bancurile din fiecare zi
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
bancurile din fiecare zi
exista un om care scuipa in fiecare zi bancuri cum respira altii. exista un om pe care am avut placerea sa-l cunosc o data si care, jenat de nesimtirea mea de a insista sa-mi procure un calendar, mi-a dat un astfel de accesoriu de perete. exista un om care azi primejte multzi La multi ani. La multi ani, nbm.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani celui care m-a corectat de vreo 4 ori referitor la o melodie a baietilor de la Radiohead.
Sa traiesti , nbm-ule ! Multa sanatate si impliniri !

Sa traiesti , nbm-ule ! Multa sanatate si impliniri !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
asa da. acum pot sa spun si eu
La multi ani, enbi!
o cafea in compania ta e cu adevarat o mare placere ! iti doresc multa, multa sanatate si mai ales fericire ! si nu in ultimul rind, multzam mult pentru paparude
La multi ani, enbi!

o cafea in compania ta e cu adevarat o mare placere ! iti doresc multa, multa sanatate si mai ales fericire ! si nu in ultimul rind, multzam mult pentru paparude

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
da, da, la multi, multi ani (si-nc-o data hop s-asa!) nbm, sa ne veselesti mereu!! Multa bafta si bere!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
stai ca nu s-au terminat urarile, ca unii se trezeste mai tarziu
La multi ani!
de la mine, fara numar: multa sanatate, munca mai putina, distractii mai multe, iar ochii sa-ti ramana la fel de soimani in prinderea si pararea indisciplinatilor de pe forum si nu numai 

La multi ani!

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
multeani pacifistului!
da parca-i mai urai azi p-undeva
da parca-i mai urai azi p-undeva

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
LA MULTZI ANI maxim ! sa fii fericit, voios, voinic, alaturi de consoarta, tzestoase shi multa br, ca apa plata nu bun.
shi idem shi din partea lu' shaki, care nu ie-n localitate, da' shtiu ca tzi-ar ura asemenea.

shi idem shi din partea lu' shaki, care nu ie-n localitate, da' shtiu ca tzi-ar ura asemenea.
-
nocturna - Mesaje: 8725
eu trec mai rar pe aici.. am mai spus LMA si in alta parte. inca o data aceleasi urari de bine si sa ne mai intalnim intr-o formula sau alta, nu conteaza unde:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii