Sportul Studentesc
54 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
ma pish cu bolta pe cei ce conduc fotbalu romanesc
masuri:
- voi tine cu tuate echipele, inclusiv dinamo, care vor juca cu pandurii tg jiu, echipa care n-are ce cauta in liga 1
- pana cand mircea sandu si mitica dragomir nu vor parasi scena fotbalistica, voi tine cu tuate echipele care vor juca contra romaniei si sper din tot sufletul ca echipa romaniei sa nu pupe nici o calificare la europene sau mondiale cat tinp acesti 2 mafioti notorii tin in mana fraiele fotbalului romanesc
masuri:
- voi tine cu tuate echipele, inclusiv dinamo, care vor juca cu pandurii tg jiu, echipa care n-are ce cauta in liga 1
- pana cand mircea sandu si mitica dragomir nu vor parasi scena fotbalistica, voi tine cu tuate echipele care vor juca contra romaniei si sper din tot sufletul ca echipa romaniei sa nu pupe nici o calificare la europene sau mondiale cat tinp acesti 2 mafioti notorii tin in mana fraiele fotbalului romanesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ce zice un nene la tv:"masurile impotriva sportului trebuiau luate de un tribunal sportiv,iar comisia aia nu are statut de tribunal sportiv"
mircea sandu "e absurd sa dictez masuri impotriva sportului,echipa la care am jucat"
mircea sandu "e absurd sa dictez masuri impotriva sportului,echipa la care am jucat"

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
cutuma© scrie:pedeapsa pentru ei ca nu ne-au batut anul trecut ca sa ia unii titlul

slkdhasgvda'jg;lkdg
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vai ce amuzant esti. Imi vine sa lesin de ras. Cum s-a vazut Supercupa din fotoliu? Misto nu, ai avut fistic?
P.S. Offtopic, nu?
P.S. Offtopic, nu?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
cutuma, cainele moare de drumul lung si pe tine te intereseaza cum s-a vazut supercupa din fotoliu. cand o sa muncesti si tu de duminica pana vineri de la 9.00 la 19.00, iar sambata o sa fie singura ta zi libera, in care sa ai mai mult tinp sa stai cu consuoarta, atunci sa te vad. pana una alta, .... .. .... ...*
ps: propria mea autocenzura.
ps: propria mea autocenzura.
ANTI
-
bre, alt tred de-a va muii n-ati gasit? tomna pe tredu meu de suflet? purceaua ie muarta la mine-n cotetz si voi va chiectanati in vazu lumii? plm, putina decentza ce plm.
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Siman: ''Prunea si toti de acolo sunt niste incompetenti''
Comitetul Executiv al FRF va trebui sa ia o hotarare luni dimineata, vizavi de situatia Sportului Studentesc, echipa careia, vineri, Comisia de Apel pentru acordarea licentei cluburilor i-a respins recursul inaintat. Ramasi fara licenta, "alb-negrii" au fost, practic, retrogradati. Siman a atacat duminica, foarte dur, clica de la FRF.
In ciuda declaratiilor lui Florin Prunea, directorul Departamentului international al FRF, care sustine ca Vasile Siman si-a facut-o cu mana lui, refuzand orice semn de bunavointa in a achita datoriile clubului pe anul 2005, boss-ul "alb-negrilor" se arata extrem de calm.
Dupa ce amenintase chiar cu UEFA, Siman a declarat ca este convins ca retragerea licentei nu-i va afecta deloc echipa (macar) in acest sezon?
"Lumea a inteles gresit. Noi am primit licenta. A fost o decizie definitiva si irevocabila. FRF a decis acum retragerea licentei. Asta este un lucru total diferit. Pentru ca retragerea licentei un inseamna retrogradarea. Asta ar insemna sa fim retrogradati la finalul campionatului urmator. Astept acum cu interes motivatiile comisiei. Habar nu au Prunea si toti de acolo sunt niste incompetenti", a declarat, duminica, Siman.
PROMOVAREA PANDURILOR, IMPOSIBILA
Patronul "alb-negrilor" a facut referiri si la Pandurii Targu-Jiu, echipa care poate profita de situatie: "Sportul va juca in continuare in Liga 1, pentru ca nimic in lume nu-i poate interzice aceasta. Nu a fost vorba de bani, ca nu am vrut sa platim, ci de prevederile din regulament. UEFA nu doreste sa retrogradeze cluburile. Promovarea Pandurilor e imposibila in orice situatie din lume. Chiar daca au licenta, ei nu au merit sportiv".
am gasit inca un articol despre sportul
deci pana la urma e sportul retrogradata ???
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
teoretic, da, pentru ca in Romania nu mai sunt cai de apel.
ANTI
-
Care este regulamentul in astfel de situaţii?
Florin Prunea, şeful Departamentului Internaţional din FRF, spune că "noi avem dreptul să ridicăm licenţa. Nu vorbesc aici de o retrogradare. Restul e treaba Ligii". Liga răspunde prin secretarul Valentin Alexandru: "Noi nu avem dreptul să facem aşa ceva. Nu scrie in nici un regulament".
sursa gsp.ro
cum stanga spala pe dreapta si invers

- cr3tz
la cata constiinta au mircea sandu si dumitru dragomir tare mha tem io ca sportul va fi retrogradata (adica teoretic este deja retrogradata )
nu am nimic cu nimeni dar florin prunea este unul din cei mai mizerabili oameni din fotbalul romanesc. Nu mai detaliez nimic dar asa un gunoi rar vezi
nu am nimic cu nimeni dar florin prunea este unul din cei mai mizerabili oameni din fotbalul romanesc. Nu mai detaliez nimic dar asa un gunoi rar vezi
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
foarte probabil sportul nu o sa retrogradeze, desi sunt interese mari la mijloc.
p.s. eu zic ca mitica de la liga , nea mircea sandu si prunea asta sunt unii din cei mai mari romania ever ever
de ce?iote ca asa vreau eu sa zic 
p.s. eu zic ca mitica de la liga , nea mircea sandu si prunea asta sunt unii din cei mai mari romania ever ever

- cr3tz
Siman dat afara cu forta, UEFA sprijina FRF in cazul Sportul
Marti, la Casa Fotbalului, Vasile Siman a fost evacuat de fortele de ordine ale FRF, nefiind lasat sa depuna niste acte prin care facea dovada unele plati. Tot marti, UEFA a transmis catre FRF un mesaj de sprijin pentru comisiile de licenţiere, care au retras licenţa clubului Sportul Studenţesc.
Patronul clubului Sportul, Vasile Şiman, a fost evacuat cu forţa din Casa Fotbalului, după ce oficialii FRF au refuzat să ii inregistreze o serie de acte prin care dovedea că a plătit o parte din datoriile pe care gruparea bucureşteană le are la bugetul de stat.
Marţi după-amiază, directorul economic al clubului Sportul, Daniela Nenciulescu, a incercat să inregistreze actele respective, dar Biroul de registratură al FRF era inchis.
Dupa aceea, Vasile Şiman a sosit la Casa Fotbalului şi a avut o disputa dura cu directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, pentru această situaţie. Cei doi au tipat unul la altul, iar totul s-a terminat o data cu evacuarea lui Şiman de către agenţii de pază, la solicitarea lui Prunea.
Tot marti, FRF a primit o scrisoare de sprijin de la UEFA, in cazul Sportul:
"FRF a primit o comunicare verbală din partea directorului general adjunct al Sistemului de licenţiere al UEFA in cazul clubului Sportul Studenţesc, in care se precizează că in manualul UEFA nu există nicio prevedere de returnare a licenţei. Acest termen de «returnare a licenţei» există totuşi in cadrul unui titlu din Manual, dar nu se specifică nimic in acest sens. Decizia instanţelor FRF este corectă pentru că plata datoriilor trebuia efectuată pană la data stipulată in Manual, respectiv 31 martie. S-ar fi putut acorda circumstanţe dacă ar fi existat o inţelegere pentru eşalonarea acestor datorii cu specificarea datelor pentru fiecare rată, dar nici acest document nu a fost prezentat. Din punctul de vedere al UEFA procesul de licenţiere s-a incheiat", a spus Zaharia.
Paul Zaharia a menţionat că UEFA va trimite şi o comunicare scrisă in cursul zilei de joi.
Marţi dimineaţă, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a lăsat să se inţeleagă că gruparea Sportul Studenţesc nu va reveni in Liga I. De asemenea, FRF a trimis la UEFA un fax prin care solicită să se precizeze dacă există o procedură de returnare a licenţei.
Patronul Sportului, Vasile Şiman, prezent azi la Casa Fotbalului, a declarat că a plătit toate datoriile grupării din Regie şi a menţionat că in cursul zilei de astăzi va depune toate actele necesare pentru returnarea licenţei.
pana la urma sportul cred ca pica in liga a II a. Idiotii aia de la UEFA oare stiu despre ce e vorba ?!?!
-
din cate am inteles , decizia de a retrage licentza a comisiei e acoperita de legi
baix,pt ca te stiu mai in domeniu,poti sa imi explici si mie diferentele ,in caz ca exista, la licentele pentru divizia b,sau seria a 2 a cum naiba ii zice, si liga 1?

baix,pt ca te stiu mai in domeniu,poti sa imi explici si mie diferentele ,in caz ca exista, la licentele pentru divizia b,sau seria a 2 a cum naiba ii zice, si liga 1?
- cr3tz
la divizia b nu ai nevoie de licenta. poti sa joci si pe tapsan. trebuie sa respecti doar regulile de baza (dimensiunile minime ale terenului, portile sa fie conform regulamentului BOARD, sa ai plasa la porti, sa pui la dispozitie vestiare cu dusuri, o salvare, etc). sportul indeplineste aceste criterii (atsa ca sa nu fiu off topic).
ANTI
-
Oficial: Sportul in Liga II
Ionuţ Lupescu, director general al FRF, a informat joi, in cadrul unei conferinţe de presă, că echipa de fotbal Sportul Studenţesc a fost retrogradată in Liga a II-a in sezonul competiţional 2006/2007, informeaza Rompres.
''Personal, imi pare rău pentru fotbaliştii de la Sportul Studenţesc, dar suntem permanent controlaţi de UEFA'', a declarat Ionuţ Lupescu. El a adăugat că s-a incercat tot ce a fost posibil: ''Comisia de licenţiere mai avea puţin şi il implora pe Vasile Şiman să plătească datoriile''.
Florin Prunea, directorul coordonator al Sistemului naţional de licenţiere, a spus că o singură persoană nu a vrut ca Sportul Studenţesc să joace in Liga I, aceasta fiind Vasile Şiman.
''Am ajuns Federaţia Romană de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal să dăm peste cap inceputul de campionat din cauza unei singure persoane. Acest lucru este de neacceptat'', a spus Prunea.
El a adăugat că Vasile Şiman a făcut numeroase ameninţări la adresa federaţiei şi comisiei de licenţiere, comportamentul său depăşind limitele bunului simţ.
La conferinţa de presă de joi, s-a subliniat că punctele de vedere formulate de UEFA nu s-au referit expres la retrogradarea sau menţinerea a unei echipei in prima ligă, ci la posibilităţile existente de reprimire a licenţei de joc.
Rompres
ce pacat !! pacat, chiar imi pare rau pentru ei. Abia asteptam sa vad de ce sunt in stare anul asta.
-
e posibil ca in spatele retrogradarii sportului sa fie unele jocuri de culise, puse in practica pt a indeparta un candidat serios la un loc de cupa europeana in viitorul campionat?daca da, cine sa fie?poli?otelu?sau dinamo?
avand in vedere ca prunea si lupescu au fost dinamovisti,nu se stie
p.s. conspiratia,am vazut conspiratia

avand in vedere ca prunea si lupescu au fost dinamovisti,nu se stie

p.s. conspiratia,am vazut conspiratia

- cr3tz
cr3tzule, stai bland bre, esti paralel cu subectu
-
tu nu esti normal. citeste ultimile 20-30 de posturi si ai sa afli
incepe cu postul nr 27
incepe cu postul nr 27
-
bre cr3tzule, primu mare vinovat este jidanu cu arici in buzunar, imbecilu shiman, patronu sportului care, primind licenta frf in iunie si-a bagat p00la in datoriile de 350.000 euro si n-a platit nimic
sandu mircea, care avea o datorie la condescu, patronu muijtilor tg jiu, vulpe batrana, a ajteptat pana in ultimu moment si a retras licenta sportului, oferind-o muijtilor tg jiu vinerea trecuta, seara, decizie cu titlu definitiv, acoperindu-se ulterior si de o scrisuare de la uefa. daca pe sandu mircea il jtim ca mafiot notoriu si robul banilor ma asteptam ca cei din juru lui, lupescu si prunea macar sa pledeze pentru sportu. mai mult, acest surogat de fost jucator, prunea, care s-a strecurat in fotbal precum shoparla si caruia ii input 100% necalificarea in semifinale la cm din sua94, nu a frut nici macar sa discute cu fotbalistii sportului dandu-i afara din casa folbalului. un inbecil handicapat care-i suje chilotii lu sandu mircea
sandu mircea, care avea o datorie la condescu, patronu muijtilor tg jiu, vulpe batrana, a ajteptat pana in ultimu moment si a retras licenta sportului, oferind-o muijtilor tg jiu vinerea trecuta, seara, decizie cu titlu definitiv, acoperindu-se ulterior si de o scrisuare de la uefa. daca pe sandu mircea il jtim ca mafiot notoriu si robul banilor ma asteptam ca cei din juru lui, lupescu si prunea macar sa pledeze pentru sportu. mai mult, acest surogat de fost jucator, prunea, care s-a strecurat in fotbal precum shoparla si caruia ii input 100% necalificarea in semifinale la cm din sua94, nu a frut nici macar sa discute cu fotbalistii sportului dandu-i afara din casa folbalului. un inbecil handicapat care-i suje chilotii lu sandu mircea
-
prunea macar sa pledeze pentru sportu
Asculta la mine eye, Prunea e un mizerabil fara constiinta si un supermincinos, este perechea ideala a lui mircea sandu. Nu voi argumenta pentru ca va trebui sa scriu un post lung despre un eveniment intamplat acum 8-9 ani (si nu-mi mai amintesc detalii) si nu vreau sa mai starnesc alte cateva posturi offtopice pe aici. Nici nu-mi mai amintesc de cate ori l-am vazut mintind pe Prunea. Sa speram ca cariera lui in sanul federatiei va fi scurta. Si poate de acum ii vei urmari mai atent actiunile si te vei convinge ca ce spun io e adevarat. Nimeni nu ar trebui sa se astepte la ceva bun de la Prunea.
-
54 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2