de gaga » Joi Aug 10, 2006 3:05 pm
pentru nashu cu dedicatzie, chiar daca fara voce nu e la fel dar oricum el nu are sonor asa ca:
toma caragiu si cotescu
- alo marcel?
- da
- misu la telefon, vorbesc de la un telefon public, sunt la satu mare, scurt. pot sa-ti procur niste vestigii. ieftine.
- ce mai?
- niste ... reminiscente, sticla.
- aaa ... martini, ia-mi si mie cateva sa ...
- mda. numai la bautura ti-e capul. am niste racile domnule, racile! chestii de-alea de nu ne mai dezbaram noi si ne critica. le iau ieftin. la prima mana.
- aha, inteleg, ca la mare ....
- nu intelegi nimic, ce, am venit la satu mare sa iau ceasuri, ce esti nebun?
- pai, atunci?
- vorbesc de la un telefon public!
- aaa si te ploua acolo ...
- ei, nu ploua, cum o sa ploua?
- la bucuresti ploua rau de tot ...
- observ ca ploua pe banii mei
- pai spune, ce e?
- cum sa-ti explic?
- pai, oricum
- marcel ... tu crezi in cineva pe lumea asta?
- cred. in maricica.
- mi-ai luat de-o grija, minunea asta cu maricica, lasa-ma cu maricica ca inebunesc.
marcel, pot sa-ti procur ...
- ei, ce?
- pai asta e ... ce ... ce ... niste vederi c-o rama de se pun ele in casa pe peretele de la rasarit.
- io pe peretele ala pun frigiderul
- nu, esti contra mea ... esti contra mea. nu stiu unde pui tu frigiderul marcele ...
nu toti oamenii pun frigiderul pe peretele ala unde cand intra cu botezul se duce direct acolo!
- in baie?
- esti nebun? cum o sa intre cu busuiocu-n baie cap de rumegus! marcel, marcelica, misu la telefon!
- da mai, tu!
- e, nu stiu, eu nu-ti cunosc parintii dar despre tine am auzit ca ai fost premiant in liceu, fii atent la ce-ti spun! cand zic maramures, traditie, arta, arta primitiva ... tu la ce te gandesti?
- aaaa ... la maricica
- lasa-ma dom'le cu maricica ca-nebunesc!
- de ce sa te las mai, de ce sa te las, ma iubeste, o iubesc, de ce sa te las?
- marcel. fii atent marcel ca-ti dau de inteles ...
daca as zice loate-ar dracu ... ar fi pacat?
- pai normal, ce ti-am facut?
- si nu pot sa il omor ca e departe ... marcel fii atent. zic: maramures, traditie, ape, munti, ca mai asculta vreunu ... localnici peste tot. si in casa la cate un localnic ... e, ce gasesti la cate un localnic in casa?
- palinca!
- daca mai zici odata palinca te strang de gat prin telefon, atata stii, palinca si maricica ... mai bine erai mistic, ma intelegi? mistic! mistic!
- pai nu sunt mai.
- pai puteam sa am eu norocul asta?
du-te la dracu'
- ba du-te tu la dracu'
- unde sa ma duc io marcelica?
- la dracu'
- hai ca incepi sa intri pe drumul cel bun. esti p'aproape marcelica, fii atent ...
unde s ama duc io marcelica?
- la dracu’!!
- aha. Io zic ceva invers
- aha. Vrei sa te impaci
- nu, vreau sa te otravesc marcelica, vreau sa te otravesc, fii atent stai ca te iau altfel. Fii atent ca nu mai am decat doi poli. Asculta, tu ai vazut la tv serialul cu ala care avea ceva pe cap?
- Da. Kojak
- Omule, ala n-avea nici par, dar’mi-te...
- Mite ce?
- Miteee ... nu ca pot sa-nebunesc cu omu, pot sa-nebunesc ... Asculta ca te iau altfel. Bucurestiul. Bucurestiul il cunosti. Opera. Opera stii unde e
- Da
- Ei, ce e vizavi de opera?
- Restaurantul opera
- Eram sigur ... asculta consumator ramolit, dar langa restaurant alaturi cand o iei pe str sfantu elefterie, subliniez, sfantu elefterie, ce e?
- Un parculet
- Bravo marcelica asa este, e un parculet. Si cand intri in parculet ... ei da, eu pot sa-ti procur...
- Castane!
semnatura fara culori si nestridenta