AVP2 custom level
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
AVP2 custom level
bai fratilor...mie nu imi merge custom level la alien vs. predator 2..
....ma poate ajuta cnva? ms mult

- AlFoNsO_4EVER
- Junior Member
cum dracu bre?
hai sa le loam pe rand
-ai schinbat fishieru liga.mue in plm.frf?
-din folderu liga1 ai bagat craku in folderu mue2?
-daca plm.frf iti da valuare pozitiva in MUEUEFA tresa transferi fisieru plm.frf in coordonatele folderului MUETGJIU
-iei fisieru muesteaua.plm si-l baji in MUEUEFA , unde tresa ai valorile 9-3-9-6-1-3-6, daca nu-ti da valorile astea ai cam belit p00la, insa nu dispera
-deci daca nu-ti da valorile alea , in folderu muiero, gasesti fisieru dinamo.mue
-iei fisieru si il baji in frf.mue ca sa vezi daca ai valori pozitive
-normal ca in frf.mue n-ai cum sa ai valori pozitive si atunci neaparat incerci cu mitica.mue
-devirusezi (din proprie esperienta in zadar) fisierele frf.mue si mitica.mue
-conputeru se va bloca datorita numarului exasperant de virusi, nu dezarma, inportant e sa ai un fisier liga1.mue curat
-daca si aici fisieru liga1.mue iti da valori negative, atunci, parerea mea, baga-ti p00la in iel de "custom level"
sper sa te descurci
hai sa le loam pe rand
-ai schinbat fishieru liga.mue in plm.frf?
-din folderu liga1 ai bagat craku in folderu mue2?
-daca plm.frf iti da valuare pozitiva in MUEUEFA tresa transferi fisieru plm.frf in coordonatele folderului MUETGJIU
-iei fisieru muesteaua.plm si-l baji in MUEUEFA , unde tresa ai valorile 9-3-9-6-1-3-6, daca nu-ti da valorile astea ai cam belit p00la, insa nu dispera
-deci daca nu-ti da valorile alea , in folderu muiero, gasesti fisieru dinamo.mue
-iei fisieru si il baji in frf.mue ca sa vezi daca ai valori pozitive
-normal ca in frf.mue n-ai cum sa ai valori pozitive si atunci neaparat incerci cu mitica.mue
-devirusezi (din proprie esperienta in zadar) fisierele frf.mue si mitica.mue
-conputeru se va bloca datorita numarului exasperant de virusi, nu dezarma, inportant e sa ai un fisier liga1.mue curat
-daca si aici fisieru liga1.mue iti da valori negative, atunci, parerea mea, baga-ti p00la in iel de "custom level"
sper sa te descurci
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
n-am niciun fisier din care zici u...am doar asha:
- Movies
- PRofiles
- Save
- ServerData
si din fisiere niciunu din care zici u
mai tre sa am si altele?
- Movies