Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

power play!

Mesajde Max Him » Lun Iul 24, 2006 9:58 pm

Fani italo disco si la Timisoara!
Power play:
CHIP CHIP- Everithing You Love :dir: :dir:

...pe care o am pe o compilatie originala productie ZYX Germany, numita chiara asa: Italo Disco Party Vol.I.
Max Him
Junior Member

request!

Mesajde Max Him » Mar Iul 25, 2006 7:33 am

Salutare,
stie cineva ceva de :
ONE SYSTEM- Life Is Very Short [-o ?!
Max Him
Junior Member

Salutare MAX-HIM

Mesajde Serban30 » Mar Iul 25, 2006 12:36 pm

Am citit cererea ta si iata melodia ceruta de tine : http://www.mytempdir.com/825369 ==D
Serban30
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Iul 25, 2006 7:34 pm

vedetzi k italo sau nu, nu avetzi voie sa datzi quote la postul anterior. treaba asta se pedepseshte cu avertisment...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Salutare Serbane!

Mesajde Max Him » Mar Iul 25, 2006 9:48 pm

Big surprise! Da' de unde o ai Serbane, ca eu am tooot cautat piesa asta de ceva saptamani.
Multumesc pentru demo ;)
Apropo, daca ai si tu ceva ... nelamuriri referitoare la anumite piese italo, pleeeease thell me! ok?
Ei si hai ca am mai gasit ceva care ma incanta si vi-l propun ca power play:
MIKE CANNON- Goin Crazy :dir: :dir:

...pe numele adevarat GIORGIO SPAGNA, adica nimeni altul decat fratele celebrei Ivana SPAGNA, si producator de marca nu numai in perimetrul muzicii italo(ia dati o cautare in google). ==D
O seara ITALO tuturor.

P.S.:..SHAKI, explica te rog ce anume vrei sa spui! Eu nu vad pe aici nici un quote! pe bune!
Max Him
Junior Member

Salut MAX-HIM

Mesajde Serban30 » Mie Iul 26, 2006 12:57 am

Eu am f. multe si rare trebuie numai sa le ceri ... :D. Chiar daca sunt mai nou pe forumul asta sunt totusi un vechi italo-disco ascultator ... ==D . Mai vrei ceva ce nu ai ? ...:D
P.S. Sorry pentru chestia cu quote, n-am stiut. Dar in cazul asta cred ca trebuia dezactivata ... nu ?
Serban30
Junior Member

Italo Radio...Made in Romania!

Mesajde Max Him » Mie Iul 26, 2006 7:05 am

Salut Serbane,
am retinut ideea ta! Cred ca suntem mult mai multi in toata Romanai, doar ca nu toata lumea dispune si de internet din poacate, spre a-si face cunoscute preferintele muzicale, si pentru a putea discuta mai multi(cel putin) pe acest forum.
Ooook, si iata o MARE SURPRIZA, si anume PRIMUL post de radio specializat pe muzica Italo din Romania. Si care tocmai si-a deschis emisia zilele acestea .
Mai precis, postul DOCTOR FM - licentiat CNA - emite pe frecventa de 100 MHz, prin intermediul retelei de televiziune RDS-RCS (TVS Holding) si pe Internet, la adresa http://www.doctorfm.ro
DOCTOR FM are astfel cea mai mare acoperire in judetul Brasov, intrucit TVS Holding este unicul operator CATV din judet. Semnalul postului este receptionat in absolut toate zonele cablate ale judetului Brasov, de la Sacele si pina la Fagaras, inclusiv in zonele sub-montane in care posturile de radio ce emit prin eter nu pot fi receptionate (zona Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu, Harman, Codlea, Poiana Brasov).
Desigur, postul este receptionat in toate locuintele din municipiul Brasov.
Target-ul postului se situeaza intre 25-55 ani, venituri medii si superioare.
Formatul muzical este ACHR, cu accentul pus pe anii '80 - in special partea de Italo Disco si Pop (65%), completat cu anii '90 (25%) si anii 2000 (10%).
Ritmul muzical pleaca de la Slow si ajunge pina la Dance, dar cu maxim 126 BPM, deci ritmurile nu sint suparatoare (House, Rave au fost categoric eliminate).
Tarifele de difuzare fac din DOCTOR FM un post de radio deosebit de accesibil si de eficient.
Pentru amanunte suplimentare, va invitam sa consultati site-ul agentiei si a postului de radio:
http://www.doctorfm.ro
Accesati apoi optiunea RADIO LIVE, iar dupa conectarea la Winamp sau Windows Media Player, inchideti site-ul pentru o auditie curata.
Transmiterea semnalului se face la o calitate exceptionala, ce depaseste cu mult orice alte statii radio din tara si chiar din strainatate.
Asadar, FELICITARI baietilor de la Brasov pentru postul de radio... de fapt PRIMUL post de radio din Roamania SPECIALIZAT pe muzica dance Italo! ==D
POWER PLAY:

LINDA JO RIZZO- Perfect Lover :dir: :dir:

Ciao.!
Max Him
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Iul 26, 2006 7:23 am

Max Him scrie: P.S.:..SHAKI, explica te rog ce anume vrei sa spui! Eu nu vad pe aici nici un quote! pe bune!
vreau sa spun o chestie legata de regulament. nu avetzi voie, prin regulament, sa citatzi, adik sa datzi quote, la postul anterior. pentru k este shi inutil... daca ii raspunzi adresandu-i-te celui de dinaintea ta, se intzelege k vb cu el... de asemenea sunt interzise postarile consecutive, daca cineva mai are ceva de adaugat tre sa foloseasca butonul edit. :)

powerplay: nightwish - i wish i had an angel ~p

Shaki

Salutare SHAKI!

Mesajde Max Him » Mie Iul 26, 2006 8:24 am

...Adica tocmai ce ai facut tu mai sus, nu? ;)
Ciao.
Max Him
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Iul 26, 2006 11:10 am

buna max him. nu m-am facut intzeleasa. nu ai voie sa citezi postu anterior, adik chiar cel de deasupra ta. daca vrei sa citezi un post dupa care mai sunt sa zicem 3 posturi, e ok. daca vrei sa citezi doar o portziune dintr-un post, cum am facut eu, iara e ok. nu vreau sa credetzi k vin sa dau lectzii pe-aici sau ceva, dar trebuie sa respectatzi regulamentul, pentru k altfel o sa luatzi avertismente... ontopic nu am ce sa adaug k nu ma pricep la muzica asta a voastra (glumeam cu nw :D), dar va urez o zi italo sau cum vretzi voi, numa sa fie buna :)

Shaki

Buna SHAKI(RA?!) ;)

Mesajde Max Him » Mie Iul 26, 2006 11:31 am

Ooook, am inteles.
Apropo de italo, incearca sa asculti (macar) o piesa... cine stie, poate o sa-ti placa genul.
Oricum sa sti ca si eu am mai ascultat Nightwish.Nu au ei o piesa "Phantom of The Opera"?
He, he, si apropo de ultimul tau post cu power play-ul piesei celor de la LORDI- Hard Rock Haleluia.Da-mi voie sa-ti spun ca e cea mai mare tampenie pe care am vazut-o si auzit-o de cand urmaresc Eurovision!...si-l urmaresc de ceva ani. :calm: :calm:
In plus, nu sunt singurul de aceasta parere.
Oricum, gusturile nu se discuta.
Ciao.

P.S.: ...SHAKI e cumva prescurtarea de la...SHAKIRA? ==D sa-mi spui daca asculti vreo piesa Italo Disco! ==D
Max Him
Junior Member

Salutare din nou !

Mesajde Serban30 » Mie Iul 26, 2006 5:03 pm

Vad ca ati inceput sa vorbiti despre rock ...:). Mie de la Nightwish imi place cel mai mult "Ghost Love Score"...:). Imi place si rock-ul, chiar si metalul, dar sa fie civilizat, fara grohaiala. Cat priveste melodia celor de la LORDI, intr-adevar, n-avea ce sa caute la Eurovision, dar nu e chiar cea mai mare tampenie ( sunt altele mult mai idioate ..:) ).

Ooook. Sa trecem la ale noastre. Tocmai se deruleaza la mine in boxe :

DJ's Project - Vision of Love

Ei ? Ce ziceti baieti ? Merge ? ... ==D
Serban30
Junior Member

power play!

Mesajde Max Him » Mie Iul 26, 2006 9:43 pm

EXTRAORDINARA propunerea ta Serbane! Dupa cate vad ai tu o slabiciune pentru DJ's PROJECT.Right?
Anyway, si eu ascult in acest moment:

MY MINE- Hypnotic Tango :dir:

care este una dintre cele mai preferate piese ale mele de la MY MINE...NU insa inaintea hitului "CAN DELIGHT" . ==D

P.S.: A, cat despre Eurovision parerea mea este ca din partea Romaniei putea sa participe linistita ANDRA- care mi se pare o voce EXTRAORDINA la ora actuala in muzica romaneasca, sau, chiar LUMINITA ANGHEL, participanta de anul trecut din partea tarii noastre.
Tare sunt curios insa ce spectacol vor oferii norvegienii la anul cand vor trebuii sa fie gazda Eurovision editia 2007.
Max Him
Junior Member

Power play !

Mesajde Serban30 » Mie Iul 26, 2006 10:00 pm

Imi plac mult de ce sa nu recunosc ...:) dar cred ca are si de ce ... ==D.

Eeeee....ce se deruleaza la mine in boxe ? Ceva ce mi-a incantat urechile cand eram elev :

Closed - Living in your eyes

Good ? :dir: :dir:
Serban30
Junior Member

power play!

Mesajde Max Him » Joi Iul 27, 2006 7:12 am

Da, evident recunosc si piesa celor de la CLOSED.
My power play:

ATRIUM- Weekend :dir: :dir:

...de asta ce zici Serbane?
Apropo, ai intrat sa sculti DoctorFM?
Au muzica buna, desi deocamdata nu prea reusesc sa-i ascult decat cu intreruperi...probabil am o problema la conexiune de net.
Have a nice day! ==D
Max Him
Junior Member

Italo Disco MADE IN FRANCE, BELGIQUE, etc.

Mesajde Max Him » Joi Aug 03, 2006 8:52 am

Salutare,
ca tot vorbim de muzica italo care este cantata in engleza, hai sa va pun o intrebare: ce parere aveti insa despre muzica Italo produsa de francezi, belgieni, care fiind mai... nationalisti, nu prea (a)mestecau nici atunci textele in limba engleza.
Ok, iata ce va propun azi la POWER PLAY:

STEPHANIE- Flash :dir:

...in varianta originala si "One Love To Give" in versiunea engleza.

o piesa EXTREM de sensibila si placuta.
A, si apropo, STEPHANIE nu este nimeni alta decat celebra... printesa STEPHANIE DE MONACO! ==D
Care a "cochetat" si ea putin cu muzica prin anii '80. Eu personal nu cunosc decat un singur album al ei: BESOIN produs prin 1986... daca nu ma insel.
Ciao.

P.S.: ptr.un demo vedeti http://www.mytempdir.com/811672
Max Him
Junior Member

Salutari la toata lumea !

Mesajde Serban30 » Joi Aug 03, 2006 3:02 pm

Bune ambele piese de la STEPHANIE ! ... ==D si de asemenea sunt cunoscute ==D .

Si pentru ca veni vorba de italo-disco de francezi, belgieni, etc. am si eu o mare nelamurire . Am gasit pe un CD italo si foarte cunoscutul duet DEBUT DE SOIREE.
Pana la ora actuala nu am reusit sa-mi dau seama daca poate fi catalogat la italo-disco sau este euro-disco.
In tot cazul piesa urmatoare, excelenta dupa parerea mea, imi aduce aminte de " prima tinerete " :

DEBUT DE SOIREE - Nuit de Folie :dir: :dir:

Ei ce ziceti baieti ? Merge aceasta propunere de powerplay ? ==D

P.S. Da MAX-HIM, am ascultat si eu postul respectiv de radio si merge tot cu intreruperi. Cine stie ...
Serban30
Junior Member

Salutare!

Mesajde Max Him » Joi Aug 03, 2006 10:07 pm

Serbane,
cum sa nu cunosc DEBUT DE SOIREE! Imi aduc aminte de ei ca erau deseori transmisi la radio... printre putina muzica straina ce se auzea atunci.
Anyway, cunosti atunci si alta celebra piesa de a lor.
Asadar, ce zici de
DEBUT DE SOIREE- La Vie La Nuit :dir:

C'est MAGNIFIQUE!! Hmmmm, J'AIME aussi la musique francaise!!!!! ==D
A bientot! :n:

P.S.:Et apropo, pour une demo, voire ici: http://www.sendspace.com/file/1phkzv
a la prochaine! ==D
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Sâm Aug 05, 2006 1:24 pm

Pentru azi Vanilla - Paradise Mi Amor :dir:

Stiati melodia asta? eu nu :n: am vazut un videoclip si mi-a placut :)
FlorinT
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Lun Aug 07, 2006 8:29 am

FlorinT scrie:Pentru azi Vanilla - Paradise Mi Amor :dir:

Stiati melodia asta? eu nu :n: am vazut un videoclip si mi-a placut :)

Salut Florin,

Super melodie, marca inconfundabilului Luis Rodriguez!! :dir:
Am redescoperit-o si eu cu placere de curand...

My Powerplay: Dyva - Clap Again

P.S. Dl. Max, ma intrebai tu la revenirea din Bulgaria cum mai e muzica pe acolo? Pai, cam ca pe la noi, pe la radio mai auzi cate 1-2 melodii italo pe zi, iar pe strada auzi destul de des... Morandi... cam asa ceva...
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde FlorinT » Lun Aug 07, 2006 11:54 am

Dyva :dir: si celelalte I Know si Oh Mama, Tonight! imi plac :)

Azi Dave Rodgers - Tension ;k care e de fapt Giancarlo Pasquini (Aleph)
FlorinT
Junior Member

Salutare!

Mesajde Max Him » Lun Aug 07, 2006 3:11 pm

Hm! Recunosc ca nu-mi amintesc de Vanilla, cu atat mai putin melodia! Dar daca spuneti voi ca e productie Luis Rodriquez, nu poate fi decat ceva deosebit.
Anyway, propunerea mea de azi e:

FLORENCE- Hey, Hey, Hey :dir:

o stiati , nu?

Dl.Mark apropo de bulgari, ei nu cunosc maneaua?! :n: ...adica muzica "de suflet" de la noi :calm:
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Aug 08, 2006 10:01 am

Sincer, nu am auzit manele absolut deloc in Bulgaria... Si abia acum realizez ca NU mi-au lipsit deloc, ba din contra...
My Powerplay: Philip - Dream on Me :dir:
(in spate acelasi Dom' Luis...) ...
Mark Ashley
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Aug 08, 2006 9:35 pm

DANUTA- Touch My Heart :dir: :dir:

...Este piesa superba ce tocmai o ascult in timp ce verific forumul; melodie ce o ascult ON LINE de la RADIO STAD DEN HAAG- The best Italo &HiNRG Radio!
Intrati si voi la http://www.radiostaddenhaag.nl
sau tot de la olandezi mai puteti intra si asculta muzica italo la FANTASY RADIO la http://www.italo.nu. Cu specificatia ca Radio Fantasy emite si pe 64kbps... pentru cei ce nu dispun de viteza superioara de 128kbps la care emite Radio Stad Den Haag.
A, si la viteza mai mica puteti asculta un alt post de la olandezi Italo&Eurodance.Este vorba de HURRICANE FM la http://www.hurricanefm.com ce emite chiar si la 32kbps.
Cu toate acestea preferatul meu ramene Radio Stad den Haag, care are o istorie de peste 20 de ani de radio in spate, a fost de la INCEPUT un radio SPECIALIZAT pe muzica dance ITALO & HiNRG, si EURODANCE , SYNTH. of the '80s.
Si in toti acesti ani asa a ramas: SPECIALIZAT pe ITALO of the '80s.
Inca ceva: postul are larga audienta in Olanda, si emite evident si terestru pe frecventa de 97,2 FM... ca deh, prin anii '80 alta optiune nu era ca azi internetul. Asadar dispune si de relelee de putere mare( "frecventa nationala" se spune la noi)are acoperire pe TOATA Olanda(dar acopera ceva si in afara).
Prieteni care sunt de meserie transportatori in Olanda si asculta frecvent acest post spun ca se aude BETON si in masina !...Oare pe cand si la noi in Romania?!(I have a dream- vorba cantecului) ==D
Ok, si pana sa termin ce am de spus aici,
iata ca cei de la Radio Stad den Haag tocmai au dat drumul unei super piese:

REEDS- Marines ==D

...pe care din pacate nu o am.
O seara ITALO va doresc! ==D
Ciao.
Max Him
Junior Member

Salutare !

Mesajde Serban30 » Mar Aug 08, 2006 11:48 pm

Pffff .... REEDS - Marines .... nu o ai MAX-HIM ? Pai daca n-o ai atunci e cazul s-o ai ca e prea buna : http://www.sendspace.com/file/6ymmp9

Asa ... tocmai se deruleaza la mine in boxe :

Del Faro - Bandiera La Playa Del Sol :dir: :dir: :dir:

Ehe ... ce vremuri ... cu siguranta ca aceasta piesa va este ultra-cunoscuta ... rasuna in toate discotecile de la vremea respectiva...nu ? ==D
Serban30
Junior Member

Grazie!

Mesajde Max Him » Mie Aug 09, 2006 8:22 am

Multumesc pentru demo-ul piesei Serbane!
DA, cum sa nu recunosc piesa propusa de tine . Se bucura de popularitate in discoteci... cam cum se bucura de popularitate actualmente celebra SHAKIRA feat. WYCLEF JEAN cu hitul lor "Hips Don't Lie", right?! ... nu ca nu mi-ar place Shakira, mai ales "miscarea scenica" ;)
Ok, o zi excelenta tuturor va doresc! ==D
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mie Aug 09, 2006 8:26 am

A, si tocmai uitandu-ma dupa Shakira am uitat sapropun POWER PLAY:

HAZELL DEAN- They Say It's Gonna Rain :dir: :dir:

o recunoasteti? ==D
Max Him
Junior Member

power play!

Mesajde Max Him » Lun Aug 14, 2006 9:20 am

Salutare prieteni!
Tocmai ma gandeam ca ar trebuii sa sarbatorim a 1000-a postare in acest forum!
Ok, aceasta este deci nr.1001 care vine cu o piesa power play absolut SUPERBA . Este vorba de :

SHY ROSE- I Cry For You :dir: :dir:

Apropo, ce parere aveti despre SHY ROSE? Tocmai am achizitionat un album de-al ei: YOU ARE MY DESIRE.
Va spune ceva?
O zi buna si va astept in forum.
CIAO.
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Lun Aug 14, 2006 1:42 pm

1000-a postare? cine face cinste? :n:

Shy Rose ??? nu stiu daca am ascultat :)

Pentru azi:

Dana Kay - Give Me Your Body

Excelenta melodie :dap:
FlorinT
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Lun Aug 14, 2006 4:44 pm

Shy Rose - I Cry For You - super piesa, din pacate singura pe care o cunosc.
Ai facut rost de album.... Mama, esti tare, Dl.Max. Pai, da-ne si noua ceva info, acolo (nume de piese, producator, an aparitie etc.)

Florin, powerplayul tau e supertare, a fost si propunerea mea acum ceva vreme... Seamana tot a stil Luis Rodriguez, dar nu pot sa iti confirm de data asta ca asa e... poate ne ajuta cineva cu detalii despre producatorul piesei respective?
Si ca sa fiu in ton, iti propun ca powerplay:
PRIME TIME - "I Can't Get Enough" :dir: :dir:
care, desi nu pare ca stil, are in spate aceeasi persoana mai sus-mentionata.
Mark Ashley
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica