)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
sinelo, astept detaliile tranzactiei
ok, m-am gandit, am analizat, am concluzionat, am decis: o cumpar, o impachetez, o prevad cu o fundita rosie si ti-o expediez. in schimb - ca doar e o tranzactie, nu? - cer greutatea ei in aur
. deal
?............................
- sin ella
sinella pishicher'o, m-ai vzt mai slabutza shi vrei sa te scotzi mai ieftin 
mey... cand vine nocti sa-mi aducetzi aminte sa-i spun k exista o formatzie numita nocturne, care canta industrial (acu dwld ceva de ei)

mey... cand vine nocti sa-mi aducetzi aminte sa-i spun k exista o formatzie numita nocturne, care canta industrial (acu dwld ceva de ei)
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Care stie pe unde se afla catedrala in cauza? nu de alta, dar vreau sa vad cu ochisorii mei
http://www.humour.com/Images/AffichageImageZoneNoire.asp?VIDImage=9168&VIDThemeImage=11
senchiu
Iedit: gugalind, am gasit
ie in Cehia si mai e ceva de jenu in Portugalia..
( http://en.wikipedia.org/wiki/Sedlec_ossuary )
http://www.humour.com/Images/AffichageImageZoneNoire.asp?VIDImage=9168&VIDThemeImage=11
senchiu
Iedit: gugalind, am gasit
ie in Cehia si mai e ceva de jenu in Portugalia..
( http://en.wikipedia.org/wiki/Sedlec_ossuary )
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
weety, lasa catedralele si gugalitul si mai bine trimite incoa niste racoare ca ne topim, pliiiz. ne tot ameninta astia de saptamana trecuta cu niste furtuni racoritoare si inca nimic. ma tem ca le-ai oprit tu acolo la tine si acum te balacesti.
............................
- sin ella
sin ella scrie:weety, lasa catedralele si gugalitul si mai bine trimite incoa niste racoare ca ne topim, pliiiz. ne tot ameninta astia de saptamana trecuta cu niste furtuni racoritoare si inca nimic. ma tem ca le-ai oprit tu acolo la tine si acum te balacesti.
De unde vrei racoare? Nu am ! doar de dimi ce-am avut juma de ora.. ca m-am trezit devreme.. ca altfel eu am doar 30 si ceva de grade... racori n-am.. in congelator doar.. din pacate.
Anti pro-ana
-

io cretzule da-s la birou si muncesc pentru binestarea natiunii. da si tu un sfat prietenesc, ce sa fac sa-mi limitez inteligenta la un nivel acceptabil ca nu mai suport, ma duc sa dau teste de inteligenta obosit si mahmur si tot aflu ca-s genial. sau poate face tanti secretara mishto de mine si a incurcat testele? hai cu solutia, ca ma dau imediat astia afara ca nu ma integrez...
cretzule Canicula nu era ala de omora oameni prin cartieru lu Raducanu?nervos baiat.
altfel, ce mai facurati ce mai bronzaratzi pe unde va mai invartirati? 31 de grade, cine e pe la brasov, dau o bere intre 17 si 18.
cretzule Canicula nu era ala de omora oameni prin cartieru lu Raducanu?nervos baiat.
altfel, ce mai facurati ce mai bronzaratzi pe unde va mai invartirati? 31 de grade, cine e pe la brasov, dau o bere intre 17 si 18.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
cica s-ar fi facut o plaja de nudiste in retezat. saracii ursuletzi.
// si cu cine nu vorbesti?
// si cu cine nu vorbesti?
-

nush, poate luna viitoare cand mai intru pe fc. dau 3 shoturi de cico de caciula si cate un corn cu smantana Prodlacta.
Chuck Norris once ordered a steak in a restaurant. The steak did what it was told.
Sarmana shaki, que tal?
We live in an expanding universe. All of it is trying to get away from Chuck Norris.
Chuck Norris once ordered a steak in a restaurant. The steak did what it was told.
Sarmana shaki, que tal?
We live in an expanding universe. All of it is trying to get away from Chuck Norris.
-

buey,da te potolesti cu chuck norris azi?
When you say "no one's perfect", Chuck Norris takes this as a personal insult.
In the medical community, death is referred to as "Chuck Norris Disease"
Chuck Norris was once in a knife fight, and the knife lost.
When Chuck Norris plays Monopoly, it affects the actual world economy.
Most people fear the Reaper. Chuck Norris considers him "a promising Rookie".
Chuck Norris' credit cards have no limit. Last weekend, he maxed them out.
Think of a hot woman. Chuck Norris did her.
Chuck Norris sleeps with a pillow under his gun.
There is no theory of evolution, just a list of creatures Chuck Norris allows to live.
When you say "no one's perfect", Chuck Norris takes this as a personal insult.
In the medical community, death is referred to as "Chuck Norris Disease"
Chuck Norris was once in a knife fight, and the knife lost.
When Chuck Norris plays Monopoly, it affects the actual world economy.
Most people fear the Reaper. Chuck Norris considers him "a promising Rookie".
Chuck Norris' credit cards have no limit. Last weekend, he maxed them out.
Think of a hot woman. Chuck Norris did her.
Chuck Norris sleeps with a pillow under his gun.
There is no theory of evolution, just a list of creatures Chuck Norris allows to live.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Eye, acu mi-am amintit, vazui pe tredu de pose ca te planji de tastatura frantuzeasca, de ce nu pui una d-aia normala ( pentru voi e normala, eu pot sa tastez pe asta cu ochii-nchisi) o conectezi cu usb si ai rezolvat broblem. Sau e mai compliqué de-atat?
Anti pro-ana
-

daca ti-ai larji orizonturile si-ai da o ocheada si pe cemeu ai realiza ca cele doo porturi usb ie ocupate 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220