cronica lui pentru este aproape fidela celor petrecute. problemele mari cu sunetul nu mi le pot explica, stage expertul fiind una dintre cele mai profi echipe de tehnicieni cu care am lucrat/pe care le-am urmarit. de fapt, nu-mi este foarte clar, dar am sa ma lamuresc, daca a fost vina lor, sau a fost o problema cu mixerele si tehnicienii finlandezi. din cate stiu eu, toate trupele pana la HIM au avut mai multe canale decat suporta mixerul, si au trebuit grupate instrumentele, de aici poate si usoara confuzie. desigur...daca omu' nu canta curat, posa-i dai si mama lu' mixeru', ca tot nu scoate ce trebe...
in fine. eu nu-s fan HIM, n-am ascultat inainte de acest festival, dar impresia per total de show este de "tern". dl. ville cu pierdutu' vocii si cu niste falseturi pe alocuri, cu povesti de adormit copii intre piese si fumat/baut bere/flegmat pe scena care nu-s, pt mine, appealing deloc...
amorphis rock, man!:D
silentivm erau emotionati si le-au cam scapat lucrurile de supt control.
carmen gray. offstage, foarte populari, am facut poze

onstage, binisor, pentru primul concert in afara finlandei.
trupele romanesti, no comment, poate ma asteptam eu la acelasi nivel de profesionalism si de abilitate de a prinde publicul. poate Altar ce-a reusit cat de cat....
Per total, a fost un eveniment reusit, zic eu, si organizatorii promit concerte in toamna si o alta editie la anul. asteptam cu interes....