C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, da de ce nu incerci matale minesweeper?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
tenseli amarnic ienbieme, vazui sinplu si pe langa amy lee ie copilash mai ales ca darky strikes again cu :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=483974#post483974
jijica, minesweeper ie prea conplicat pentru mine
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=483974#post483974

jijica, minesweeper ie prea conplicat pentru mine

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
SOD pe undeva pe la 2pac scrie:deci io cred ca 2pac nu a murit si ca traieste pe o insula, ff fericit. si si-o trage cu marilyn monroe si joaca domino cu elvis. bine, sta la o discutie politica cu kafka si ii am freaca ridichea lu jfk, in sensu ca-l cam necajeste.
acum, in perioada asta, am auzit ca-i cam certat cu luther king si ca din cauza izolarii a cam luat-0 razna...a inceput sa-i faca ochi dulci lui freddie.mercury.
nenea SOD, io cred ca matale ai citit prea mult din beigbeder

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
ce zburda sodi pe forum azi, se vede ca na avut erectie dimineata 

-
nene aiule, mi-am schimbat parerea:
ce shakira, ce rock international, ce amy lee, ce simplu sau andre, 2pac rullz rau de tot
bai, cum mai zicea cite unu pe forum: nu-mi vine sa cred cit de retardatzi pot fi fanii lu 2pac. incredibil, domle. atita prostie cumulata intr-un singur loc nu am vazut nicaeri.
iote mostra:
in al patrulea mesaj consecutiv (sic!), KaLySt isi exprima regretul ca:
iar nenea SOD m-a dat din nou pe spate cu ale sale sfaturi privind uitarea fostei iubite. genial, domnule.
jos palaria!
ce shakira, ce rock international, ce amy lee, ce simplu sau andre, 2pac rullz rau de tot

bai, cum mai zicea cite unu pe forum: nu-mi vine sa cred cit de retardatzi pot fi fanii lu 2pac. incredibil, domle. atita prostie cumulata intr-un singur loc nu am vazut nicaeri.
iote mostra:
in al patrulea mesaj consecutiv (sic!), KaLySt isi exprima regretul ca:
shtii ce e pacat ... ca aceasta vendetta nu are nume stabilit in istoria omenirii.. doar in cea a hip-hop-ului
iar nenea SOD m-a dat din nou pe spate cu ale sale sfaturi privind uitarea fostei iubite. genial, domnule.
jos palaria!
-
astia nu erau certati?
ba parca da. dar se evita. mai ales de cind 2pac i-a furat-o pe marilyn lu BIG, si asta o vrut sa dea cu masina de golf peste el.
i-a calmat jfk pe amindoi si si-au mutat casele, unu pe coasta de vest si altu pe coasta de est
-
bre, ne-am ras azi, ne-am distrat, da a venit si greaua clipa a despartirii. mai ales aci, cand a venit si nanuka si eram curios sa vaz ce zice.
acu trebe sa plec, asa ca va pupez si ne videm maine. ochila, sa-mi zici daca in we ejti la malu garlii.
asadar, gudbai pa larevedere !
acu trebe sa plec, asa ca va pupez si ne videm maine. ochila, sa-mi zici daca in we ejti la malu garlii.
asadar, gudbai pa larevedere !
-
SOD - Mesaje: 6035
ten plm nbm, abea am ajuns, am ras cu lacrimi in ochii mei si am vrut sa pun pe sodi pe caterinca si mi-ai luat-o inainte. uo
io daca ash avea coraj ash propune sa luam toate inscrisele lui sod si sa le inaintam unei edituri si vom avea un ion baieshu mai ceva ca ion baieshu. ma mir ca nu s-a gandit nimeni sa scoata o editie de schitze ale lui sodilicutzicu. deci carevazicca sa nu uit:
================
si cum ar veni s-a incheiat o zi haiuasa azi cam asa:
a trebuit sa mutam legiunile de la teveu in zona de somn.
drept care au fost proteste si laumomendat mi s-a zis:
iel: cuculicu
io: ce?
iel: cuculicu fas fas fas
io: ce zici mah? cei aia? treci si te culca
iel: cuculicu fas fas fas te-am visat az nuapten vis ...
io: era pisicutza pis pis pis
iel(tot dormitand): da, cuculicu fas fas fas te visam te pieptanam
~p
si de juma de ora ma rad acilisha
cuculicu fas fas fas
~p ca maine ma trezecs la prima ora si nu poc sa dorm de cuculicu fas fas fas 
io daca ash avea coraj ash propune sa luam toate inscrisele lui sod si sa le inaintam unei edituri si vom avea un ion baieshu mai ceva ca ion baieshu. ma mir ca nu s-a gandit nimeni sa scoata o editie de schitze ale lui sodilicutzicu. deci carevazicca sa nu uit:

================
si cum ar veni s-a incheiat o zi haiuasa azi cam asa:
a trebuit sa mutam legiunile de la teveu in zona de somn.
drept care au fost proteste si laumomendat mi s-a zis:
iel: cuculicu
io: ce?
iel: cuculicu fas fas fas
io: ce zici mah? cei aia? treci si te culca
iel: cuculicu fas fas fas te-am visat az nuapten vis ...
io: era pisicutza pis pis pis
iel(tot dormitand): da, cuculicu fas fas fas te visam te pieptanam

si de juma de ora ma rad acilisha

cuculicu fas fas fas

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
zmorning.
io nu nteleg. daca pot sa dorm cit vrea mujchiu meu, daca n-am nici-un program, da nu ma deranjeaza nima, de ce palaria michimausului ma trezesc zi de zi la 6 fara?
io nu nteleg. daca pot sa dorm cit vrea mujchiu meu, daca n-am nici-un program, da nu ma deranjeaza nima, de ce palaria michimausului ma trezesc zi de zi la 6 fara?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
rotoriticu la o sactamana
rotoriticu la o sactamana
- Fişiere ataşate
-
- IMG_2418.JPG (300.54 KiB) Vizualizat de 6039 ori
-
- IMG_2397.JPG (254 KiB) Vizualizat de 6032 ori
-
- IMG_2410.JPG (273.33 KiB) Vizualizat de 6044 ori
-
neco, treaba cu dejtebtarea prematura ie asa: anii de munca si trezit sistematic te bonuseaza - stiu io pe careva, care (dupa treijde ani de munca in ture saptamanale), avnd deja zece ani de pensie, o saptamana din trei are insomnii
nu m'AI bine trantor, ca mine? stii ce repede ma adaptez la schinbarile de fus orar (can sen tanpla)? casa nutz m'AI spui ca n-am nicio treaba cu rutina - dorm can mor de somn si basta, nu ma intereseaza cat ie ciasu
nu m'AI bine trantor, ca mine? stii ce repede ma adaptez la schinbarile de fus orar (can sen tanpla)? casa nutz m'AI spui ca n-am nicio treaba cu rutina - dorm can mor de somn si basta, nu ma intereseaza cat ie ciasu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cum au unii noroc pe lumea asta!
da mai bine zi-mi tu cum naiba, esti pe fc un an dupe mine si ai 390 de posturi peste mine? vezi ca esti harnic si nu recunosti? ei?
da mai bine zi-mi tu cum naiba, esti pe fc un an dupe mine si ai 390 de posturi peste mine? vezi ca esti harnic si nu recunosti? ei?
aizzz&co
-
apoi harnicie de asta num libsejte, stei cul!
shapoi, tresa recunosc cinstit: grosul posturilor mele spe caterinci si bajcalii - ca nu ma poci apt tzine de la iele; si cum prilejurile nu lipsesc - judeca si tu
shapoi, tresa recunosc cinstit: grosul posturilor mele spe caterinci si bajcalii - ca nu ma poci apt tzine de la iele; si cum prilejurile nu lipsesc - judeca si tu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
buenos dias tutulora
pupam aiulicutzelu, SODilicutzelu si Rotoriticu
consuoarta pupa duoar rotoriticu
pupam aiulicutzelu, SODilicutzelu si Rotoriticu
consuoarta pupa duoar rotoriticu
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bunadimineata.
ps1. sorry da nu mam putut aptine:D
ps2. consultanta in domeniu se poate gasi destula pe fc~p
doamna Necko, ma scuzati ca intervin dar cred ca nu poate fi asa complicat sa faceti niste aranjamente ca macar din cand in cand sa va treziti in loc de 6 fara la unu cu:DNecko scrie:de ce palaria michimausului ma trezesc zi de zi la 6 fara?
ps1. sorry da nu mam putut aptine:D
ps2. consultanta in domeniu se poate gasi destula pe fc~p
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
jeorj
(si aici urmau fro trei michimausi deaia de se tavalesc de ris pe care insa nu-i pot face ca nu ma lasa compu) multzam ma! iu meid mai dei!
stiam io ca-mi libseste ceva !

stiam io ca-mi libseste ceva !
aizzz&co
-