comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Roxana... ochi mari, buze ce-ndeamna la pacat, solduri late a la Shakira, cum e la moda acuma, par lung si frumos + um nas inspaimantator
deci parca-parca ai merge nitel (asta in caz ca nu esti paralizata de picioare) macar o data tot ai mers nu? macar asa pe trotuar, nu pe linia de tramvai.

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Roxana ai un par foarte frumos:).
Apropo, ar trebui sa accepti si comentariile negative din partea userilor...stii tu, beauty is in the eye of the beholder. Nu castigi nimic daca vii aici ( din an in pashte) si incepi sa jignesti aiurea, fara motiv. Nu uita numele threadului.Tu ai ales sa-ti atashezi poze, acum nu-ti ramane decat sa suporti orice fel de comentariu..bun sau rau.
PS: Si pe aceasta cale imi retrag comentariu adresat Salmei. Imi pare rau..
Apropo, ar trebui sa accepti si comentariile negative din partea userilor...stii tu, beauty is in the eye of the beholder. Nu castigi nimic daca vii aici ( din an in pashte) si incepi sa jignesti aiurea, fara motiv. Nu uita numele threadului.Tu ai ales sa-ti atashezi poze, acum nu-ti ramane decat sa suporti orice fel de comentariu..bun sau rau.
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nanuka scrie:
Nanuko, m-as fi suparat daca era ceva adevarat in ce graisei matale, da asa e la fel cum mi-ai fi zis ca-s un alien verde, gras si paros. La fel de aproape erai de adevar, asa ca n-am putut decat sa ma amuz.
Roxana, nasu mai maricel nu e neaparat un defect, s-au mai vazut cazuri, ia-ncearca tu sa bagi la inaintare acele "multe aspecte frumoase" sa vezi cum iti fac baietzii fanclub instant

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
wednesday scrie:whoa necko, ce alura de ambasadoare l'oreal, mai ales in a 2a
foarte faine pozele!
ambasadoare l'oreal ! ie de bine, nu?

multzam mult, meropi !

deci roxana - frumoasa fata ! superb par ! seamana cu al tau, nanuka.
tzache, chiar m-era dor de tine

cit despre cecu, el e za best!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
ai bre salmo, tu crezi ca de la mancare se mentzine necko tinerica si zglobie? sa fim seriosi... 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tzesti, frumoase peisaje... stau si ma gandesc si-mi dau cu pumnii in cap ca io tocmai am pierdut sansa de a vizita pentru 3 saptamani america din cauza fricii mele de avion (stiu, stiu suna stupid). am ales sa stau singura acasa, intre patru pereti...
frumos, foarte frumos, imi place poza aia de pe tarmul marii, unde ejti tare dragalasa si zglobie
eh, pana una alta sau mai bine zis pana 'oi mai avea io sansa sa merg in america mi-ar placea ca macar pana la timisoara sa ajung, sa beau o cafelutza tete-a-tete cu necko...
frumos, foarte frumos, imi place poza aia de pe tarmul marii, unde ejti tare dragalasa si zglobie

eh, pana una alta sau mai bine zis pana 'oi mai avea io sansa sa merg in america mi-ar placea ca macar pana la timisoara sa ajung, sa beau o cafelutza tete-a-tete cu necko...

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member

piskeshu scrie:Klura, idioata mica, ce legatura are poza aia cu orasul minunat? De unde stii ce cautam io intre picioarele alea?
- Klura
- Junior Member
Daca deschideai bine ochii ai fi vazut ca nu io am pus pozele alea. Dar ca sa te simti bine, ideea a fost a mea, in scopu de-a face minunatul oras de rusine in fatza strainilor care intra pe forum si zic : uite ce boschetari sunt in Cluj!
edit: intr-adevar Cubule io ma gandisem la acelasi lucru cu tine, acuma Moshu o interpretat cum o vrut el!
Titlu initial era: Piskeshu suge pl la centaur!
edit: intr-adevar Cubule io ma gandisem la acelasi lucru cu tine, acuma Moshu o interpretat cum o vrut el!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Imi place mult orasul si consider ca e populat de oameni OK
in afara de pischesu, care ar fute orce gajica. asa ca klura, atentie!!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
In ceea ce priveste chestia aia cu "Tutunul dauneaza..."
pe care o tot scrie Piskeshu in subsol bolduit, na un banc tare:
Unu se duce la magazin sa-si cumpere tigari...Pe pachet vede scris: Tutunul provoaca impotenta...Se scutura nedumerit si intreaba vanzatorul:
- Din alea care fac cancer nu aveti?"

Unu se duce la magazin sa-si cumpere tigari...Pe pachet vede scris: Tutunul provoaca impotenta...Se scutura nedumerit si intreaba vanzatorul:
- Din alea care fac cancer nu aveti?"
- Klura
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma