Moderator: anjin-san
pescadorul scrie:Cred ca un om 'cuminte' nu misca lumea.
HABEEB scrie:van gogh e in aceeasi gasca.. urechea taiata.. stiu ca nu e o fapta pedepsita de lege dar arata un grav dezechilibru psihic
Sorrowbringer scrie:Exemplul clasic - Dostoievski, care a violat (sau ceva de genu') o fetita.
kant emir scrie:poate ca judecata mea este stramba, standardele sale - ale geniului - pot fi altele)
Cat o fi fost de beţiv şi pe dinafară, tot a fost in stare să scrie destule melodii memorabile
eyewitness scrie:cand vii la romania, fa un studiu de piata printre cei over 30 sa vezi cat de "memorabile" suntfutushi si matale odata pe muzica lu sterian si acu mi-l baji de jeniu
kant emir scrie:daca "tragica descumpanire a soartei" face ca un singur om sa aiba, simultan, minte geniala si apucaturi degradante (pe care nu si le poate controla, sau poate ca nici nu vrea!) - asta e! era mai bun daca avea numai apucaturile?
Eu, personal, refuz sa ma gandesc la laturile josnice ale celor care au imbogatit patrimoniul cultural al omenirii - prefer sa ma bucur de creatiile lor (si cand zic "lor", ma gandesc la toti, global: modele de moralitate sau oameni de nimic).
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator