<0> Alias <0>

sub lumina lanternei magice

<0> Alias <0>

Mesajde alias_romina » Dum Aug 06, 2006 8:15 pm

Mie imi place foarte mult serialul Alias si as vrea sa vad daca mai sunt si alti fani ai acestui serial. Sper ca da! [-o

Alias fans over here!!!!!!!!
<0> "Truth takes time" <0>
alias_romina
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Aug 06, 2006 11:04 pm

cu ce e serialul ? ce gen ? cate sezoane s-au difuzat? cate episoade? ce actori joaca?
cu ce se mananca?
pana acum nu am auzit de serialul asta
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde cr3tz » Dum Aug 06, 2006 11:20 pm

@ alias romina poate detaliezi citatele din semnatura ta.nu vad nici un mesaj "deep" in ele

mie nu mi se pare cine stie ce serialul . seamna cu nikita
cr3tz

Mesajde alias_romina » Lun Aug 07, 2006 8:48 am

Alias este un serial de actiune si drama, creat de J.J. Abrams, care are 5 sezoane. In Romania s-au difuzat doar trei sezoane pe PRO tv, Prima si mai recent pe AXN (sezonul 2, in fiecare luni de la 21:55). Fiecare sezon are 22 de episoade in afara de sezonul 5, care are doar 17 episoade.
Actori: Jennifer Garner, Michael Vartan, Ron Rifkin, Lena Olin, Victor Garber, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Greg Grunberg, Bradley Cooper, Merrin Dungey, David Anders.
In Alias sunt prezentate: spionajul, drama familiei in cadrul vietii de spion, cum lucreaza agentiile de informatii (CIA, SD-6, Alliace of Twelve), profetiile lui Milo Rambaldi, probleme de incredere si tradare si dragostea dintre spioni.
O mare parte a serialului se bazeaza pe recuperarea unor obiecte, manuscrise inventate si scrise de Milo Rambaldi, un fel de profet care avea o tehnlologie chiar mai avansata decat cea din secolul 21.
Sezonul 1 incepe prezentarea vietii lui Sydney Bristow, o studenta la facultate care a fost recrutata de catre o divizie secreta a CIA, numita SD-6.
Dupa ce ii spune logodnicului ei ca este un spion, acesta este omorat de SD-6, iar Sydney afla ca de fapt ea nu lucra pentru CIA, ci pentru dusmanii Statelor Unite. Atunci Sydney merge la adevatatii CIA si devine un agent dublu. Afla ca si tatal (cu care nu a mai vorbit de cativa ani) ei este de asemenea un agent dublu pentru CIA.
Majoritatea sezonului 1 se bazeaza pe viata dubla a lui Sydney, care trebuie sa-si ascunda fata de cei mai apropiati prieteni ca este un spion, investigatiile lui Will Tippin pentru a afla cine l-a omorat pe Danny (logodnicul lui Sydney) si cautarea Irinei Derevko (mama lui Sydney, despre care se credea ca este moarta).
alias_romina
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Aug 07, 2006 10:05 am

O mare parte a serialului se bazeaza pe recuperarea unor obiecte, manuscrise inventate si scrise de Milo Rambaldi, un fel de profet care avea o tehnlologie chiar mai avansata decat cea din secolul 21.

milo era un terorist ? Cu ce deranja profetiile lui ? la ce ajuta tehnologia lui? Ce treaba avea CIA cu el ?
Pentru ca filme de genul asta m-am saturat. Are ceva nou? Ceva original ?

PS: Ai grija cu semnatura. Conform regulamentului o semnatura nu trebuie sa depaseasca mai mult de 2 randuri si sa nu aiba culori aprinse.
Io am avut una pe doua randuri scrisa cu caractere de 2 si am folosit doua culori: rosu si albastru. Nu mai intreb cine mi-a sters semnatura pentru ca banuiesc io cine. Ia vezi semnatura mea, nu e scrisa de mine ci de adminul care se plictiseste :D
oricum promit :D
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Djinn » Lun Aug 07, 2006 10:25 am

mod talk: old lord are dreptate. alias_romina, modifica-ti, te rog, semnatura.

ontopic: da, seamana cu nikita si e facut dupa filmul Reteaua. Deci nimic deosebit, spectaculos, iesit din comun.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde alias_romina » Lun Aug 07, 2006 4:18 pm

Milo Giacomo Rambladi (1444-1496), era un artist, inventator, alchimist al secolului al XIV-lea, care a fost si arhitectul sef al lui Papa Alexandru al VI-lea.
Descoperirile tehnologice ale lui Milo Rambaldi sunt cautate de numeroase agentii de informatii, directorul SD-6 fiind obsedat de aflarea secretelor tuturor lucrurilor create de Rambaldi. Acesta era considerat un geniu, al carei inteligenta depasea toate limitele in matematica, cartografie, criptografie, etc precum si in prelungirea vietii.
Se spunea ca Rambaldi ar fi prezis era informatiei digitale, inventand un cod alcatuit din 1 si 0 si alte algoritme, in timp ce a facut schitele unui aparat de comunicatii portabil.
Pe langa inventiile sale a mai scris si profetii, dintre care una se referea la o femeie care va avea o mare putere si care va incerca sa distruga lumea. Se credea ca aceata femeie este Sydney Bristow sau mama ei Irina Derevko. CIA crezand ca profetia se refera la Sydney au arestat-o pentru o perioada, pana cand ea le-a demonstrat contrariul.
Toata treaba cu Rambaldi e destul de originala si devine din ce in ce mai interesanta si mai complicata in fiecare sezon.
alias_romina
Junior Member

Mesajde trinity » Dum Aug 13, 2006 11:47 pm

Alias - The best TV movie ever :)
Mie imi place de actrita Jenifer Garner - Sydney Bristow
trinity
Junior Member

Mesajde alias_romina » Mie Aug 16, 2006 7:40 pm

trinity, ce bine ca mai este cineva aici caruia sa-i placa ALIAS. Si mie imi place foarte, foarte mult. Jennifer Garner este o actrita extraordinara si este actrita mea preferata. Si actorii din Alias sunt super, in special Michael Vartan. Eu am vazut sezonul 1, ceva din 3 si acum urmaresc sezonul 2. Tu cate sezoane ai vazut din Alias? ALIAS ROCKS!!!!!
alias_romina
Junior Member

Subtitrari

Mesajde EnDor » Lun Sep 11, 2006 10:11 am

Buna!
Si mie imi place serialul Alias si este mult mai reusit decat Nikita.
De curand am inceput sa-mi procur episoadele din primele doua sezoane.
Problema este ca la sezonul doi n-am gasit decat o parte din subtitrari in romana. Nu aveti idee unde pot sa gasesc toate aceste titrari?
L-am gasit in schimb in engleza dar mi-ar placea sa le am si in romana pentru a le putea inregistra pe DVD. Daca este cineva dispus sa le traduca...
Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca sunt a lor. * (Aristotel) *
EnDor
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Sep 11, 2006 10:46 am

Daca este cineva dispus sa le traduca...

cum sa nu, pentru tine m-apuc chiar acum de tradus. stei tiund
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Trebuia sa zici si tu ceva...?

Mesajde EnDor » Lun Sep 11, 2006 11:03 am

eyewitness scrie:cum sa nu, pentru tine m-apuc chiar acum de tradus. stei tiund

Nu doar pentru mine este bine sa fie subtitrarile si in romana. Stiu atata engleza, incat sa inteleg filmul daca il citesc, dar pentru a-l pune in arhiva pe DVD imi place sa am traducerile in romana...
Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca sunt a lor. * (Aristotel) *
EnDor
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Sep 11, 2006 11:14 am

dar pentru a-l pune in arhiva pe DVD imi place sa am traducerile in romana...

atunci ia-ti subtitle workshop la subtziuara si apuca-te de treaba
aici ie un forum de discutii nu de subtitrari asa ca mergi pe titrari.ro sau softpedia si baga-ti cererile de subtitrare acolo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Înapoi la Film