C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
zmorning. io cica muncii futule muman cur cu birocratziile lor care dupe ce am batut tot orashu, am facut dischete si alte alea, am urcat 4 (patru) etaje o tande deosebit de amabila mia zis ca "nu la noi, la sector ... si orcum nu fara anecsa doi"
poi nu iash fi dus io anecsa doi? ce plm o fi si aia? are careva abar ce plm ie anecs doi??
poi nu iash fi dus io anecsa doi? ce plm o fi si aia? are careva abar ce plm ie anecs doi??
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre emire pe mine sa ma scuzatz da' refuz ca sa folosecs firefocs sau plm fix ca sa pot intra pe fc pentru ca niste inbecili cred ca numai reclama zgomotuasa are efect.
asa ca o sa intru event pe retete, pe rock am comod, pe litere am predat (az meam luat cartzi marfa) asa ca cine vrea sa ma contacteasca este rugat sa o faca pe imeul meu.
si pt basu amr 5 zile asa sa jtitz.
asa ca o sa intru event pe retete, pe rock am comod, pe litere am predat (az meam luat cartzi marfa) asa ca cine vrea sa ma contacteasca este rugat sa o faca pe imeul meu.
si pt basu amr 5 zile asa sa jtitz.
- gaga
neatsa. haisam ie peste tot, in ziare, la radio, teve, numa in arest nu. mi s-a acrit d-atata "stire de senzatie".
azi fuse delegatie la malu marii... obositor.
urbea natala ierea frumoasa si insorita, portu sclipea in soare iara vagoanele de marfa se ingramadea deprimant pe liniile triajului asteptand sa li se dea liber la circulatie. Pentru cine nu stie, linia Buc-Ctza ie-n reparatii, sistemul rutier idem. O placere.
ps - somn usor si voo.
azi fuse delegatie la malu marii... obositor.
urbea natala ierea frumoasa si insorita, portu sclipea in soare iara vagoanele de marfa se ingramadea deprimant pe liniile triajului asteptand sa li se dea liber la circulatie. Pentru cine nu stie, linia Buc-Ctza ie-n reparatii, sistemul rutier idem. O placere.
ps - somn usor si voo.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
deci se inclina balantza:
fatza de:
si daca facem apstractzie de cel oribil...
Data inreg: Aug 2002
Loc: la baldabac
fatza de:
Data inreg: Aug 2001
Loc: La Matze Fripte
si daca facem apstractzie de cel oribil...
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
gaga scrie:pot pt ca sami bag in fatboizlim?
nu, in niciun caz. cik eshti o sclifosita daca itzi baji uarece in fatboiz. sau in aialalta cu vodafone sau cum mai era...
mneatza
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
buenos dias tutulora
pupici la SODi, aiu + CFN
pupici la SODi, aiu + CFN
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sunt o sclifosita atunci asa ca intru repede sa va zic zmorning apoi dau o tura pe haleli apoi o sa bag o reteta totul repede ca IMI BAG PLA IN RECLAMELE ASTEA!
oricum un client in minus pe fc nu se simte
oricum un client in minus pe fc nu se simte
- gaga
lasa bre cantemire...
multzam de incurajare sa-nteleg ca vorbesti cu mua? nu mai esti suparat?
zile bune la popor, si veselie, si apetit pentru munci (m'AI lasatz baldabacu pentru puturosh)
- kant emir
era batran bre, f batran pt un shuarec, orbise ... vai de el era in ultima vreme .. cred ca l-a "ajutat" si caldura.
gata paosa, nu imi mai iau animale si asa mai am un nebun batran de perush care sare de 14 ani si veterinara mi s-a mirat ca a zis ca astia o duc cam 10, plm.
gata paosa, nu imi mai iau animale si asa mai am un nebun batran de perush care sare de 14 ani si veterinara mi s-a mirat ca a zis ca astia o duc cam 10, plm.
- gaga
deci asta ie caldurica gratis, ar trebui sa ne bucuram de pleajca
(io, in nemarginita mea dejtebtaciune, m-am gandit la un sistem de inmagazinare a caldurii, numa ca ie o investitzie marishuara, deci pas)
(io, in nemarginita mea dejtebtaciune, m-am gandit la un sistem de inmagazinare a caldurii, numa ca ie o investitzie marishuara, deci pas)
- kant emir
deci iaca si io cu un bonjur ca sa nu se simta cantemiru in minoritate. si un moment de reculegere pentru susnumitdecedatu vasile.
altfel, baldabac duar in bere ca de garla inca nu am avut parte
urmeaza un tur al romaniei duar ca nu stiu de unde sa incep
altfel, baldabac duar in bere ca de garla inca nu am avut parte
urmeaza un tur al romaniei duar ca nu stiu de unde sa incep
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member