pentru infiintarea unei formatii mailuri si poze (obligatoriu) pana la sfarsitul lunii iulie pe cautare_talent@yahoo.com
in luna august va fi o auditzie deci mult succes
Caut baietzi si fete 18 25 ani
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
nene cautator de talente, formatie de ce? de acordeonisti, tzambalagii, de zbor cu Migu ( nu tu bre
), formatie de dansuri populare, formatie geologica, social-economica?!?!
era pe aici pe forum un link catre un nene de-si zicea MARE TALENT dar nu l-am mai gasit. Poate te ajuta alti forumisti de bine ca mi-e lene acum. Dar crede-ma, baiatul asta e unmare talent, ai da lovitura cu el, nu-ti mai trebuie nici-o formatie.

era pe aici pe forum un link catre un nene de-si zicea MARE TALENT dar nu l-am mai gasit. Poate te ajuta alti forumisti de bine ca mi-e lene acum. Dar crede-ma, baiatul asta e unmare talent, ai da lovitura cu el, nu-ti mai trebuie nici-o formatie.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
pentru cele din urma neaparat meiluri dar mai ales pozne cum cere nenea cautatoru...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
7 mesaje
• Pagina 1 din 1