(deci se poate si reversu
)Moderator: anjin-san
Shaki scrie: katzy, ma gandeam la ce-ai spus tu despre barbatzii aia din autobuz shi k erai minora...

da nishte cazuri de-alea in care el sa zica nu shi nu, nu cunoashti?

e destul de fatfrumos

kant emir scrie:ca taaaare falnic mae iel! ofofofofofof!
altfel nu ierea toate iele innebunite dupe omu'...
oricum sper ca ideea a fost inteleasa.
(glumesc) . eu mai am de crescut pana sa imi fac portretul moral .tre sa mai cresc un pic,sa ma mai cizelez ,sa mai experimentez:D
) si peste noua luni sa iasa ceva buc. bebe, pe cand o femeie: canci! numai un ovul pe luna. E normal ca femeia sa se gandeasca mai mult cu cine imparte respectivul ovul
in timp ce barbatul da drumu la mormoloci ca si-asa are prea multi, numai ca am evoluat cat de cat de la stadiu copac/pestera si intervin si alte treburi care nu mai tin de instinctul animal. Daca ati patit-o voi pe propria piele si ati avut ghinionul sa dati peste vreun dobitoc, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Nu numai barbatii inseala femeile, stiati asta?
Cel mai mult ma amuza cum unele femei viseaza la feti-frumosi calare pe cai verzi pe pereti, care sa le vorbeasca frumos, sa le ia in oras la o cina cu lumanari pe masa, iar in momentul cand dau de unul din asta, e curios sa auzi cum il barfesc prietenelor ca e un papalau si un fraier si ca "nu e barbat". (caz concret, eram de fata). Concluzia? Nu stiti ce vreti. 
cubu scrie:Concluzia? Nu stiti ce vreti.
Ayala scrie:numai dupa actul de copulatie isi da seama daca exista sansa sa iubeasca femeia respectiva
damn, that's really depressing...

Djinn scrie::blink: damn, that's really depressing...
hai ma ca nu-i asa. Chiar si io zic ca nu-i asa, deci sigur nu-i asa
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori