Home Recording a urcat in grad!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Home Recording a urcat in grad!!!

Mesajde dadius » Mar Iul 11, 2006 3:54 pm

Au trecut aproape patru ani de cand exista Home Recording. In tot acest timp subforumul a mers cand mai bine cand mai slabut dar in ansamblu am avut o activitate constanta buna. Cu totii am invatat cate ceva in plus despre inregistrari audio si cu totii i-am ajutat cum am putut pe altii care nu stiau cum sa inceapa, ce scule sa cumpere etc?. La propunerea mea si cu ajutorul lui Zoso incepand cu ziua de azi 11 Iulie 2006 Home Recording este un FORUM de sine statator, adica nu mai e situat sub forumul MUZICA cum era pana azi. Incepand de acum se poate ajunge pe forum si intr-un mod direct accesand http://www.HomeRecording.tk3.net dar evident ca poarta de intrare principala ramane http://www.fanclub.ro . Stiu ca multi dintre voi au deschis site'uri si forumuri profi in care se discuta la un alt nivel despre inregistrari, dar la fel de bine stiu ca Home Recording reuseste sa adune cei mai multi vizitatori interesati de domeniul audio. Din aceasta cauza am gandit ca , impreuna, sa revigoram putin forumul. In primul rand as vrea sa stiu care dintre userii vechi mai sunt in zona si au un pic de timp sa dedice acestui forum? Am nevoie de un coleg moderator care trebuie neaparat sa provina din bransa noastra. Daca se poate sa fie la un nivel mai profi decat mine care am ramas tot la stadiul Home :) Ar putea fi oricare dintre urmatorii cu conditia sa-si aloce zilnic putin timp pentru a verifica forumul:

Darec alias DannyMix alias Nimeni Graphics (trebuie sa ramai numai cu un nick....ne-ai depasit pe toti :) )
Soulviasound alias RMS (tu ai numai doua nickuri ==D )
Michele (foarte potrivit pt job tinad cont ca a tinut forumul in spate cat am lipsit eu si nici nu avea drepturi de moderator saracul de el ==D )
Reel1
Lucas
Aiwaman (de care nu mai stiu nimic)
JMJ (de care nu mai stiu nimic)

...lista poate fi mai mare dar sunt si eu om si nu-mi mai amintesc de toata lumea. Am sa ii rog pe cei amintiti de mine dar nu numai, sa confirme pe acest thread daca mai sunt in zona si eventual care ar fi interesat sa fie coleg la moderare cu mine :) . Cum am zis ...Michele mi se pare cel mai potrivit pt job. Daca timpul ii permite il astept cu un raspuns la oferta ==D .

Va astept cu pareri si impresii.

dadius
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde dadius » Mar Aug 01, 2006 6:01 pm

Vad ca timpul trece si nimeni nu se ofera :) . Mai astept. Chiar nu mai e niciunul dintre cei amintiti de mine in zona? Dati si voi un semn oameni buni. :dir:
dadius

Mesajde Michele » Mie Aug 02, 2006 2:19 am

Ciao Dadius.
Mie mi-ar face placere insa nu stiu daca am destul timp. Este totusi o munca care necesita destul de mult timp si ma tem ca nu o pot face temeinic. N-as vrea sa te dezamagesc. Sincer.
Michele
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Aug 02, 2006 9:19 am

Fii atent. Si eu lucrez de dimineata pana seara. Intru pe forum cam de doua ori pe zi.Daca poti sa intri macar o data pe zi e ok. Nu trebuie sa dedici foarte mult timp. Nu e un forum care sa necesite o moderare la sange. Ideea e sa verifici ce s-a scris in ziua respectiva, sa raspunzi eventual si daca e cazul sa moderezi impreuna cu mine evident. Da-mi un semn. Numai bine.
dadius

Înapoi la De pe muzica