comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
mmm, in general prefer sa fiu diplomata, dar pur si simplu asta m-a frapat cel mai tare la pozele tale. si am postat. sutn convinsa ca tie iti plac foarte mult si probabil ai dat o gramda de bani pe ei, en fin de gustibus...
totusi nu inteleg de ce ti s-a casunat pe mine si nu pe altii care au comentat mult mai taios aici. :/
totusi nu inteleg de ce ti s-a casunat pe mine si nu pe altii care au comentat mult mai taios aici. :/
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
Titin ai un costum de baie foartee mijto..deci culoarea e dementialaaa...
(de ce draq tot incerci sa le imiti pe ametitele alea de Paris Hilton, Britney spears, Regina George )toate blondele stupide de la Hollywood...esti falsa rau.. profilul tau de la myspace e ridicol:P...NU esti TU
No offence
(de ce draq tot incerci sa le imiti pe ametitele alea de Paris Hilton, Britney spears, Regina George )toate blondele stupide de la Hollywood...esti falsa rau.. profilul tau de la myspace e ridicol:P...NU esti TU
No offence
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Titina scrie:nu,wednesday,u ai fost cea mai taioasa cu "eshti ieftina", fiindk este ffff neadevarat shi asta sa shtii k m-a facut sa postez ce-am postat mai sus....
umm, eu zic sa recitesti threadul.
am zis numa de papuci, mm, chill ok

-

Si, shaki, pe cuvantu mio ca am varsta din profil... iti spui zau, sunt si maritata pe deasupra

wednesday, imbracata cu noul tau paltonas, acolo langa biblioteca ai asa, un aer ... nu stiu cum sa zic. Imi place!

titina, daca esti tu insati e ok...

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
riverflow scrie:wednesday, imbracata cu noul tau paltonas, acolo langa biblioteca ai asa, un aer ... nu stiu cum sa zic. Imi place!Sa-l porti sanatoasa
am un motiv in plus pentru care de-abia astept sa se faca toamna

-
omg,srry wednesday, da n-am citit bine, eram shi pe graba k nu shtiam kt mai stau p net, etc....yup, my mistake srry plz,ok?
da deci faza aia a fost idioata, cu "eshti ieftina", iar postul ala mai taios al meu e adresat wwritzei atunci
srry again

da deci faza aia a fost idioata, cu "eshti ieftina", iar postul ala mai taios al meu e adresat wwritzei atunci

srry again

- Titina
- Junior Member
titi nutza, nu te lua ma dupa toate invidioasele astea de mai sus ! mai ales dupa weweroantza aia! stii ce grasa e? pai cum ai vrea sa-ti zica altfel, cind vede asa un corp fain la tine?! stii tu proverbul cu vulpea si strugurii. sau nu-l stii? las ca ti-l spun eu altadata.
si wednesday, mai usor cu papucii, ca mie-mi plac. sa am io cracii ... picioarele lu titi nutza, numai asa asa purta si io ! no, fa si tu conparatie: titina in costum de baie in insulele virgine si tu infasurata in paltonu ala si culmea ! stind linga o biblioteca plina, nu cu bibeloaie cum ar fi normal, ci cu carti. pun pariu ca le-ai citit pe toate. tocilaro!
adevarul e ca titina arata super, invidioaselor ce sunteti ! si face bine ce face pentru ca ii place ceea ce face. parca vad ca o sa va dati mari intr-o buna zi ca o cunoasteti pe super modelul de renume mondial - Titina !
* river, nu te-am certat ma... cine n-ar bea o bere rece ? io da
si wednesday, mai usor cu papucii, ca mie-mi plac. sa am io cracii ... picioarele lu titi nutza, numai asa asa purta si io ! no, fa si tu conparatie: titina in costum de baie in insulele virgine si tu infasurata in paltonu ala si culmea ! stind linga o biblioteca plina, nu cu bibeloaie cum ar fi normal, ci cu carti. pun pariu ca le-ai citit pe toate. tocilaro!
adevarul e ca titina arata super, invidioaselor ce sunteti ! si face bine ce face pentru ca ii place ceea ce face. parca vad ca o sa va dati mari intr-o buna zi ca o cunoasteti pe super modelul de renume mondial - Titina !
* river, nu te-am certat ma... cine n-ar bea o bere rece ? io da

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Subscriu la ce zice tanti necko. Titino, habar n-ai ce nashpa pot sa reactioneze femeile complexate. Arati beton si mai ai tu timp sa te cizelezi, toate pustoaicele tin mortzish sa-si scoata tzatzele pe afara, asta daca au ce
. Insa abia cand o sa inveti sa ti le arati exact atat cat trebuie ca sa-i bagi in boala o sa fii o femeie adevarata
. Un pic de piele care iese "neglijent" dintr-o bluza ii pune pe jar mai mult decat o tzatza topless. Iar uratzii aia care zic de tine diverse sunt plini de bale cand se uita la poze, trust me. N-ai vazut ca de cate ori pui cate o poza ti se da in cap? Asta pentru ca femeile sunt complexate iar barbatii sunt frustrati. Totusi, abia cand o sa-ti dai seama ca pe lume mai exista si alte lucruri in afara de tzoale, make-up, partyuri si bani o sa te ia lumea in serios

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
Salma, sa-ntzeleg ca eu nu-s barbat, sau ce? E o problema la Titina. Inca de la prima poza pe care-am vazut-o, i-am zis (si nu numai eu) ca mai are de lucrat la capitolul "impresie", da' se pare ca blondina nu-ntelege. Deh, asta-i diferentza intre fetitze (sa nu zic "pixde") si femei. O femeie stie sa aiba stil si-n haine de tarfa...se aranjeaza ea cumva 

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
Unleashedule, nu toate femeile poasa fie niste printzese daiane, da asta nu-nseamna ca tresa-i dati in cap fetii la fiecare cotitura. E si ea mica, e slaba, e blonda, e vara, si-a pus si ea niste poze-n costumu ei de baie nou, mare branza. Na ca dupa ce vin de la mare imi pun si io, numa d'a dracu, sa-l vad p-ala care-ndrazneste sa ma faca pe mine "ieftina" ca shterg pe jos cu el 

-
asta e, ww shi mierucrico, ne-a dat salma in vileag, acu nu ne ramane decat sa plecam ochii shi sa suspinam in gandu nostru k n-avem ce arata in costume sumare de bae
salma, e grav daca nu tzi-ai dat seama k necko era impaciuituare, dar shi ironica. shi la adresa titinei, nu vizavi de wednesday
salma, e grav daca nu tzi-ai dat seama k necko era impaciuituare, dar shi ironica. shi la adresa titinei, nu vizavi de wednesday

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Ba mi-am dat seama foarte bine de ce vrea sa spuna necko, numa ca faza cu "vulpea si struguri" e adevarata, oricata ironie ar fi in postu ala. Nu ma dau in vant dupa stilul "bimbo" da mi se-apleaca atunci cand vad atata ipocrizie. Nu zic ca titinutza nu merita ironiile, mai ales pe aia cu biblioteca, da sa zici ca are burta si arata nashpa si ca papucii sunt mai stiu eu cum mi se par rautati gratuite ale unor fetitze complexate, no offence.
-
shaki n-a zis ca titina are burta, a zis ca mai trebuie lucrata ca sa arate cum se doreste
e o diferentza. Si, incidentally, sunt de acord, trebuie lucrata, sa fie tare si cu mujchiuleti apetisanti
cat despre "accesorii", de exemplu mie nu mi-a placut juma de costum, adica bikineii, nu cred c-o prind bine. De ce sa-mi fie jena sa zic asta?!
ps - Insa sutienu e misto

cat despre "accesorii", de exemplu mie nu mi-a placut juma de costum, adica bikineii, nu cred c-o prind bine. De ce sa-mi fie jena sa zic asta?!
ps - Insa sutienu e misto

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
le-am vazut atat pe ww cat shi pe miercuri in realitate shi arata foarte bine. n-au nici cea mai mica umbra de motiv sa fie complexate. iar reactziile la adresa pozelor titinei sunt mereu aceleashi pentru k nu vrea decat sa epateze prin modul cum arata. n-am de gand sa ma extaziez acum in fatza fiecarei blonde in costum de baie k sa nu par invidioasa, daca asta vretzi sa credetzi, treaba vuastra...
aliatzi, right? 

-
Djinn scrie:shaki n-a zis ca titina are burta, a zis ca mai trebuie lucrata
Deci vulpea si strugurii, exact cu spuneam. M-am saturat sa vad tot felu de fatuce pe care nici nu le-ai baga in seama pe strada care pun cate o poza si sar cate 20 de oameni cu lingusheli de genu "Vaaaaaaaaaaaaai ce ochi frumosi ai, vaaaaaaaaai ce bluza verde ai, vaaaaaaaaaaaaai ce dulap frumos ai in camera" si daca vine o bimbo care chiar arata intr-un fel sa stai sa comentezi shiretu de la costum sau tocu de la papuci, si asta de fiecare data cand posteaza cate o poza. IPOCRIZIE cat incape si pupat in fund la aia care conteaza ca sa fii popular pe fanclub. Titina e o lutza, deci nu conteaza, deci s-o desfiintzam, ca la ceilalti tresa facem frumos, asa ca ne concentram toata ironia si rautatea asupra ei, sa ne refulam si noi frustrarile, ce dracu.
-
Unleashed scrie:Salma, sa-ntzeleg ca eu nu-s barbat, sau ce? E o problema la Titina. Inca de la prima poza pe care-am vazut-o, i-am zis (si nu numai eu) ca mai are de lucrat la capitolul "impresie", da' se pare ca blondina nu-ntelege. Deh, asta-i diferentza intre fetitze (sa nu zic "pixde") si femei. O femeie stie sa aiba stil si-n haine de tarfa...se aranjeaza ea cumva
draga, ma surprinzi... ai dreptate

O femeie matura stie ca nu e nevoie ca barbatii sa fluiere sau sa fie marlani ca sa se simta admirata. Si barbatii se iau adesea de cele care par usor accesibile, si poate sa nu aiba legatura cu o frumusete rapitoare.
Sa ne traiesti, Titina, si sa cresti mare, sa le arati tu lor!

- Ayala
Breh, cine-si pune pozele aci si le pune cu riscurile de rigoare. Eu in general nu comentez, dar altii nu se abtin daca simt nevoia sa spuna ceva... asa-s oamenii, ce-ai vrea? sa fie toti de aceeasi parere cu tine, sau se placa tuturor de toata lumea? bah. mult zgomot pentru mare branza...
subscriu, burta lu shaki este de-a dreptu inspaimantatoare prin proportii
subscriu, burta lu shaki este de-a dreptu inspaimantatoare prin proportii

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Salma scrie: iejti gravida?
nu. burta am lasat-o sa creasca k sa se asorteze cu picioru de lemn. nu pot sa fac poze. bate blitzu in ochiu de sticla, crek tzi-ai dat seama...

aliatzi, right? 

-
Pupi, mi-am pierdut minutzi pretzioshi din viatza cautand pe fanclub o poza cu tine, sa vad shi io cu cine stau de vorba, da n-am gasit. Acu-ntzeleg, ejti modesta si n-ai vrut sa ne eclipsezi. Sar'na.
-
Salma, a mai fost o discutie pe tema asta pe thread nu de multa vreme http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=475690&highlight=titina#post475690 (asta nu-nseamna ca n-ai voie si tu sa-ti exprimi parerea
)
???? sau voi sunteti oarece sport freaksi?

shaki n-a zis ca titina are burta, a zis ca mai trebuie lucrata ca sa arate cum se doreste e o diferentza. Si, incidentally, sunt de acord, trebuie lucrata, sa fie tare si cu mujchiuleti apetisanti

............................
- sin ella
Nu tresa ai neaparat burta ca sa fii najpa, stiu eu vreo doo grase de-ti luxezi gatu pe strada. Si apropo Shaki mama, cand ai fost ultima data la sala? Ma bucur pt tine ca esti slaba, da arata-mi si mie o poza, sa dorm linistita la noapte. Cat despre ce zici tu sinelo, eu nu-i iau apararea lu titina care e bimbo, asta e clar, doar ca ma enerveaza ipocrizia despre care vorbeam, cu detalii, putin mai sus. Si nanuka isi baga tzatzele la inaintare intr-o veselie si nu se mai bashica nimeni, desi nu da pe-afara de frumusetze (parerea mea).
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma