comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
da, vezi bine, am ochii de culori diferite, desi cel drept are si un pic de albastru prin el.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
pe naiba facute aiurea, n-ai idee ce fericiti is oamenii aia ca au vedere la mare
pai vilele facute acolo nu prea au fundatie,sau cel putin asa ar trebui.iar in cazul in care au fundatie,tre sa consolideze la greu zona,pt simplul fapt ca acea prelungire ,de la blocuri pana la dig , nu este prea "subreda";ea a fost facuta pe vreamea impuscatului

iar chestia cu fericirea e relativa,am stat si eu pe acolo ,tot asa cu vedere la mare,dar ioc fericire

Hehe Cretzu schimba pielea
corect era: "schimba pt a 2 a oara pielea pe vara asta"

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
seringa, banuiesc ca paparazzi te-au surprins cand tomna iesheai din biblioteca judeteana dupa ce savurashi fro 3 volume de kafka, doo de marcel proust si ceva spumant de hegel pentru limpezirea gandurilor, nu? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci corect ieste limpezirea totala a gandurilor.
am uitat deci peseu : aceasta poza este un omagiu adus cramelor recas.

am uitat deci peseu : aceasta poza este un omagiu adus cramelor recas.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
raja, cum ma sa ramii neobservat? super faine pozele! si unde erai? si cine-i fata cu par tepos? si ce-i in plasele alea de pe pat?
nanuca, parca esti la o petrecere de zombi, cu atitia ochi rosii! dar in alta ordine de idei, tot tu esti cea mai frumoasa! mai ales in cea in care iti musti buza, cum bine a remarcat raja. (ar fi fost culmea sa nu remarce !
)
nanuca, parca esti la o petrecere de zombi, cu atitia ochi rosii! dar in alta ordine de idei, tot tu esti cea mai frumoasa! mai ales in cea in care iti musti buza, cum bine a remarcat raja. (ar fi fost culmea sa nu remarce !

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
ms necko. uite eram la Edmonton in vacanta in pozili acelea, la fata respectiva acasa. domnisoara cu tzepi este o dulceata de fata care ma pune pe mine pe jar de fiercare data cand ne intalnim. pacat ca sta asa departe. cealalta domnisoara e surioara mea. in plasele de pe pat nu stiu ce era ca faceau fetele curat in camera si nu m-am bagat eu prin lucrurile lor ca no 

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
nbm, cand le-am upload pe fanclub au devenit asa. Acuma nu ma intreba de ce ca nu stiu sa iti zic. Ma gandesc ca probabil e o limita de marime pe FC si le scade calitatea daca depasesc limita? Nu stiu sa iti zic.
ella, nu e ea2, e alta... complicat rau
ella, nu e ea2, e alta... complicat rau

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma