)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pai daca pasa a fost proasta cum adica sa iesi din ea, evident n-avea cum sa ajunga mingea la tine. sau daca pasa a fost proasta pentru echipa adversa si a ajuns mingea la tine iar nu vad unde-i problema. despre ce harbuz vorbiti voi? 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
futumash....
shi am parlamentat tuata dimineatza cu el pe pm, singura concluzie fiind k sunt eu "rokerist"
aiutz, daca mai deschide asta o andra shi nu-l banezi ma supi
shi am parlamentat tuata dimineatza cu el pe pm, singura concluzie fiind k sunt eu "rokerist"
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
pacha, am verificat, acum, lista cu nume pentru CFN si "am scapat" doua nume, nu unul, grig si gigel, dar pe care nu le-am trecut intentionat deoarece nacsuala (sau cine le-o fi propus) le-a bagat si in combinatia grigore gigel. daca ai vorbit serios cand ai scris ca am scapat un nume si este altul decat cele doua de mai sus, te-as ruga sa ma anunti pe pemeu. mersi anticipat. daca ai zis la misto, anunta-ma aici.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
shaki, dorinta ta e ordin pentru mine
cand ie sa fie dati-mi link pe tredu de averturi sau pm daca nu sunt online
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
hipzdontlai, creca deja a rezolvat-o jijica

-

THUG BOY scrie:jet ma rapper am am zis ma mai zimi un rapper ca el nai nici o treaba nush ptr ce ai intrat pe siteul asta
unleashed, in lipsa traducatorului oficial al incoerentelor de pe fc, memetu, poti sa ne traduci si noo te rog, ce-a frut sa spuna crejtinu aista pe tredu cu tupac?
multzumesc anticipat
-

varianta numeru 5 alu cantemiru intr-o oarecare masura: cutzu fara nume.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
tzutzu iubi kiss kiss
love love
tralala
pleaca shaki bine-mi pare
in gradina am o floare
nu mai pot de incantare
la mai mare, la mai mare
lasa shaki, ca am eu grija de aiutz, poti sa zici de pe acum adiutz
love love
tralala
pleaca shaki bine-mi pare
in gradina am o floare
nu mai pot de incantare
la mai mare, la mai mare
lasa shaki, ca am eu grija de aiutz, poti sa zici de pe acum adiutz

............................
- sin ella
eyewitness scrie:unleashed, in lipsa traducatorului oficial al incoerentelor de pe fc, memetu, poti sa ne traduci si noo te rog, ce-a frut sa spuna crejtinu aista pe tredu cu tupac?
multzumesc anticipat
Aiule ti-as traduce eu ... ca e la mine pe parcela. Can you handle the truth?
-

cutuma© - Mesaje: 3047
cutuma, jtiu ca e parcela ta acolo da nu mi-am permis sa intreb jtiind ca te-ai distantat de noi si ca nu te mai intereseaza forumu ala. btw, nu vrei sa fii co-mod cu habeeb acolo? merlucian vorbind
-

merluc, nici nu se pune problema. e prea mare deranjul acolo.
Dar daca mai ai probleme cu slangul eu te-ajut cu placere
) giereparii cum ar zice un prieten.
Dar daca mai ai probleme cu slangul eu te-ajut cu placere
) giereparii cum ar zice un prieten.-

e prea mare deranjul acolo.
mi-am inchipuit, pacat, e mai sinplu sa rezolvam lucrurile sinple, nu?
dupa cum bine jtii ma duare eczact in rect de ce scriu uamenii pe forumu de hiphuape, chestia cu traducerea ierea la mare mijtou, plm ca duar ma cunojti, ridic si io minjii la fileu unor uameni, daca se prinde, bine, daca nu, mai trebe lucrat.
iti urez succes pe alte forumururi si regret ca m-ai refuzat
multumesc
continuati
-

shaki intra un pic pe meseger ca vreau sa te intreb ceva
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
eyewitness scrie:iti urez succes pe alte forumururi si regret ca m-ai refuzat
Zici ca mi-ai propus un post de director economic si ti-am dat cu flit
Faza e ca nu mai sunt moderator pe nici un forum pentru ca mai intru pe ele doar ca sa schimb o vorba-doua cu oameni cu care nu ma vad sau cu care nu vorbesc prea des. Nu mai am ambitia sa stau sa fac pe bau-bau-ul.
-

Voua va pasa ca-mi este foame?
Ce frumos se da trezirea pe Sepultura - Ratamahatta...Helooooow(consoana cu accent...ca la tzigani
) doooowntown...hellloooow midtooooown....hellooooow Dristoooorrr...Ratamahatta....
brb...fac caca
Ce frumos se da trezirea pe Sepultura - Ratamahatta...Helooooow(consoana cu accent...ca la tzigani
) doooowntown...hellloooow midtooooown....hellooooow Dristoooorrr...Ratamahatta....
brb...fac caca
A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381