)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
sin ella scrie:mie nu-mi merge. cica nu e compatibil cu versiunea mea de firefox.... si acum am vazut si eu ce enervant e cand vrei sa asculti niste muzica. clienti care nu cunosc limitele bunului simt, parerea mea.
poi sinelo...schimba firefoxu. fatz update la el. bagatz addblocu si filtersetu pentru el. te duare la salamior porma
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
marcuzzzo, ai reuşit să mă enervezi. mai calcă-mă o dată pe coadă şi să vezi ce concediu frumos o să primeşti ca cadou.
şi nu te mai lăuda atat cu titlul mondial caştigat după 24 de ani, că ăla din 1982 a venit după 44 de ani de abstinenţă. şi dacă ii menţineau suspendarea lui Paolo Rossi, dată pentru blaturile din campionat, acum aţi fi avut doar trei titluri mondiale: alea din 1934 şi 1938 şi ăsta de acum.
şi nu te mai lăuda atat cu titlul mondial caştigat după 24 de ani, că ăla din 1982 a venit după 44 de ani de abstinenţă. şi dacă ii menţineau suspendarea lui Paolo Rossi, dată pentru blaturile din campionat, acum aţi fi avut doar trei titluri mondiale: alea din 1934 şi 1938 şi ăsta de acum.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mare socoteala si cu salteaua asta a iei!
bre, geaba o laoz tu atata, ca daca nu poasa te tzie sa plutejt m'AI departe de fece, inseaman ca nu ie mare scofala de ia (adica tot cu ochii pe noi, desi tzi-e tzie bine tare pe saltia!)
bre, geaba o laoz tu atata, ca daca nu poasa te tzie sa plutejt m'AI departe de fece, inseaman ca nu ie mare scofala de ia (adica tot cu ochii pe noi, desi tzi-e tzie bine tare pe saltia!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
pisi, iar tre sa te dezamagesc: ie asa de cald ca din cand in cand se impune o paoza la umbra sau la adapostul jaluzelelor, plus ca lichidele reci e in frigi. iar compul e in drum spre frigi. plus ca n-am vrut sa te simti nebagat in seama
...
...............................
- sin ella
bag p*la in fatboy slim si vodafone si tot ce mai ie care faca zgomot si nu ma lasa sa ma bucur de winamp.
si VREAU LA MUNTE!
si VREAU LA MUNTE!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
iubi, cand mai parajti pe cineva da-mi si un link ca mi-am consumat energia pentru 5 centrii sa-l gasesc pe conte
da, iubi, o sa-ti dau
, dar credeam ca esti omniprezent peste tot (c.) si ca ochiul verde e functional. cu energia consumata nu-i bai ca-ti revii dupa un masaj de recuperare si o butelcuta.
si daca tot suntem la reclamatii sa stii ca nu-mi place cum te tot alinta Shaki si ca se tot da la tine. ti-a trimis si tie pozelele sexisexistiucamavreeeei
? si mai ales nu-mi convine ca-i raspunzi
deci poti sa uiti masajul.............................
- sin ella
iubi, acu cu moderatori vijilenti nu mai ie nevoie sa fiu omniprezent, imi permit si io periuade de relacsare forumistica sa am tinp sa ma dedic mai mult fanilor
shaki? shaki ie o scunpa, nu tresa-ti faci probleme

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
poi am vazut. de aia imi fac probleme. ufff, barbatii!
lasa ca pozez si io o prietena sexi si-i trimit poze lui iubi. apoi adios Shaki, fue una alegria perderte

............................
- sin ella
cit costa?
eram ferm convins c-o sa intre baicsu sa puna intrebarea asta
ienbieme, la matale sincer nu ma ajteptam

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sunt nepretzuitanbm scrie:cit costa?
aiutz, eshti un dearest
acu pe bune, cu pozele, scuzatzi momentu de narcisism da nu e foarte des. pozele alea le-am aratat la totzi prietenii shi mi le-a scos shi fratimiu pe hartie... probabil o sa ma mai pozez cincinalu viitor

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
stai mah calma, nu tre sa te scuzi. o zis consortu ca, dar mai bine nu-ti spun
. e de bine, oricum.
cu poze, nu?
enbi, asteapta
. e de bine, oricum.
Si [...]...si putza goala ...tra la la...deci o sa cronichez...mai in colo
cu poze, nu?
enbi, asteapta
............................
- sin ella