C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dslr: aparat dala dejtept ca al meu si al lui
senzor: ala pe care se prinde luminca
10.2 mp: marimea senzorului.
izi.
senzor: ala pe care se prinde luminca
10.2 mp: marimea senzorului.
izi.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
dana, merluc, nu as vrea sa fac un glosar. poate kant emiru are mai multa rabdare. dar nici eu nu o sa vin sa intreb pe forumu de mincaruri ce-i aia oala sub presiune
memet, rezolutia senzorului, nu marimea...

memet, rezolutia senzorului, nu marimea...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
mneatsa, deci am supravietzuit, mintenas (dupa ce-mi mananc salata de rosii, ardei, branza si muschi file si dupe inghetata) voi pune filmele de azi de la teveu, care ele este bune.
Nu mai vreau examene, m-am saturat.
Nu mai vreau examene, m-am saturat.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
nbm merluc credeam ca e la oha ca in postu ala cu jpg si pps asa, daca e de pozari e de pozari, nu ma bag.
jdsgfsdhgf: acu vazui ca e pe forumu de fotografie
~p~p scuzi
sunt gaga
jdsgfsdhgf: acu vazui ca e pe forumu de fotografie

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
elo, martore, m'AI potz durmi? nicio urina nu te apasa? nu te schiauna la cap ala nebotezatu? ca io, asa plin de trebi cum ma aflu, tot ma plictisesc de cand s-au culcat Ayala si cu cretzulimea (nu impreuna, desi jupanul ar fi pus boticu p'acolo)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
buenos dias
pupam la aiu, SODi si CFN
pupam la aiu, SODi si CFN
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
zmorning.
haidatz bre sa munciti putin macar, ca inca-i vineri pina n doijpe! va molibsit kantemiru pe toti !
numa baics nu se lasa
editdit: nici gini
haidatz bre sa munciti putin macar, ca inca-i vineri pina n doijpe! va molibsit kantemiru pe toti !
numa baics nu se lasa

editdit: nici gini

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
pupam bagabontii in numar de 2
tzutzu shaki
bre, a fujit haisam, teroristu, bag p00la in sereiu si politia romana corupta
pupam bagabontii in numar de 2
tzutzu shaki
bre, a fujit haisam, teroristu, bag p00la in sereiu si politia romana corupta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Djinn scrie:ce ie cfn??
cuţu fără nume.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
auz bre pupila, egzisti pe malu garlii sau in capitala?
bre cornee, sunt in capitala...inca
-
AMR..... 9...8...7...6...5...4...3...2...1....ZERO
GATA. Am intrat in concediu pentru o luna. net va mai fi doar din intamplare. destinatiile inca necunoscute.
va urez cat mai racoroase baldabacuri, beuturi, disctractii fierbinti si compatimesc pe cei care mai sapa in campu muncii.
tzutzu la toata lumea.
GATA. Am intrat in concediu pentru o luna. net va mai fi doar din intamplare. destinatiile inca necunoscute.
va urez cat mai racoroase baldabacuri, beuturi, disctractii fierbinti si compatimesc pe cei care mai sapa in campu muncii.
tzutzu la toata lumea.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
concediu marvelios bre, sa te simti bine si sa ne citim sanatosi cand tentorci
-
pai creca ie suficient serviciu prestat sactamana asta asa ca o tai spre baldabac sa muara kante miru de guta cand o intra sio vedea 

-
iote ce muncejte lumea azi...
de cand plecai de la biuro, facui si doo baldabace prelunjite, ingurjitai si nijte jidvei pentru antren si voi paosa. baah, nu mai munciti atat ca vede dracu kante miru sio sa ceara sai jtergem contu pe fanclub.ro ca cica il stricam
bre sa va spui. acu fro doo luni finutzu mea facut cado un mauz, a mers jnur pana cand, incet, incet, inbibanduse cu jidvei, techile si skoluri a cam loato razna, adica io fac un click si el face fro 2-3 ca asa ma mai trezesc si cu posturi duble sau triple. azi ce meam zis io in sinea mea, hai sami cunpar un mauz nou, am scos 350 mii din bozonaru stang sham loat. venitam acasa, il bagai in usb si merje, merje numa click si sus jos ca dreapta stanga p00la asa ca in cele doo porturi usb din leptopu HP "mapishpeel" am doo mauzuri, unu il folosesc sa mijc sajeata pe ecran si cu celalalt dau click, deci vam taiat ca voi nu aveti asa ceva, sac!
de cand plecai de la biuro, facui si doo baldabace prelunjite, ingurjitai si nijte jidvei pentru antren si voi paosa. baah, nu mai munciti atat ca vede dracu kante miru sio sa ceara sai jtergem contu pe fanclub.ro ca cica il stricam
bre sa va spui. acu fro doo luni finutzu mea facut cado un mauz, a mers jnur pana cand, incet, incet, inbibanduse cu jidvei, techile si skoluri a cam loato razna, adica io fac un click si el face fro 2-3 ca asa ma mai trezesc si cu posturi duble sau triple. azi ce meam zis io in sinea mea, hai sami cunpar un mauz nou, am scos 350 mii din bozonaru stang sham loat. venitam acasa, il bagai in usb si merje, merje numa click si sus jos ca dreapta stanga p00la asa ca in cele doo porturi usb din leptopu HP "mapishpeel" am doo mauzuri, unu il folosesc sa mijc sajeata pe ecran si cu celalalt dau click, deci vam taiat ca voi nu aveti asa ceva, sac!
-
post aniversar 1902
eu mi-s tare curios cum o sa dai tu clicuri dupa ce mai baldabaci un jidvei macsim doo 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
in cele doo porturi usb din leptopu HP "mapishpeel" am doo mauzuri, unu il folosesc sa mijc sajeata pe ecran si cu celalalt dau click, deci vam taiat ca voi nu aveti asa ceva, sac!

caldura mare, nu crez ca mai ajung unde mai aveam de aju8ns si daca pana luni nu senmuaie am belipoolah
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mesaj esclusiv pentru finutzu, jijica si sod
deci, din dreptu scarii de acces, 2 m lateral dreapta spre kiojk, din 10 aruncari libere au intrat 9
multumesc
continuati
deci, din dreptu scarii de acces, 2 m lateral dreapta spre kiojk, din 10 aruncari libere au intrat 9
multumesc
continuati
-