n-am facut.
gaga, ce sa fac azi de mancare? ceva usor si rapid ca-s cam lenesa.
asa m-as uita la un meci...
io-te gagautza pe la noi in vizita, oare cu ce s-o servim? o cafia, o bere, un vin, o tzuica? ca altceva oricum n-avem. ufff, si nici curatenie n-am facut.
gaga, ce sa fac azi de mancare? ceva usor si rapid ca-s cam lenesa.
asa m-as uita la un meci...
............................
- sin ella
poi mie-mi place orice. Problema-i ca nu mai am ceapa, rosii, ardei si multe alte chestii esentiale. Ce-i corzetti? Ciulama vreau si eu de mult sa fac, dar ma tot razgandesc in ultimul moment. Acum nu pot ca n-am carnita de ciulama, nici ceapa etc.... Am un picior de curcan, da pe ala o sa-l fac la cuptor. Omleta merge foarte bine, nu-i o idee rea
. sau niste tagliatele verzi cu sos de spagheti arabiata din ala cumparat si niste parmezan ras pe deasupra? Sau niste macaroane cu branza sa se bucure si consortul? Hhhhmmmm... NU!
nu-mi place linba, mai gatesc pentru consort din cand in cand, dar no thanks (si ca sa nu crezi ca n-am inteles apropoul si sa te-ngrijorezi, doamne feri: ti-e pofta?
nu ca m-ar interesa)
. sau niste tagliatele verzi cu sos de spagheti arabiata din ala cumparat si niste parmezan ras pe deasupra? Sau niste macaroane cu branza sa se bucure si consortul? Hhhhmmmm... NU!
nu-mi place linba, mai gatesc pentru consort din cand in cand, dar no thanks (si ca sa nu crezi ca n-am inteles apropoul si sa te-ngrijorezi, doamne feri: ti-e pofta?
nu ca m-ar interesa)............................
- sin ella
(si ca sa nu crezi ca n-am inteles apropoul si sa te-ngrijorezi, doamne feri: ti-e pofta? nu ca m-ar interesa)
n'AI inteles nica: sosu de linba ie stuchitu, saliva, balele de sub linba; conbinata (saliva, nu linba) cu felia de paine, ese cel m'AI rapid senvish
n'AI inteles nica: sosu de linba ie stuchitu, saliva, balele de sub linba; conbinata (saliva, nu linba) cu felia de paine, ese cel m'AI rapid senvish
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ba de ezplicat ezplic, penca vaz ca nu se prinde lumia (desi ieste unii care zice "ca sa nu crezi ca n-am inteles")
shanume de ce vrei tu sa stii daca me (mi-e mie) pohta? cu asemenea semnatura, n'AI voe san trebi asa
shanume de ce vrei tu sa stii daca me (mi-e mie) pohta? cu asemenea semnatura, n'AI voe san trebi asa
- kant emir
ca sa nu stricam forumul lui fluf...iti raspund aici....
Pai atunci te invit la un film noir, iar in loc de obisnuitul pop-corn te voi trata cu o gotca mica. cu lamaie
Shaki scrie:multzumesc moshule, dar nu prea ma intereseaza filmele astea de top. numaram shi eu asha k n-aveam ce face la biro... mie imi plac alt gen de filme
Pai atunci te invit la un film noir, iar in loc de obisnuitul pop-corn te voi trata cu o gotca mica. cu lamaie

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
@ Shak
Pai ma gandeam sa incepem cu The Night of the Hunter si sa continuam cu celebrul Shadow of a Doubt, iar pentru final vom pastra The Big Sleep...si vom incerca sa intram in pielea personajelor interpretate de Humphrey Bogart si Lauren Bacall.
Iar ca gotca...Finlandia. Da' punem juma-juma sa o cumparam...ca e 60 ron sticla
Iar ca gotca...Finlandia. Da' punem juma-juma sa o cumparam...ca e 60 ron sticla

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

a, uite k nu am vazut shadow of a doubt. mijto hitchcock 
moshule, daca vrei sa intrii in gratziile mele pentru inceput zi-mi de unde sa fac rost de l'anne derniere a marienbad, k e pe lista mea de chestii care m-ar interesa shi nu-l gasesc pe odece. dupaia, mai am vreo 3 liste

moshule, daca vrei sa intrii in gratziile mele pentru inceput zi-mi de unde sa fac rost de l'anne derniere a marienbad, k e pe lista mea de chestii care m-ar interesa shi nu-l gasesc pe odece. dupaia, mai am vreo 3 liste

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Shak, da-i search pe dc dupa titlul de limba engleza : Last Year at Marienbad. Il vei gasi. Eu l-am gasit. Si lasa listele. Vino la cinema la mine acasa...ca vei fi multumita. Uite...iau exemplu kantemirului...si dau eu intreaga sticla de gotca. Si-ti fac si cartofi prajiti 

-

Si lasa listele. Vino la cinema la mine acasa...ca vei fi multumita.
aoleo, shaki, vesce faci! ie gruasa rau, nu te vaz bine; da' dacatz face si cartofi prajitz, io stiu?
(aoz, nu fi fraera, cere si shaorma, catz da ce vrei tu. numa nu-l freca la cap cu listele)
- kant emir
shaki daca stii sa umbli cu torente ia de acilea linku pt. filmuletul tau http://tr.searching.com/view.php?id=414387
acum sper sa iti mearga downloadul
acum sper sa iti mearga downloadul

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
mai dau si eu pe aici, si de fiecare data ma enerfeaza reclamele astea galagiuase. pana nu demult rezolvasem problema cu mozilla. acu vad ca nu mai merge. bre ce avatar si-a tras sica, imi aminteste de ciuma.
-

Daimon - Mesaje: 5074
kant emir scrie:shaki, oribilu are planuri cu tine, ca prea insista
cred ca asta,citatul care urmeaza, explica multe
undeva cine catre shaki scrie:santelejem deaici ca iejti varianta feminina a orbilului mosh ca numa iel avea grija de lutze
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
sin ella, cartofi prajitzi shtiu sa imi fac shi singura, asha k un baiat daca vrea sa ma cheme la el acasa tre sa shtie sa gateasca mult mai mult de atat... 

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089