Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde PeerGynt » Mar Aug 01, 2006 9:18 am

Poate pentru ca nu stii sa scrii corect romaneste?... :nesigur:
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde scaraosky » Mar Aug 01, 2006 10:07 am

ce nam scris corect?
scaraosky
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Mar Aug 01, 2006 10:39 am

"sa-i dau de inteles", "mi-a spus", "sa-i zic", "n-am scris"...

Dar ca sa-ti raspund macar partial la primul post, eu zic sa vorbesti cu ea. Evident, n-o spui si tu ca nuca in perete, aduci vorba atunci cand este un context favorabil. O spui ca pe o propunere, nu ca pe o cerere. Si cine stie... poate ai noroc.
PeerGynt
Junior Member

Mesajde scaraosky » Mar Aug 01, 2006 10:44 am

aaaaa..nu stiam la ce te referi... pai bine...am scris si eu pe la 3/4 dimineata... si nu am mai bagat de seama...

legat de raspuns...ms... o sa vad cum ii spun
scaraosky
Junior Member

Mesajde silviotta » Vin Aug 11, 2006 8:08 pm

pai eu sunt fata si am incercat d vreo 3 ori anal si crede-ma k doare rau d tot.partea ciudata e k e o combinatie de durere cu placere.si pana acum nu am intalnit o fata care sa
zica k ii place si k nu o doare.acum depinde si d prietena ta k poate nu o s-o doara.si cel mai bine ar fi sa o intrebi direct dak ar vrea s-o faceti anal si sa ii zici k dak o s-o doara nu o s-o presezi,dar k esti curios sa vezi cum e.dak te iubeste si nu e ingamfata o sa vrea.succes!!!!!
silviotta
Junior Member

Mesajde loud_mouth441 » Vin Aug 11, 2006 8:32 pm

bai scaraosky ce dreaq ...baga-io ! ce esti fraier? daca o doare ii spui ca asa e la inceput si ca o sa treaca cu timpu'...da-i exemplu americancelor (80% sunt de acord cu asta). dupaia ii zici faca oral sa fie mai aromat.esti barbat sau ce?
don't let you're mind wonder,it might not come back!
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 11, 2006 10:19 pm

deci eu zic sa o bagi o data brusc si daca nu-i place zici ca din greseala,dup-aia zici ca nu intelegi ce zice,ca e muzica prea tare samd.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cubu » Sâm Aug 12, 2006 8:31 am

Da vezi sa-i faci o clisma inainte. :D
indescifrabil
cubu

raspuns

Mesajde ursulikka » Sâm Aug 12, 2006 11:24 am

incepe si tu cu niste limbi, sunt niste senzatii super placute, pe masura ce se excita incepe sa masezi cu degetul si daca ea nu se opune incepe penetrarea, doara asa excitata se va simti super bine, e mult mai placut decat sexul vaginal, din acest motiv multi barbati trec de parte "cealalta".Toti oamenii au senzori erotici in jurul anusului,barbatii neaga dar cand descopera placerea asta incearca cu tot felul de obiecte,ati vazut la stiri ala care-si bagase manerul de la cutit,doar ca era vechi si s-a desprins manerul, a trebui sa apeleze la medici.penibil!
:sperm:
ursulikka
Junior Member

Mesajde loud_mouth441 » Sâm Aug 12, 2006 4:38 pm

GREAT!!! acu o sa inteleaga omu' ca e interesant daca incearca si el ...anyway atentie pe ce cutit puneti mana-u never know
don't let you're mind wonder,it might not come back!
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 8:09 pm

toata lumea face sex dupa cate se vede prin mesaje, dar face cineva si dragoste. s+a uitat semnificatia iubirii? ce draq? unde va sta romantismul? sexul anal sucks pt fete.e prima alternativa intr+o relatie a homosexualilor care vor sa se afunde in adancul...a ceva...orice. e riscant, caci in timpul contactului anal, fortezi fibrele musculare prea tare si se pot rupe. anusul nu e facut pt penetrari continue ale penisului, plus ca e de doua ori mai posibil sa iei un bts. acolo isi au cuibul milioane de microbi, caci nu elimini domestos si bref cu efect de soda caustica pe acolo.
pace
Elsa...
Junior Member

Mesajde paiacec » Sâm Aug 12, 2006 8:28 pm

textul de mai sus, e mai mult decat explicativ!Felicitari pt gandire elsa!
Bre scaraotzki, uite io nu am babardit anal!Da nici nu ash vrea!Adica nu simt nici macar o mica curiozitate fatza de orificiul ala dpdv sexual.
Parere personala shi proprie, adica apartinandu-mi numa mie: nu estetzi homosexuali, nu (va) babarditzi in anus!Am citit io undeva ca va putetzi scranti penisul, iar de cealalta parte(penetrata) cancer de colon!
Nu shtiu daca e o adevarata placere sa consumi un sul de hartie igienica shtergandu-tzi penisul dupa actul " sexual", pentru a elimina mirosurile neplacute!Pentru asta s-a inventat gled!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 8:34 pm

merci!apreciez
Elsa...
Junior Member

Mesajde Djinn » Sâm Aug 12, 2006 8:40 pm

breh, io am auzit ca aia care fac mult anal, inspre frumoasa varsta a batranetii incolo incep sa sufere de incontinenta anala. Asta fiindca muschii aia se cam lasa, tot fiind fortati...

Lasand la o parte faptu ca da, clisma... altfel e foarte placut numa pentru coprofili :D l

iedit: loool, mi-am amintit de povestirea erotica a lu pijkeshu ~p yuck.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 8:49 pm

batranii sunt mult prea reticenti in ce priveste o experienta sexuala anala.
Elsa...
Junior Member

Mesajde paiacec » Sâm Aug 12, 2006 8:53 pm

incontinenta anala
deci poate vorbeshti shi tu in termeni mai pe intzelesul tutulor!Adica ceva de genul: daca babardeala anala persista, riscatzi sa nu mai simtzitzi cand eliminatzi materialele fecale din corp!Deci, in consecintza, altzi bani, alta distractzie , pe pampershi, scutece, shervetzele umede samd.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Necko » Sâm Aug 12, 2006 8:57 pm

bleah !

ce naiba! ma obligati sa trec de la pogacele la subectu asta de kko ! nu mai intru aici.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 9:02 pm

mda...se poate spune si asa.nu toate fanteyiile sexuale tre sa le aplici in patul tau cu iubita. de aia s+au inventat prostituatele. costa dar merita daca te protejezi.
Elsa...
Junior Member

Mesajde Djinn » Sâm Aug 12, 2006 9:14 pm

Da bre, adicatelea orice exagerare strica.

ps - Elsa, io nu ziceam ca "aia care o fac prea des cand sunt batrani...", ci ca "aia care o fac prea des,(virgula) cand sunt batrani patesc treaba aia..."

Ne cerem scuze c-am oripilat-o pe Necko. :( Poate ar fi o idee buna ca un mod/admin sa schimbe titlul tredului, ca sa stie lumea despre ce e vorba de la bun inceput.
Djinn

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 9:43 pm

parerea ta. s+a dovedit stiintific ca anusul tau nu are varsta. uzura sa se masoara in penetrari per sec. asa ca keep it young
Elsa...
Junior Member

Mesajde Djinn » Sâm Aug 12, 2006 10:24 pm

Elsa... scrie:s+a dovedit stiintific ca anusul tau nu are varsta.

sunt flatata ca s-a facut un studiu asupra anusului meu ~p acu, daca iel n-are varsta, inseamna ca nici io, deci e de bine :D

uzura sa se masoara in penetrari per sec. asa ca keep it young

da, bag-o o data si tine-o acolo cat mai mult posibil :P
Djinn

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 10:38 pm

e alegerea ta cat o tii, dar recomandat ar fi ca ceea ce bagi sa nu aiba marimea mai mare decat cea a unui supozitor.dar come on e jalnic sa ajungi la stadiul in care sa consideri ca esti atat de full of de sex like ussual people do si sa o iei pe drumuri anale.
Elsa...
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Dum Aug 13, 2006 3:26 pm

Sexul anal ramane un subiect foarte controversat. Este foarte adevarat ca, practicat cum nu trebuie sau in excess, duce la incontinenta anala (lucru extrem de neplacut de altfel). De asemenea, asa cum bine s-a spus, BTS-urile se transmit mai usor (de aia SIDA era foarte raspandita la inceput in cercurile homosexuale).

Pe de alta parte, daca chiar exista curiozitatea, sexul anal trebuie practicat doar cu prezervativ, tocmai pentru ca in rect nu se foloseste Domestos sau Bref. :n: Mai mult, prezervativul folosit in penetrarea anala nu mai trebuie folosit ulterior pentru cea vaginala (motivul fiind atat microbii, dar si faptul ca prezervativul poate fi deteriorat in timpul penetrarii anale, el nefiind proiectat acestui scop).

Partea cu placerea acestui act este discutabila. Sunt destule femei care apreciaza foarte mult senzatiile. Altele le detesta. Asa ca... ma indoiesc ca o reteta unica poate fi aplicata tuturor.

Cat priveste parerea mea personala, am mai spus-o o data, demult, pe thread-ul dedicat subiectului: n-am facut, nici nu simt curiozitatea s-o fac astfel. De acord cu Paiacec, nici eu n-am nici o atractie sexuala fata de orificiul cu pricina. Prefer sa ma las fascinat de vagin ;)
PeerGynt
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Aug 13, 2006 3:49 pm

Partea cu placerea acestui act este discutabila. Sunt destule femei care apreciaza foarte mult senzatiile

corect profesore. io am intalnit odata o gajica in cluj care se escita si avea orgasm numa daca se futea in cur.

btw, nu vrei sa fii mod pe sex?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Dum Aug 13, 2006 4:09 pm

Elsa... scrie:recomandat ar fi ca ceea ce bagi sa nu aiba marimea mai mare decat cea a unui supozitor.

ai, bre, ce naiba!? se fte cu copii? sau te referi la supozitoarele alea care au dimensiunile unor carnaţ?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Aug 13, 2006 4:28 pm

baics, abarnai, se referea la miraculosu ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde PeerGynt » Lun Aug 14, 2006 12:43 pm

eyewitness scrie:btw, nu vrei sa fii mod pe sex?

Inteleg ca scoateti postul la concurs? :n:
PeerGynt
Junior Member

Nu mai vreau sa doaraaaa :(((

Mesajde DeutzaMik » Lun Aug 14, 2006 7:18 pm

undefined Hello ppl ... sunt kam noua p aici .. as avea nevoie de pareri sfaturi etc de la voi... am facut`o o sg data pana acu`, si a fost atat de groaznic incat cand ma gandesc la asta mi se face parul maciuca! partea tare e ca .. a stiut tipul ce sa faca ca sa mai diminueze .. s-a bagat putin acolo jos :aplauze1: :D dar ... ma gandesc la o a doua oara .. ajutati-ma si pe mine cu nijte sfaturi .. cum s`o fac, pozitii , bla bla .. imi doresc asta dar ... imi e frik! poup u all
DeutzaMik
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Mar Aug 15, 2006 11:26 am

Daca te uiti mai atenta pe forum, o sa gasesti subiecte similare unde s-au discutat deja problemele astea. Nu esti singura care patesti asa ceva, stai linistita! :n:
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Cemah » Mar Aug 15, 2006 12:47 pm

Pai asta-i si ideea . Sa doara.
Vrei sa te futi moale ?
Dc vrei sa te futi 'softly' o s-o dai din sex in muie.
Fericirea este exces de speranta.
Cemah
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex