La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
la multzi ani DaRcKBiTZoNe! itzi urez multa sanatate, fericire, shi sa descoperi in cel de-al douazecilea an de viatza muzik mai buna decat aia pe care o ascultzi acum 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Multumesc pentru urari...chit ca le-am primit pe drum
No, la multi ani la raci si lei...ce puii mei!
ki ki ki...si la ghiavoli
@nbm..fu...intr-un mod sau altu'
...scrie pe blog! scrie pe blog!
ki ki ki.
@necko - si mie imi place cum scriu si cum gandesc (nu mereu)...pff cate avem in comun
Sa fiti iubiti ma!!!
No, la multi ani la raci si lei...ce puii mei!
ki ki ki...si la ghiavoli
@nbm..fu...intr-un mod sau altu'
...scrie pe blog! scrie pe blog!
ki ki ki.
@necko - si mie imi place cum scriu si cum gandesc (nu mereu)...pff cate avem in comun
Sa fiti iubiti ma!!!
A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
lamultean lu cometa.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma